Nem tudom feltolteni a rajzot. valami angol hibauzenetet kuld,
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát ezt me kéne vitatnunk egy sör mellett
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbbe a békülős vita partiba én is jelentkezek
- 3 likes
Komment
-
Vettetek már használt autót kereskedésben?
Nem? Elmondom hogy megy
Ha csak andalogsz és egy pillantást vetsz a kereskedés autóira, az eladó kiköpi a szivarját, felugrik a székéböl és barátságosan invitál beljebb, mondván már várt és féretett egy autót csakis a te számodra
Amikor az árra akarsz kérdezni, nem hagyja, mutogatja tovább az autókat
Végül is mivel ugyis vettél volna autót, a 100USD-s AUTÓ HELYETT örömmel megveszel egy 1000USD-s autót. Az eladó besegít ülni az autóba, jó utat kiván és mondja ha el akarod adni szivesen visszaveszi csöppet olcsóbban, hisz neki is élni kell +családja van
Jahogy ez egy amcsi filmben volt
Mo-gon
Keresek a neten autót, mindenhol azt irja , mielött odamennél egyeztess telefonon mert nem, vagyunk/vagyok ott
A másiknál van üzenetrögzítő, persze nem hív vissza.. Addig keresgéltem, míg két jóáras autót is elvittek elölem, legalább is törölték a netröl
Barátnőm látja hogy meg fog ölni ez a helyzet. A lelki szenvedés kihat a testire is, az meg egy rakás izé…
Hívd fel amelyik tetszik, hívj egy taxit, nézd meg, vedd meg ha olyan és nyugodj meg
Már úton volt a taxi, amikor felhívtam a kereskedőt.Tudom, a hülye én voltam.
Bla-bla, egyeztessünk időt. Mondom, 15 perc és ott vagyok
Hol? Vidámvásár/kiírom hogy rohadjon meg/ utca, ahol hirdetik a telephelyet
Milyen autó érdekli? Leginkább négykerekű, mondom. Ha kiflit akar venni, elöbb felhívha a Pen….t hogy nyitva van-e és van-e kiflije?
De hova akar jönni? Ahol hirdetik, Vidámvásár utca. Jaaa, azt a telepet már rég eladtuk. És miért nem törli akkor? Bla-bla
Taxi ott volt, ennyit rászánok, odamentem ahol a térkép mutatta
Ja, ott volt az "eladott" telephely, kb 5 autóval és zárva
Mondtam a taxisnak menjünk haza. 9ezer volt ez az út, hogy nyomja szájba az anyját a rohadt magyar kereskedő.
Nézd meg a netet autót keresve
Szinte minden kereskedő azt irja „előre egyeztetett helyszinen és időben átvehető”, természetesen megkímélt 300ezer km-rel
Ami nem is lenne baj, de kiindulva a Galantomból, tudom hogy egy 20-25 éves autó alváz/karosszériája mennyire megkimélt
Az árakról csak annyit, hogy 20 éves szétrohadt, mert felsorolja a bajokat/rohadásokat Mitsu.Galant 800ezer
https://www.hasznaltauto.hu/szemelya...0_gls-1990802
Az enyém 1998-as volt két jeladó hibával, a rohadásokat kb 500ezerért csinálták meg.
Csak jön egy hülye és megveszi. Szia Uram rozsdamentes 25 éves Mitsubishi nem érdekel?
+egyszer, rohadjanak meg az ilyen kereskedők
Teszem hozzá
felhívtam a karosszériás ismerősömet, vinne el autót nézni, megvizsgálni, természetesen megfizetem
OK visszahívom.mondta
Azóta is hív
Van kedves ismerősöm is, Bp-en be kellene váltani párszáz EUR-t
Persze, beváltom
Ja, azóta is váltja.
30km-re van egy kellemes friss vizsgás Astra
Nem tudok eljutni oda vonattal/busszal, mittudomén mivel
Én nem tudok tömegközlekedni, mert…Simsonnal már nem merek akkora távot megtenni, sőőt, még helyileg is igen ciki. Érzem, megöregedtem ebben is ☹
Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2023 okt. 25, 20:52.
Komment
Komment