Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ennek jukas a kozepe....de attol szep, Mi már csok olyanok vagyunk...szeressuk az ilyeneket...

Komment

Akkor szeretnék valamiféle képet a motorról amitől megy a diskura ,én azt hittem ez az.....
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szerintem errol a százasrol van szo.

Komment

Kicsit előre tervezve ehhez a gyűjteményhez jövőre elmehetnénk legalább motoroznánk is közben

Komment

Támogatnám egy jo ebeddel...meg valami plusszal. Szervezkedjetek,

Komment

Vettetek már használt autót kereskedésben?
                Nem? Elmondom hogy megy
                Ha csak andalogsz és egy pillantást vetsz a kereskedés autóira, az eladó kiköpi a szivarját, felugrik a székéböl és barátságosan invitál beljebb, mondván már várt és féretett egy autót csakis a te számodra
                Amikor az árra akarsz kérdezni, nem hagyja, mutogatja tovább az autókat
                Végül is mivel ugyis vettél volna autót, a 100USD-s AUTÓ HELYETT örömmel megveszel egy 1000USD-s autót. Az eladó besegít ülni az autóba, jó utat kiván és mondja ha el akarod adni szivesen visszaveszi csöppet olcsóbban, hisz neki is élni kell +családja van
                Jahogy ez egy amcsi filmben volt

Mo-gon
                Keresek a neten autót, mindenhol azt irja , mielött odamennél egyeztess telefonon mert nem, vagyunk/vagyok ott
                A másiknál van üzenetrögzítő, persze nem hív vissza.. Addig keresgéltem, míg két jóáras autót is elvittek elölem, legalább is törölték a netröl
                Barátnőm látja hogy meg fog ölni ez a helyzet. A lelki szenvedés kihat a testire is, az meg egy rakás izé…
                Hívd fel amelyik tetszik, hívj egy taxit, nézd meg, vedd meg ha olyan és nyugodj meg

Már úton volt a taxi, amikor felhívtam a kereskedőt.Tudom, a hülye én voltam.
                Bla-bla, egyeztessünk időt. Mondom, 15 perc és ott vagyok
                Hol? Vidámvásár/kiírom hogy rohadjon meg/ utca, ahol hirdetik a telephelyet
                Milyen autó érdekli? Leginkább négykerekű, mondom. Ha kiflit akar venni, elöbb felhívha a Pen….t hogy nyitva van-e és van-e kiflije?
                De hova akar jönni? Ahol hirdetik, Vidámvásár utca. Jaaa, azt a telepet már rég eladtuk. És miért nem törli akkor? Bla-bla
                Taxi ott volt, ennyit rászánok, odamentem ahol a térkép mutatta
                Ja, ott volt az "eladott" telephely, kb 5 autóval és zárva
                Mondtam a taxisnak menjünk haza. 9ezer volt ez az út, hogy nyomja szájba az anyját a rohadt magyar kereskedő.

Nézd meg a netet autót keresve
                Szinte minden kereskedő azt irja „előre egyeztetett helyszinen és időben átvehető”, természetesen megkímélt 300ezer km-rel
                Ami nem is lenne baj, de kiindulva a Galantomból, tudom hogy egy 20-25 éves autó alváz/karosszériája mennyire megkimélt
                Az árakról csak annyit, hogy 20 éves szétrohadt, mert felsorolja a bajokat/rohadásokat Mitsu.Galant 800ezer
                https://www.hasznaltauto.hu/szemelya...0_gls-1990802
                Az enyém 1998-as volt két jeladó hibával, a rohadásokat kb 500ezerért csinálták meg.
                Csak jön egy hülye és megveszi. Szia Uram rozsdamentes 25 éves Mitsubishi nem érdekel?
                +egyszer, rohadjanak meg az ilyen kereskedők

Teszem hozzá
                felhívtam a karosszériás ismerősömet, vinne el autót nézni, megvizsgálni, természetesen megfizetem
                OK visszahívom.mondta
                Azóta is hív
                Van kedves ismerősöm is, Bp-en be kellene váltani párszáz EUR-t
                Persze, beváltom
                Ja, azóta is váltja.
                30km-re van egy kellemes friss vizsgás Astra
                Nem tudok eljutni oda vonattal/busszal, mittudomén mivel
                Én nem tudok tömegközlekedni, mert…Simsonnal már nem merek akkora távot megtenni, sőőt, még helyileg is igen ciki. Érzem, megöregedtem ebben is ☹
                Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2023 okt. 25, 19:52.

