Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem ezek nem az en jatekaim voltak.Nekem a feltegla meg a hiposdoboz volt az autó amit a homokba tologattunk.Ilyen jatekokat meg a Putnoki jatekboltba sem lattunk.Egyszer a tesom kapott egy muanyag billencset es folyton azon veszekedtunk anyam megunta egy alkalommal es becsapta a sparhetba nem sokaig tartott

Komment

Ha már kocsma
      Szükségem lenne a S50-51-en levő trafó műanyag menetes kupakjára és az alatta levő gumigyűrűre ami a gyujtókábelt szoritja. Hengerfej levételéhez ezeket is le kellett venni. Trafó, kondi kábel megvan, a többit megette a ház. Most vegyek 6ezer körül egy trafót ezért a kupakért?
      Hanetán valakinek, erősen megköszönném
      Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2026 szept. 09, 17:42.

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szükségem lenne a S50-51-en levő trafó műanyag menetes kupakjára és az alatta levő gumigyűrűre ami a gyujtókábelt szoritja
        Műanyag kupak biztos van itthon, de gumi az nincsen. Egy kúpos gyűrű eredetileg, de az újabb utángyártott trafókba egy sima lapos gyűrűt tesznek már.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          de gumi az nincsen
          Gumilapjaim és lyukasztók vannak
          Örülnék ha körbenéznél a menetes kupak után. Azért még kutatom a házat

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            e gumi az nincsen
            Megvan, ne keresd. Tuti megirtam korábban ugyanezt és nem látom
            Szoval utolsó esély hogy a motor alá térdeltem, és ott volt. Letérdeltem de az külön gimnasztika volt a felállás. Francba
            Köszi

Komment

Oké, kupak van. Egy rossz trafóról vettem le, szóval passzolni fog. Postán mehet?
              Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2026 szept. 10, 20:10.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X