Nem ezek nem az en jatekaim voltak.Nekem a feltegla meg a hiposdoboz volt az autó amit a homokba tologattunk.Ilyen jatekokat meg a Putnoki jatekboltba sem lattunk.Egyszer a tesom kapott egy muanyag billencset es folyton azon veszekedtunk anyam megunta egy alkalommal es becsapta a sparhetba nem sokaig tartott
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ha már kocsma
Szükségem lenne a S50-51-en levő trafó műanyag menetes kupakjára és az alatta levő gumigyűrűre ami a gyujtókábelt szoritja. Hengerfej levételéhez ezeket is le kellett venni. Trafó, kondi kábel megvan, a többit megette a ház. Most vegyek 6ezer körül egy trafót ezért a kupakért?
Hanetán valakinek, erősen megköszönnémUtoljára szerkesztve a következő által: horex; 2026 szept. 09, 17:42.
Komment
-
Műanyag kupak biztos van itthon, de gumi az nincsen. Egy kúpos gyűrű eredetileg, de az újabb utángyártott trafókba egy sima lapos gyűrűt tesznek már.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzükségem lenne a S50-51-en levő trafó műanyag menetes kupakjára és az alatta levő gumigyűrűre ami a gyujtókábelt szoritja
- 1 like
Komment
-
Gumilapjaim és lyukasztók vannakTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede gumi az nincsen
Örülnék ha körbenéznél a menetes kupak után. Azért még kutatom a házat
Komment
-
Megvan, ne keresd. Tuti megirtam korábban ugyanezt és nem látomTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésee gumi az nincsen
Szoval utolsó esély hogy a motor alá térdeltem, és ott volt. Letérdeltem de az külön gimnasztika volt a felállás. Francba
Köszi
- 1 like
Komment
Komment