Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    van eladó HUF-ja?
    Senki? Megy a súlyesztőbe aztán lesz sírás-rívás

Komment

En is vevő lennek...simsonokat,mz-ket adnek cserebe...Sok forint kene hogy szetszorhassam.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        En is vevő lennek.
        Nem adják el az értékes forintjukat a nyerészkedő kulákok,, inkább állampapírba fektetik

Komment

Nem adják el az értékes forintjukat a nyerészkedő kulákok,, inkább állampapírba fektetik
          Sziasztok! Pedig ha tudnátok, hogy arra a sz.rra sincs már fedezet! Akinek van esze az nem fektet "döglött" papírba. Ha nagyon sok pénze van valakinek az váltson Euroba és menekítse a vagyonát külföldre! A 2008-as válság lepke fing ahhoz képest, ami most vár ránk.. Dolgozgatok egy bankár/bróker figurának a "nyaraló"jában és hallok ezt azt. Reggeltől estig a fülén a telefon és pörög, mint a búgócsiga. A nagy kutyák mentik ki a pénzüket az országból. Csak az marad itt, ami nem mozdítható. A "pénz-zsonglőr" szinte hadarva utasítja a "hangyáit", hogy ezt ide, azt oda, amazt meg sehova! Amikor óvatosan kérdezgetni kezdtem, olyanokat mondott, amiket nem értek, de a kisembereknek lefordítva rosszat jelent.

Komment

A nyugat epp most emelkedik gőzerővel... őzőnlik a munkaerő(jelenleg 24 hajo ingázik) A nyersanyag es energiabőseg szorgalommal párosulva ujabb nyereseges blokkokat hoz letre. Moország soha nem látott szegenysegbe sullyed,elszivják a munkaerot,ertelmiseget. Mennyunk gondolkodni.

Komment

Olyan gomb ? hogy szomorú nincs pedig ezt akartam nyomni! Tudom politika mentesek vagyunk de!!!!

Komment

A nagy penz irányitja a politikát....(nagy politika nagy penz,kis politika kis penz)sokak nyomoruságábol kevesek gazdagodnak gátlástalanul..USA-t ez tette naggyá, Kulonben meg kb gyomlálom a paprikát...mert ennyit tehetek, fejtegetest abbafejezem mert sose vege....nem szeretem ami ennyire hosszu...a kigyotol is kapom a frászt,

Komment

Szervusztok! Dörren egyet és jól esik! Csak azért, hogy a politikát elengedjük!

Komment

Pakolászás kőzben akezembe akadt 9 etz váz...feltettem netre...s már el is kelt, oszt még mindig nincs nagyobb hely..Vagy estleg én hiznék!? Meg pakolnom kell hogy beferjen a Guzzi.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ha nagyon sok pénze van valakinek az váltson Euroba
                      Navégre egy igaz gondolat! Én is ajánlom ezt a megoldást, mert jótékony vagyok , oszt senki nem harap rá

Komment

mert jótékony vagyok ,
                        Mert kell egy autó!
                        Eldűltem a Simsonnal a múlt héten, HÉV átjáró, emelkedik az út, 1-t huzatom, váltanék 2-be és nem vette be, megállt a motor, mármint a jármű, én meg valahogy nem raktam le a jobb lábam és eldűltem mint egy söprűnyél, motor meg rám
                        Nagy szerencsém volt, ketten is segitettek, Nagyon szégyeltem magam, magam elött hogy így megvénültem. Hol fáj a lábam ma? Combnyak Nem tört el, és ezért is tilos a nagyon melegben is dzsekit viselni
                        Ezen kívül fáj már minden csontom, lábam, gyalogolni sem tudok, ezért a motor.

Komment

nem raktam le a jobb lábam és eldűltem mint egy söprűnyél, motor meg rám
                          én ezt a mutatványt háromszor adtam elő a garázsban, és egyszer a Román határon. Csak az 240kg-os motor. A határon történt esetnél beszorultam a motor és a fal közé, a többiek jobban meglepődtek mint én, ezért a határőrök reakcióideje volt a jobb, utána már az okmányaink sem érdekelték őket, gondolom elvonultak röhögni.

Komment

https://content.section9.me/im/vf/IM...804_164142.jpg

Komment

nem raktam le a jobb lábam és eldűltem
                              Siheder koromban Apám jött haza éjszaka. Völgymenetben kuplungolt, a motor leállt, a világítás elment. Vaksötétben fékezett, érezte, hogy a füves padkán gurul, csak azt nem tudta melyiken. Ő a bal lábát tette le, de rosszul választott: négyméteres töltésen csúszott le motorostul.

Komment

5.000 Ft-al mentem be az autósboltba, ezért - rosszat sejtve - kértem a kislányt: nézné meg előbb mit kóstál egy liter Yamaha 2T olaj. Megmondta, én meg pirulva, hogy egyelőre nincs üzlet, még takarékoskodnom kell, majd újra jövök .
                                Egyszer régen amikor ezt az olajat vettem a Pannóniába, a bótos vigyorogva kérdezte: "kaviárt a disznónak mi?" Eddig kényeztettem, most hogy vegyek vissza???

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X