Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Sajnos nem, van hasonló készletem de nem megyek vele sokra mert lelazítás után nincs annyi ellenállása a csavarnak hogy a racsni dolgozni tudjon. Illetve a fő gond az hogy nem férek hozzá. Most rendeltem egy sarokcsavarozó adapter hátha azzal elérem(és gyorsabban ki is tekeri mint én ha igen).....pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Jagdtigger én nem tudom, hogy mi a "helyzet" a kocsiban, de talán egy ilyen kulcs a segítségedre lehet! Nekem egy bolhapiaci gagyi mindkét oldalon racsnis szettem van. Persze lemez és valami "vasjellegű" a munkafelülete.
- 1 like
Komment
-
Hát az adapter se fért oda, koppant a műszerfalborítás belső felén.... Szedhetem szét az egész műszerfalat
, illetve már elkezdtem mert a borítás már szabad. A középkonzolt teljesen ki kellett csavaroznom (ki nem szedtem mert ahhoz a kartámasznak is mennie kellene) így engedett annyit hogy a műszerfalborítás ki tudjon jönni, ha el nem akadna a kormányoszlopon. Balga mód elfelejtettem hogy a műszerfalborítás része az a kereszttartó ami a lábtérborítás alsó felét tartja. Úgyhogy vetkőztethetem le a kormányoszlopot nullára holnap........
- 3 likes
Komment
-
Nem véletlenűl, az öszes összetákolt csepel "átmeneti"mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevagy félkész darabok voltak
- 2 likes
Komment
-
Ez egy eleg komoly hazai gyujtemeny....nem osszetákolt darabokbol. Van pár db amibol valoban csak igen keves keszult,,,,volt szerencsem látni a raktárat is. Nos..ott láttam eletemben másodszor boxer csepelt.....ami ugye nincs is..meg egyebeket,,amik szinten nincsenek, Sajnálom hogy eladtam a K.M.GY-met....az egy 100ccm negyutemu magyar motor.....most már az sincs..
- 2 likes
Komment
-
Igen, a háború alatt készült egy kisebb sorozat. Nem igen volt hozzá nyersanyag, ez meg is látszik rajta, de egy szép kis motor. Ez a gép volt a Veterán egyik számában is pár éve. Elmondások alapján a fogyasztása igen kevés volt, nem evett 2 litert 100 km-en. Persze nem volt egy rakéta.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz egyik legerdekesebb a lemezvázas százas....no abbol valoban keves maradt....
A K.M.GY-ről nem maradt képed? Érdekes lehet, google nem hoz fel róla semmit, csak mindenféle műszereket látni.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 okt. 16, 19:54.
- 1 like
Komment
-
Hát ezt me kéne vitatnunk egy sör mellettTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen, a háború alatt készült egy kisebb sorozat. Nem igen volt hozzá nyersanyag, ez meg is látszik rajta, de egy szép kis motor.
- 3 likes
Komment
-
És ha nincs egyesség , lehet békülni !emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát ezt me kéne vitatnunk egy sör mellett
- 2 likes
Komment
. Várjuk a vadászat eredményét
Faxa, holnap dugdoshatom össze a minimum kellő cuccokat és imádkozhatok hogy ne legyen gáz abból hogy hiányos állapotban helyezem áram alá.
Komment