Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Movisz Lodolája szebb volt, de azért nyomtam egy tetsziket
    Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 júl. 31, 22:06. Oka: név kijavítva

Komment

csak kis festek kell,s már kesz is, Ha sikerul felere faragni az arat,akkor betolom a kortefa alá,

Komment

Lodola, tegyel fel tobb kepet es kielemezzuk.

Komment

Egy oldal : egy kép.....................
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Valamit kiir angolul,hogy nem jo.szerintem nagy a kepmeret. Indithato,de igen lepukkant állapot. Az állapot nem is zavar,,,inkább az ahhoz kepest magas ára. Hozzáadva a papirozás+utaztatás árát.....igen elgondolkodtato, Tetszik a motor,,,menetproba után meginkább...bele lehet szeretni, majd jo erosen elgondolkodom.

Komment

Esetleg valakinek van eladó HUF-ja? Vevő lennék rá

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                van eladó HUF-ja?
                Senki? Megy a súlyesztőbe aztán lesz sírás-rívás

Komment

En is vevő lennek...simsonokat,mz-ket adnek cserebe...Sok forint kene hogy szetszorhassam.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    En is vevő lennek.
                    Nem adják el az értékes forintjukat a nyerészkedő kulákok,, inkább állampapírba fektetik

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nem adják el az értékes forintjukat a nyerészkedő kulákok,, inkább állampapírba fektetik
                      Sziasztok! Pedig ha tudnátok, hogy arra a sz.rra sincs már fedezet! Akinek van esze az nem fektet "döglött" papírba. Ha nagyon sok pénze van valakinek az váltson Euroba és menekítse a vagyonát külföldre! A 2008-as válság lepke fing ahhoz képest, ami most vár ránk.. Dolgozgatok egy bankár/bróker figurának a "nyaraló"jában és hallok ezt azt. Reggeltől estig a fülén a telefon és pörög, mint a búgócsiga. A nagy kutyák mentik ki a pénzüket az országból. Csak az marad itt, ami nem mozdítható. A "pénz-zsonglőr" szinte hadarva utasítja a "hangyáit", hogy ezt ide, azt oda, amazt meg sehova! Amikor óvatosan kérdezgetni kezdtem, olyanokat mondott, amiket nem értek, de a kisembereknek lefordítva rosszat jelent.

Komment

A nyugat epp most emelkedik gőzerővel... őzőnlik a munkaerő(jelenleg 24 hajo ingázik) A nyersanyag es energiabőseg szorgalommal párosulva ujabb nyereseges blokkokat hoz letre. Moország soha nem látott szegenysegbe sullyed,elszivják a munkaerot,ertelmiseget. Mennyunk gondolkodni.

Komment

Olyan gomb ? hogy szomorú nincs pedig ezt akartam nyomni! Tudom politika mentesek vagyunk de!!!!

Komment

A nagy penz irányitja a politikát....(nagy politika nagy penz,kis politika kis penz)sokak nyomoruságábol kevesek gazdagodnak gátlástalanul..USA-t ez tette naggyá, Kulonben meg kb gyomlálom a paprikát...mert ennyit tehetek, fejtegetest abbafejezem mert sose vege....nem szeretem ami ennyire hosszu...a kigyotol is kapom a frászt,

Komment

Szervusztok! Dörren egyet és jól esik! Csak azért, hogy a politikát elengedjük!

Komment

Pakolászás kőzben akezembe akadt 9 etz váz...feltettem netre...s már el is kelt, oszt még mindig nincs nagyobb hely..Vagy estleg én hiznék!? Meg pakolnom kell hogy beferjen a Guzzi.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information