.Sikerült kiszednem azt a vackot a kocsiból. Próbaképp ráadtam 5V-ot a mozgatómotorra és forog......
Faxa, holnap dugdoshatom össze a minimum kellő cuccokat és imádkozhatok hogy ne legyen gáz abból hogy hiányos állapotban helyezem áram alá.
.
Faxa, holnap dugdoshatom össze a minimum kellő cuccokat és imádkozhatok hogy ne legyen gáz abból hogy hiányos állapotban helyezem áram alá.
, illetve már elkezdtem mert a borítás már szabad. A középkonzolt teljesen ki kellett csavaroznom (ki nem szedtem mert ahhoz a kartámasznak is mennie kellene) így engedett annyit hogy a műszerfalborítás ki tudjon jönni, ha el nem akadna a kormányoszlopon. Balga mód elfelejtettem hogy a műszerfalborítás része az a kereszttartó ami a lábtérborítás alsó felét tartja. Úgyhogy vetkőztethetem le a kormányoszlopot nullára holnap........
nagyon szep dolgok,ritka motorok,kellemes korhu hangulat. Lottem pár kepet,hogy reszesuljetek kicsit a jobol ti is..
Majd Mirmur feltolti.

. Várjuk a vadászat eredményét
...már csak azert is mert en nem tudom forumra feltolteni. S akkor már egyben meg is kernelek,toltsd fel majd ide. Elerhetoseget meg egyeztetunk...facebookon fenn vagyok.
.
...már csak azert is mert en nem tudom forumra feltolteni. S akkor már egyben meg is kernelek,toltsd fel majd ide. Elerhetoseget meg egyeztetunk...facebookon fenn vagyok.
. Autó klímaegységébe felfordult az egyik állítómotor(V158) és állandóan hideget fúj a vezető oldalon, éppen azt próbálom kibányászni....
Leave a comment: