Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Miért nem állhat a kertemben néhány nem forgalomképes autó és motor??
    Szervusztok! Hát a magyar eszement ügyintézés... Horex! A kérdésedre a válasz már egy másik posztban megmutattam. Sajnos a világ undorító! Amire és akire gondolok az : MHV Tomi esete. Ide rakok egy linket a TC-ről. A környezetvédelmi, meg bontási és hulladék kezelési BLA BLA... Szóval ez undorító! Csak egy rossz szándékú ember kell és kész a baj! Tomi is őrjöngött/ őrjöng. Mit tud csinálni? Szinte semmit. Szegény srác! Szeretem a csatornáját, mert bár néha bődületes marhaságokat csinál, a tudása meg van hozzá! Közben meg van a #5459 hozzászólás volt az pont itt, ebben a részlegben.
    Tényleg egy gyökér kommentelő miatt kell elvenni valakinek az élete munkáját? - Így lesz YouTuberből, illegális hulladéklerakó, egy névtelen bejelentés alapján.
    Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2023 aug. 24, 20:40.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      g egy gyökér kommentelő miatt kell elvenni valakinek az élete munkáját?
      Mintha lett volna ott pár autó aminek nem volt papírja.
      Nem hallgatom meg a Yotubén mert, elkezdtem, hosszan unalmasan adja elő a sirámait. És sajna bele lehet kötni hogy hol gyűjti és adja le az olajat, fagyállót
      Amúgy hagyjuk a környezetvédelmet mert ami ennek nevében megy az megörjít
      Kipufogógáz miközben a Vezuv kitört megint, Ukrajnában annyi 155mm-es lövedéket kilőttek hogy az usa készlete is elfogyott és rakéták mindenhol röpködnek, a Dunaparton meg gyalogosoknak kell sétálgatni, mert az olyan zöld
      A bürokrácia! Örülök hpgy elköltöztem Bp-röl. Itt olyan békés minden és mindenféle szakbolt is van

Képzeld el/képzeljétek, mi lesz ha megtudom venni a sokat emlegetett autót. Most fordittattam le hivatalosan bizonyos héber nyelvű nyilatkozatot
      Német-angol-magyar adásvételi van a neten is. Az autó adásvételinek egy lapra kell kiférni, ha jól emlékszem tanukkal együtt. Baromság!
      Namost ezt héber-magyarul hogy? Egyikünk sem érti a másik nyelvét, az angol viszont közös. Úgy gondolom nem fogják elfogadni angol-magyar adásvételit.
      A legszebb az egészben hogy még van majdnem két év műszaki az autón
      Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2023 aug. 24, 22:10.

Komment

Namost ezt héber-magyarul hogy? Egyikünk sem érti a másik nyelvét, az angol viszont közös. Úgy gondolom nem fogják elfogadni angol-magyar adásvételit.
        Te jó ég! Na erről a "Becsületesnepper" videója és videói jut/jutnak a témában eszembe... Na most neki is van baja a bürokráciával, mert ő is hozna olyan járművet (Ariel Atom), mely nem autó nem motorkerékpár a magyar törvények szerint. De Angliában rendszámos jármű... Nálunk meg nem lehet ilyen csoda. Még akkor sem, ha a gyártó kiállított egy igazolást a létezésének jogalapjáról. Vagy a másik a P rendszám, vagy a Te esetedhez közelebb álló, Közel-Keletről ide varázsolódott kocsi esete. Szintén a nyelvi akadályok miatt... És a tulajnak kell hivatalos tolmácsot fogadnia a papírok fordítására.... Ja, de rossz hely ez az ország...

Komment

Mintha lett volna ott pár autó aminek nem volt papírja.
          Tudomásom szerint mindnek volt minimum adásvételije, illetve mint utóbb kiderült a "környezetvédelmi hatóságnak" ehhez semmi köze...

És sajna bele lehet kötni hogy hol gyűjti és adja le az olajat, fagyállót
          Hulladékudvar.

Komment

A regi gepem nemigazán mukodokepes...laptopon potyogok,de billentyubajság van..lehet idegen nyelvu,,meg en is elbactam mert már számokat sem tudok irni. Lenyeg...elviszem egy helyi kiccsávohoz rakja rendbe....A husz eves digitfenykepezot is rendbe rakom....mert sok szepseg volt ám amit szivesen mutattam volna de telefonnal nekem nem megy. Van itt egy oreg angol vas...amivel szerencsere elkezdtem jol haladni.... szeretnem a javitás kepeit feltenni...nem csak az en oromomre.A francba...meg visszaolvasni is fáraszto amiket irok.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              francba
              több képpel még jobb lesz

Komment

Atti69
                Remélem a "kiccsávo" meg tudja bűvölni neked a gépet .

