Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán Fórum Naptár 2017

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!

Csak csendben megemlíteném,hogy jó lenne egy pár darab naptárral többet készíttetni,amelyet át lehetne adni a Tiszakeszi önkormányzatnak,amolyan köszönő ajándékként,amiért megrendezhetjük a találkozónkat!Nem tudom hány lenne szükséges ahhoz hogy senki ne sértődjön meg azért,ha nem kap belőle,-én egy ésszerű mennyiségre gondolok,maximum 4-6 db..A felmerülő költségeket szétdobhatnánk magunk között. A darabszám költségeit is csökkenthetnénk és egyben egy nagyon szerény gesztus tőlünk Tiszakeszi felé!

A fenti csak egy gondolat,ne dorongoljatok le érte,de nekünk is milyen jól esik a hely,a teli hűtő az ebédek és egyáltalán,hogy ott lehetünk.

Üdvözlettel:Che
    Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2016 nov. 27, 20:46.

Komment

Csatlakozom a "naptárkedvelők köréhez"!!
      A képeket nézve,nekem is felelevenedtek az emlékek....
      Természetesen én is kérnék egyet majd!!!!

Tapatalkkal küldve az én SM-A300FU eszközömről

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szervusztok!

Csak csendben megemlíteném,hogy jó lenne egy pár darab naptárral többet készíttetni,amelyet át lehetne adni a Tiszakeszi önkormányzatnak,amolyan köszönő ajándékként,amiért megrendezhetjük a találkozónkat!Nem tudom hány lenne szükséges ahhoz hogy senki ne sértődjön meg azért,ha nem kap belőle,-én egy ésszerű mennyiségre gondolok,maximum 4-6 db..A felmerülő költségeket szétdobhatnánk magunk között. A darabszám költségeit is csökkenthetnénk és egyben egy nagyon szerény gesztus tőlünk Tiszakeszi felé!

A fenti csak egy gondolat,ne dorongoljatok le érte,de nekünk is milyen jól esik a hely,a teli hűtő az ebédek és egyáltalán,hogy ott lehetünk.

Kedves Józsi bátyám!

Teljesen igazad van. Én is gondoltam rá. Ráadásul én azért kértem hármat, hogy ebből egyet az egyik képviselőnek (az apámnak) adjak, aki istápolja a találkozót, egyet pedig a Keszi Motoros Szövetségnek, a vendeglátásért és a jó viszony ápolásáért.

- - - Updated - - -

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Csatlakozom a "naptárkedvelők köréhez"!!
        A képeket nézve,nekem is felelevenedtek az emlékek....
        Természetesen én is kérnék egyet majd!!!!

Jó, hogy jöttél, Zsolti! Örülök, hogy tetszik!
        Szavazz egyet fönn a rendelésnél, nehogy elsikkadjon a rendelés. Úgy a tuti, ha le van könyvelve.

Komment

Na tessék... már kapom is...mit ne felejtsek el..
          Postára menni !................

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nekem is az a kedvenc fotóm!
            Köszönjük Taluga, hogy ezt a képet beleraktad. Simán elfogult vagyok ezért megértem a véleményeteket.
            Persze eszembe jut, hogy Emu motorja mit szenvedett akkor. Emu ezúton is köszönjük azt a jóságos türelmedet.

Egy naptárat mi is kérünk. Remek munka igazán.

Komment

Nagyságrendileg kb. mennyibe fog kerülni 1 db naptár? Tavaly mennyi volt?
              15 db A3-asra kérek ajánlatot egy fotós havertól.

Komment

Tavaly nem volt, most lesz először. Azért nem tudjuk mennyi lesz, mert nem tudjuk mennyit csináltatunk (ezért a szavazás), és még az is képlékeny, hogy hol.

Komment

Arra gondoltam, hogy csinálhatnál a naptárba ,egy 13 havi oldalt. Ami elé kitehetnénk 18 as karikát ! Ide kerülhetnének a komolytalan, de még is kedves képek. Mint pl : Jóker, vagy a teli hűtő, a cserepezés, de akár a " most is gondolok rátok " stb.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Arra gondoltam, hogy csinálhatnál a naptárba ,egy 13 havi oldalt. Ami elé kitehetnénk 18 as karikát !
                    --ami alap esetben a fal felé néz .......

Komment

Jóóóóóvan... Csinálom...........

Komment

Szervusztok!

Igazán nem értem a társaságot,-már több éve megy a "legyen naptár" téma,ezzel szemben most lesz,illetve lehet,hogy lesz és csak az érdektelenséget tapasztalom a szavazásnál.Mindenkinek tudnia kell mennél nagyobb lesz a példányszám,annál olcsóbb lesz az ára,-ezzel szemben idáig a szavazáson 13 fő szavazott és összesen 19 példány kellene.

A neten szétnézve elég sok egyedi naptárkészítéssel kapcsolatos hirdetést lehet találni,az árak igen rapszodikusak,a 9999 Ft.-os egylapostól,a 6000.-ig,de abban szinte mindegyik megegyezik,hogy több tízes nagyságú rendelésnél,akár 40%-os árengedmény is van.Csak hangosan gondolkodva,egy 13-14 lapos A4 formátumú asztali naptár ára,nagy valószínűséggel 1500-2000 Ft. táján megállna,sőt ha egy baráti cég csinálná esetleg olcsóbb is lehetne,-egy másfél doboz cigi ára,-ki lehet azt bírni még kis nyugdíjból is,ha valaki igazán akarja.

Taluga minden bizonnyal elmolyolt a dologgal,nem kevés időt,melyet ezúton is köszönök neki,-ne hagyjuk veszendőbe menni ezt a munkát és rendeljetek ebből a naptárból bátran,hogy minél olcsóbb lehessen!

Komment

Mindenkinek tudnia kell mennél nagyobb lesz a példányszám,annál olcsóbb lesz az ára,-ezzel szemben idáig a szavazáson 13 fő szavazott és összesen 19 példány kellene.
                          Akik nem voltak jelen,nem igazán érdekeltek !Nem a veterán gépekről,hanem a csapatról szól,kissé érthető
                          Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2016 nov. 29, 21:31.
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Akik nem voltak jelen,nem igazán érdekeltek !Nem a veterán gépekről,hanem a csapatról szól,kissé érthető
                            Talán épp ezért éreznek majd késztetést hogy végre előbújjanak, és megmutassák magukat nekünk, és Tiszakeszi lakóinak, és a következő naptáron már ők is feszíthetnek valamelyik hónap lapján.

Komment

Már szavaztam,de még megdupláznám ha lehetne... lehet?

Komment

Én még nem szavaztam,mert telefonról nem látom. Talán holnap lesz időm gép elé ülni.....

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X