Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Már pedig igenis hogy de' Az szep es kesz' ....már ugy ahhoz a mihez kepest......ha meg nem..akkor is kulonleges meg ritka. Meg az felett eltekintve van ott mit nezelodni...No iszok egy sort..
Élőben ugyan nem láttam, de kép alapján nincs semmi szégyellnivalónk a kinézetével. A 40-es 50-es években tervezett gépeknek finomabb a formája mint a későbbieknek.
Meg egy kis info: Akkik husz eve (kb) borzere jártak,láthatták....az auto tetejere pakolva árultam sokáig...egy szakállas pesti vette meg...joker biztos ismeri,o is pesti.
Vettetek már használt autót kereskedésben?
Nem? Elmondom hogy megy
Ha csak andalogsz és egy pillantást vetsz a kereskedés autóira, az eladó kiköpi a szivarját, felugrik a székéböl és barátságosan invitál beljebb, mondván már várt és féretett egy autót csakis a te számodra
Amikor az árra akarsz kérdezni, nem hagyja, mutogatja tovább az autókat
Végül is mivel ugyis vettél volna autót, a 100USD-s AUTÓ HELYETT örömmel megveszel egy 1000USD-s autót. Az eladó besegít ülni az autóba, jó utat kiván és mondja ha el akarod adni szivesen visszaveszi csöppet olcsóbban, hisz neki is élni kell +családja van
Jahogy ez egy amcsi filmben volt
Mo-gon
Keresek a neten autót, mindenhol azt irja , mielött odamennél egyeztess telefonon mert nem, vagyunk/vagyok ott
A másiknál van üzenetrögzítő, persze nem hív vissza.. Addig keresgéltem, míg két jóáras autót is elvittek elölem, legalább is törölték a netröl
Barátnőm látja hogy meg fog ölni ez a helyzet. A lelki szenvedés kihat a testire is, az meg egy rakás izé…
Hívd fel amelyik tetszik, hívj egy taxit, nézd meg, vedd meg ha olyan és nyugodj meg
Már úton volt a taxi, amikor felhívtam a kereskedőt.Tudom, a hülye én voltam.
Bla-bla, egyeztessünk időt. Mondom, 15 perc és ott vagyok
Hol? Vidámvásár/kiírom hogy rohadjon meg/ utca, ahol hirdetik a telephelyet
Milyen autó érdekli? Leginkább négykerekű, mondom. Ha kiflit akar venni, elöbb felhívha a Pen….t hogy nyitva van-e és van-e kiflije?
De hova akar jönni? Ahol hirdetik, Vidámvásár utca. Jaaa, azt a telepet már rég eladtuk. És miért nem törli akkor? Bla-bla
Taxi ott volt, ennyit rászánok, odamentem ahol a térkép mutatta
Ja, ott volt az "eladott" telephely, kb 5 autóval és zárva
Mondtam a taxisnak menjünk haza. 9ezer volt ez az út, hogy nyomja szájba az anyját a rohadt magyar kereskedő.
Nézd meg a netet autót keresve
Szinte minden kereskedő azt irja „előre egyeztetett helyszinen és időben átvehető”, természetesen megkímélt 300ezer km-rel
Ami nem is lenne baj, de kiindulva a Galantomból, tudom hogy egy 20-25 éves autó alváz/karosszériája mennyire megkimélt
Az árakról csak annyit, hogy 20 éves szétrohadt, mert felsorolja a bajokat/rohadásokat Mitsu.Galant 800ezer https://www.hasznaltauto.hu/szemelya...0_gls-1990802
Az enyém 1998-as volt két jeladó hibával, a rohadásokat kb 500ezerért csinálták meg.
Csak jön egy hülye és megveszi. Szia Uram rozsdamentes 25 éves Mitsubishi nem érdekel?
+egyszer, rohadjanak meg az ilyen kereskedők
Teszem hozzá
felhívtam a karosszériás ismerősömet, vinne el autót nézni, megvizsgálni, természetesen megfizetem
OK visszahívom.mondta
Azóta is hív
Van kedves ismerősöm is, Bp-en be kellene váltani párszáz EUR-t
Persze, beváltom
Ja, azóta is váltja.
30km-re van egy kellemes friss vizsgás Astra
Nem tudok eljutni oda vonattal/busszal, mittudomén mivel
Én nem tudok tömegközlekedni, mert…Simsonnal már nem merek akkora távot megtenni, sőőt, még helyileg is igen ciki. Érzem, megöregedtem ebben is ☹
Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2023 okt. 25, 20:52.
Én ezért kerültem a független neppereket. Persze a márka hivatalos használt autó hálózata sem szent de legalább ha lebeszélsz valamit akkor az úgy is lesz..... (nyilván ez most csak az én tapasztalatom)
Harmadszor nyeli el
Használtautó kereskedőnek elég egy OKJ eladó/kereskedő végzettség Vicc
Látottmár bárki olyan hirdetést ahol az autó alját is mutatták? Én 1 magánt igen, pedig többszház másikat megnéztem
Fogom javasolni hogy minden telepen legyed csápos emelő és a vevő alánézhessen az autónak. Nem a csilogást akarom megvenni
Volt ahol áz akartak küldeni a szomdzéd haveri műhelybe,hogy ott emelőre teszik
Megkérdeztem van-e KGFB hanetán. Ugyanmár nem kell. én nem vittem át, Azeladó sem. Ottrohadjon rá
Komment