Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Jagdtigger én nem tudom, hogy mi a "helyzet" a kocsiban, de talán egy ilyen kulcs a segítségedre lehet! Nekem egy bolhapiaci gagyi mindkét oldalon racsnis szettem van. Persze lemez és valami "vasjellegű" a munkafelülete.
- 1 like
Komment
-
Hát az adapter se fért oda, koppant a műszerfalborítás belső felén.... Szedhetem szét az egész műszerfalat , illetve már elkezdtem mert a borítás már szabad. A középkonzolt teljesen ki kellett csavaroznom (ki nem szedtem mert ahhoz a kartámasznak is mennie kellene) így engedett annyit hogy a műszerfalborítás ki tudjon jönni, ha el nem akadna a kormányoszlopon. Balga mód elfelejtettem hogy a műszerfalborítás része az a kereszttartó ami a lábtérborítás alsó felét tartja. Úgyhogy vetkőztethetem le a kormányoszlopot nullára holnap........
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevagy félkész darabok voltak
- 2 likes
Komment
-
Ez egy eleg komoly hazai gyujtemeny....nem osszetákolt darabokbol. Van pár db amibol valoban csak igen keves keszult,,,,volt szerencsem látni a raktárat is. Nos..ott láttam eletemben másodszor boxer csepelt.....ami ugye nincs is..meg egyebeket,,amik szinten nincsenek, Sajnálom hogy eladtam a K.M.GY-met....az egy 100ccm negyutemu magyar motor.....most már az sincs..
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz egyik legerdekesebb a lemezvázas százas....no abbol valoban keves maradt....
A K.M.GY-ről nem maradt képed? Érdekes lehet, google nem hoz fel róla semmit, csak mindenféle műszereket látni.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 okt. 16, 20:54.
- 1 like
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen, a háború alatt készült egy kisebb sorozat. Nem igen volt hozzá nyersanyag, ez meg is látszik rajta, de egy szép kis motor.
- 3 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát ezt me kéne vitatnunk egy sör mellett
- 2 likes
Komment
Komment