Én a magam részéről lassan de biztosan haladok a szalagok archiválásával (2 kazit már eltépett visszatekeréskor)....
                Click image for larger version

Name:	vlcsnap-2023-09-11-21h22m04s026.png
Views:	111
Size:	1.06 MB
ID:	232583

Komment

Arra gondoltam....csak őgy....szolok,hogy az en falumban a motormuzeumban vasárnap nyilt nap lesz. Sok infom nincs,de ha van erdeklodes,komolyabban utánajárok... p350 van,meg egy ket ritka pannonia,meg pár kulonlegesebb csepel...extrák is,,,(nem tudom a boxer ott lesz-e. Lehet a neten van info.En meg nem láttam....pedig tudok rola harminc eve...most ott leszek,

Komment

Neten rá lehet keresni.....Tiszajeno veterán motor muzeum.....vagy gyujtemeny. Van pár kedvcsinálo fenykep.

Komment

Érdeklődés részemről lenne, csak időm nincs rá sajnos . Autó klímaegységébe felfordult az egyik állítómotor(V158) és állandóan hideget fúj a vezető oldalon, éppen azt próbálom kibányászni....

Komment

Majd fenykepezek telefonnal. Szivesen átkuldom.......már csak azert is mert en nem tudom forumra feltolteni. S akkor már egyben meg is kernelek,toltsd fel majd ide. Elerhetoseget meg egyeztetunk...facebookon fenn vagyok.

Komment

Fenykep alapján megtalálsz.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Szivesen átkuldom.......már csak azert is mert en nem tudom forumra feltolteni. S akkor már egyben meg is kernelek,toltsd fel majd ide. Elerhetoseget meg egyeztetunk...facebookon fenn vagyok.
                            Persze, majd dobj egy privát üzenetet és megbeszéljük .

Elkezdtem szétszedni a golfot hogy kivegyem azt a vackot mintának, hát nem nagyon sikerült. Az utolsó csavaron le vagyok fulladva. A műszerfalvasnak van egy vízszintes része ami megy keresztbe, na ezen van 2 csavar a tűzfal felőli oldalon, a fékpedál konzoljától alig hozzáférhető helyen.
                            Az alsó csavart sűrű káromkodások és negyednél is kisebb fordításokkal egy csillag-villás kulccsal sikerült kiszenvedni.
                            A feljebb lévő viszont föladta a leckét, hiába fekszek be a lábtérbe nem látok semmit a csavarból, olyan kicsi a hely hogy nem tudom úgy "ráakasztani"(teljesen vakon 2 ujjal fogva a villás végét a kulcsnak) a csillag-villás kulcsot hogy fordítani is tudjak rajta. És hiába próbálok úgy helyezkedni hogy feljebb tudjak nyúlni nem lehet a hely szűke miatt.......

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              A feljebb lévő viszont föladta a leckét, hiába fekszek be a lábtérbe nem látok semmit a csavarból, olyan kicsi a hely hogy nem tudom úgy "ráakasztani"(teljesen vakon 2 ujjal fogva a villás végét a kulcsnak) a csillag-villás kulcsot hogy fordítani is tudjak rajta. És hiába próbálok úgy helyezkedni hogy feljebb tudjak nyúlni nem lehet a hely szűke miatt.......
                              Szervusztok! Jagdtigger én nem tudom, hogy mi a "helyzet" a kocsiban, de talán egy ilyen kulcs a segítségedre lehet! Nekem egy bolhapiaci gagyi mindkét oldalon racsnis szettem van. Persze lemez és valami "vasjellegű" a munkafelülete.

Komment

Holnap megyek egy szep helyre a tengeren vadaszni ,ma egesznap a felszerelest keszitettem .meg javitottam a kedvenc fegyveremet sajnos masodszor is letort a markolata de most megerositve rogzitettem Click image for larger version

Name:	IMG_20231007_184140608.jpg
Views:	109
Size:	828.7 KB
ID:	232700 Click image for larger version

Name:	IMG_20231007_184200982.jpg
Views:	98
Size:	924.3 KB
ID:	232701 Click image for larger version

Name:	IMG_20231007_184129037.jpg
Views:	104
Size:	924.3 KB
ID:	232702