Komment

Én ezért kerültem a független neppereket. Persze a márka hivatalos használt autó hálózata sem szent de legalább ha lebeszélsz valamit akkor az úgy is lesz..... (nyilván ez most csak az én tapasztalatom)

Komment

Harmadszor nyeli el
                    Használtautó kereskedőnek elég egy OKJ eladó/kereskedő végzettség Vicc
                    Látottmár bárki olyan hirdetést ahol az autó alját is mutatták? Én 1 magánt igen, pedig többszház másikat megnéztem
                    Fogom javasolni hogy minden telepen legyed csápos emelő és a vevő alánézhessen az autónak. Nem a csilogást akarom megvenni
                    Volt ahol áz akartak küldeni a szomdzéd haveri műhelybe,hogy ott emelőre teszik
                    Megkérdeztem van-e KGFB hanetán. Ugyanmár nem kell. én nem vittem át, Azeladó sem. Ottrohadjon rá

Komment

Szervusztok! Halottak napja közeleg. Vannak akikre emlékeznünk kell..

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Vannak akikre emlékeznünk kell..
                        Nyugodjanak békében!

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Használtautó kereskedő
                          Engedtesséki meg hogy itt k*anyázzak
                          Találtam a neten egy kellemes OPel-t. Nem olcsó, dehát az Öreg sUZUKIK SEM OLCSÓK
                          öSSZE-VISSZA IROGAT A KERESKEDŐ, HOL NÉZHETŐ MEG AZ AUTÓ
                          BpIV.ker vagy Ráckeve. Nem mindegy!

Felhívtam. Melyik autó érdekli? Amelyiknek négy kereke van, mondtam ennek is.
                          Mit gondolok én, épitkeznek a társával amugy is szombat van
                          Vazze 12:10 VOLT ÉS VENNI SZERETTEM VOLNA HOGY A BUZI GAZDAGODJON
                          Még beszélgetni sem lehetett vele. Tele sz internet keresgéljek ott, mondta. Ezzel fejeztük be
                          ***Ez itt egy erősen moderált mondat***

Kiváncsi lennék mekkora árréssel adnak-vesznek a nepperek. Ha normális, és netán leszállitja az autót, mert van ilyen is már, egy óra alatt nyélbe ütjük az üzletet. Hogy az anyjába egyeztessek;időpontot ha valakinek kuncsorognom kellene hogy vigyen oda?
                          Kértem jóbarátot, váltsa be az €-mat Bpesten, ott sokkal jobb az ár
                          Aha, akkorát javult a forint hogy inkább nem váltom be és áron alul fogom autóba fizetni
                          Csak ne szoruljatok senkire!

Komment

Kértem jóbarátot, váltsa be az €-mat Bpesten, ott sokkal jobb az ár
                            Múlt héten más simerős bevitt Bp-re és beváltottam rendes mveszteddéggel
                            Ma vettem egy autót mert már rettegtem a motorozástól
                            Pénteken elugrottam az ATM -hez pénzt kivenni
                            Telibevágott egy csaj hátulról, előnyöm volt. Ugye nem haragszom kérdezte
                            De haragszom mondtam, és olyan szerencsétlen vagyok már hogy ketten húztak fel a földröl mert nem tudtam felállni egyedül. Szégyeltem magam
                            Szerencsére semmi baj nem történt, csak a gázkarom szorult be véglegesen. Kell egy komplett új

A lényeg , összekuporgatottt pénzemböl vettem egy Mitsubishi Carismát. Szalon újnak néz ki messziröl éjjel esőben
                            Tényleg nyönyörű, csak a korát ne kérdezze senki. Szomszéd újnak nézte. Szerelő majd átnézi, cseréli ami kell
                            Megpróbálom megszeretni, csakhogy kéziváltós. Estem keltem mire hazaértem mert vagy 10 éve automatásat vezetettem
                            A Galant hozzá képest egy uszoda mibe belefekszel. Ez tömzsibb, dehát én 190körül vagyok, ha nem több
                            Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2024 jan. 27, 17:36.

Komment

A Galant hozzá képest egy uszoda mibe belefekszel. Ez tömzsibb, dehát én 190körül vagyok, ha nem több
                              Annyira csak nem lehet vészes, ha hihetek a neten fellelhető adatoknak a golfom még attól is kisebb mégse szorulok bele..... Grat az új szerzeményhez .

Múlt hét hétvégén összeraktam a golfot miután kicseréltem 2 állítómotort (a vezetőoldali teljesen megállt mire kicseréltem, az utasoldali még működött de ugyanazokat a tüneteket produkálta mint a vezetőoldali mielőtt bekrepált). Illetve most hogy láttam hol van a legfelső csavar belátom hogy halva született ötlet volt hogy teljes bontás nélkül megúszhatom a bulit......

Komment

Csak úgy mert tetszik

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X