Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Akkor szeretnék valamiféle képet a motorról amitől megy a diskura ,én azt hittem ez az.....
Leave a comment:
-
Ennek jukas a kozepe....de attol szep,
Mi már csok olyanok vagyunk...szeressuk az ilyeneket...
- 5 likes
Leave a comment:
-
Meg egy kis info: Akkik husz eve (kb) borzere jártak,láthatták....az auto tetejere pakolva árultam sokáig...egy szakállas pesti vette meg...joker biztos ismeri,o is pesti.
- 1 like
Leave a comment:
-
-
Már pedig igenis hogy de' Az szep es kesz' ....már ugy ahhoz a mihez kepest......ha meg nem..akkor is kulonleges meg ritka. Meg az felett eltekintve van ott mit nezelodni...No iszok egy sort..
- 1 like
Leave a comment:
-
Akkor mondd azt Te is azt hogy szép az a lemezvázas Csepel. Mert a Te hangod mélyebb.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbbe a békülős vita partiba én is jelentkezek

- 3 likes
Leave a comment:
-
Én benne vagyok, de a sört Te iszod, én pedig maradok a fröccsnél vagy pálinkánál.emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát ezt me kéne vitatnunk egy sör mellett

- 3 likes
Leave a comment:
-
És ha nincs egyesség , lehet békülni !emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát ezt me kéne vitatnunk egy sör mellett
- 2 likes
Leave a comment:
-
Hát ezt me kéne vitatnunk egy sör mellettTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen, a háború alatt készült egy kisebb sorozat. Nem igen volt hozzá nyersanyag, ez meg is látszik rajta, de egy szép kis motor.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Nem maradt rola semmi.En is megprobáltam már rákeresni,szinten eredmenytelenul. Majd lerajzolom emlekezetbol....csak kozel harminc evet visszaviszem az agyam.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Igen, a háború alatt készült egy kisebb sorozat. Nem igen volt hozzá nyersanyag, ez meg is látszik rajta, de egy szép kis motor. Ez a gép volt a Veterán egyik számában is pár éve. Elmondások alapján a fogyasztása igen kevés volt, nem evett 2 litert 100 km-en. Persze nem volt egy rakéta.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz egyik legerdekesebb a lemezvázas százas....no abbol valoban keves maradt....
A K.M.GY-ről nem maradt képed? Érdekes lehet, google nem hoz fel róla semmit, csak mindenféle műszereket látni.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 okt. 16, 19:54.
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: