Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sajnos az oldal szinte állandó támadás alatt van.
    Igen, úgy tűnik annyian vannak, mint az oroszok, és egy ember kevés, DE azért ne adjuk fel!
    Tájékoztass a fejleményekről, vagy ha tudunk esetleg segíteni. De valószínű ahogy jagdtigger is mondja TZ lenne a megoldás kulcsa.

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied

Sajnos az oldal szinte állandó támadás alatt van. Kipucolom, de ez ideiglenes.Több jogosultságom nekem nincs.
    Sajnos ezt csak TZ tudja megoldani, ez a verzió már sok éve EOL (röviden nem támogatott)....

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Semmi probléma, az ha jól emlékszem csak valami ugratós válasz volt Máténak egy robotnak írt hozzászólására. Talán a 70 százalékos kedvezmény kihasználásáról.
    De így most újra jól szuperál az oldal, köszönjük!
    Sajnos az oldal szinte állandó támadás alatt van. Kipucolom, de ez ideiglenes.Több jogosultságom nekem nincs.

Leave a comment:

• movisz
    replied
    Ma kibontottam egyregen elraktarozott dobozt. Click image for larger version

Name:	IMG_20260205_115007252_HDR.jpg
Views:	15
Size:	932.0 KB
ID:	239018 Click image for larger version

Name:	IMG_20260205_114945201_HDR.jpg
Size:	1.01 MB
ID:	239019 Click image for larger version

Name:	IMG_20260205_114914842_HDR.jpg
Views:	14
Size:	1.07 MB
ID:	239020 Click image for larger version

Name:	IMG_20260205_114708409_HDR.jpg
Size:	1.09 MB
ID:	239021 Click image for larger version

Name:	IMG_20260205_114908372_HDR.jpg
Size:	1.10 MB
ID:	239022 Click image for larger version

Name:	IMG_20260205_122828513_HDR.jpg
Views:	16
Size:	1.13 MB
ID:	239023 Click image for larger version

Name:	IMG_20260205_115342031_HDR.jpg
Views:	16
Size:	1.07 MB
ID:	239024

Leave a comment:

• movisz
    replied
    Sziasztok,en is örülök hogy megoldódott ez a problema.Az ido itt is eléggé erdekes nagyon repentinen valtozo keves alkalommal lehet elo venni a motorokat.Mar mint a veteranokat en termeszetesen minden delutan azzal kell hogy menjek dolgozni a belvarosba itt nincs hely az autonak .A kép feltöltése nalam nem mukodik,de lehet hogy a hiba az en keszulekemben van

Leave a comment:

• Jankó51
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már azt hittem elérkezett az idő !
    Már én is!!!! ...és nagyon örülök, hogy nem.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Titus 1-2 hozzászólása amire emlékszem, sajnos a chatbotok áldozatává vált
    Semmi probléma, az ha jól emlékszem csak valami ugratós válasz volt Máténak egy robotnak írt hozzászólására. Talán a 70 százalékos kedvezmény kihasználásáról.
    De így most újra jól szuperál az oldal, köszönjük!

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Már azt hittem elérkezett az idő !

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Sziasztok, volt egy nagyobb léptékű takarítás, volt 1-2 dolog ami bekerült a szórásba, Titus 1-2 hozzászólása amire emlékszem, sajnos a chatbotok áldozatává vált. De most jelen állás szerint rend van.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Igen ez tök király :nekem és néhányunknak kannázni kellene ,mert mindössze 98-km-e van legközelebb . Így marad legfeljebb a 98-as 5% katyvasszal ami kibir durván fél évet.

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied
    OMV 100-as benya? Nekem eddig pöcc-röff indult mindegyik motorom azzal még több hónap állás után is......

Leave a comment:

• Jankó51
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    .Elvileg ha időnként megkevernénk nem okozna gondot .
    Erről már beszéltünk egyszer, és Rád hallgatva rázogattam az öreg benzint a kannában. Tény, hogy a tavaszi fűnyíráskor a megelőző év júniusában vásárolt 95-ös benzinnel pöccre indult a fűnyíró.
    De ha ez így van, még egyszerűbb a dolog: slag egyik vége a tankba, a másik a kompresszorra.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A fenti módszer vajon nem működne benzintank esetében is?
    Valószínűleg nem segítene mert az idegen adalékok ülepednek le .Elvileg ha időnként megkevernénk nem okozna gondot .

Leave a comment:

• Jankó51
    replied
    Sziasztok!
    Padlástakarítás közben találtam egy doboz régi, bontatlan szódásszifon patront (már nincs forgalomban).
    Régen, amikor még bor is volt a borospincében, ha megkezdtünk egy hordót, vagy üvegballont és nem volt idő vagy mód a felöntésre, belenyomtam egy patront a szifonba víz nélkül.
    A szifonra húztam egy műanyag csövet, azt belelógattam a ballonba, akár a nedűbe is beleérhetett, és szépen, lassan, hogy legyen ideje szétterülni a bor felszínén és kinyomni a levegőt, beleengedtem a CO2-őt.
    Néha kiváncsiságból meggyújtottam egy hurkapálcikát, belelógattam az edénybe, ami megmutatta milyen vastag a bort a levegőtől elzáró széndioxid réteg az edényben.
    Olvasom, hallom, hogy a mostani benzinnel az a baj, hogy hosszabb (téli) tárolás esetén levegővel érintkezve kivonja a vizet és rozsdásít, stb. ezért kell teletankolni. Télen nagyon keveset autózok és nyilván a tank nincs mindig tele.
    A fenti módszer vajon nem működne benzintank esetében is? Na jó a hurkapálcikás ellenőrzést leszámítva!

.

Leave a comment:

• sepy
    replied
    én is én is Barátaim! Egészségben eltöltött Új Esztendőt

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information