Az Atti féle "Poldi" kalapács,-szabadalmaztatni kell!A szükség sok mindenre ráveszi az embert,a régiek reszelővel próbálgatták az anyagok keménységét,vagy szikrapróbával az összetételét és úgy edzettek,egyszerű kovácstűzben.A kis műhelyekben függetlenül,hogy milyen szinten voltak felszerszámozva,azért az alapok meg voltak,de sokszor nagyon szűkösen,mégis magas fokon és jó minőségben művelték a szakmát.
Nem véletlenül mondták,hogy "gyakorlat teszi a mestert",az öreg szakiknak volt tekintélye és hallgattak rájuk.
Nagyon csúnyán néz ki az a kúpkerék,rettenetesen lealázták,csak azt nem értem,-hogy nem vették észre idejében,hogy nincsenek belül rendben a dolgok.
Üdvözlettel:Che
Nem véletlenül mondták,hogy "gyakorlat teszi a mestert",az öreg szakiknak volt tekintélye és hallgattak rájuk.
Nagyon csúnyán néz ki az a kúpkerék,rettenetesen lealázták,csak azt nem értem,-hogy nem vették észre idejében,hogy nincsenek belül rendben a dolgok.
Üdvözlettel:Che
A környéken minden szakival jóban voltam,egyiktől-másikig látogattam Őket. Nagyon élveztem hogy ott lehetek velük a sufniban és nézhetem ahogyan kerékpárt javítanak,vagy bármi mást. Örömmel kentem össze magam... anyám nagy boldogságára..
Ott sokminden rámragadt,de értelmezni Apámtól tanultam meg aki valóban nagy szaki és fejszámoló művész volt. Általános iskolába volt hogy Jawa 250-el mentem egy utcával arrébb letámasztva. Nagyon eleven,nehezen kezelhető gyerek voltam.. kiköveteltem a testi fenyítést is amit így utólag el kell ismerjek...nekem járt és jót tett..
Komment