Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Jó ez a csoprtkép. Csak ezen még kevesen vagyunk. Az első "pionírok". Szépen kibővült a társaság, ha visszagondolok az ideire.
Mindkét évben elmaradt a csoportkép, pédig terveztük... Most mondom, hogy jövőre a szombatibkivonuláskor lesz. Akkor vagyunk a legtöbben. És egyenviseletben.
Uraim! Nagyon nem áll össze ez a dolog. Ha mondjuk október közepéig nem alakul ez a képidepakolás és válogatás, fogom magam és önhatalmúlag a meglévőkhöz összeválogatom a képeket a feltett összes anyagból és összeállítok egy naptárt. Aztán majd arról döntünk, hogy jó e...
Döntöttem : JÓ ! Ha már megvan , akkor már igazán nem szabad semmiféle döntést , kérdést , szavazást és egyéb demokráciának látszó elemet beépíteni a folyamatba
Költői kérdés volt. Ha én csinálom akkor jó. Viszont ott valóban dönteni kell. Megcsináltatjuk e vagy sem? És ki tudja megcsináltatni? Mert ilyen irányú ismeretségem nincs. És pénzezni sem fogok újra, mint a pólóknál. Ennyit vállalok most ebből. Megcsinálom a grafikai részt.
Szerintem a találkozó hangulatát tükröző életképekből kellene válogatni leginkább. Én például ezeket nevezném. Majd szortírozunk.
Taluga ezen javaslata szerintem nagyon jó ötlet. Így mindenki számára elfogadható lenne. Szinte mindenki gépe látszódna ami személyessé is tenné a naptárat nem csak közösségivé.
Kár hogy végül is a közös kép elmaradt, mert akár lehetne az a decemberi kép is, jelképesen együtt zárva így az évet.
Komment