Titus eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
A főnököknek az a lényeg normális helyeken, hogy a kiosztott munka el legyen végezve. Ameddig jól csinálod a dolgodat nem kell aggódnod. Persze én nem dolgoztam az Audiban, lehet mások a szempontok. Azt viszont tudom, hogy az egészségügyi szünettől kezdve kb az orrfújásig meg van határozva, hogy hányszor és mennyi ideig lehet mindent is csinálni. Ez van, a német az szigorú fajta, de nemhiába.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén nem vagyok az a típus aki csak úgy befogja, nem is szokott tetszeni melóba pár embernek. Főleg a "főnököknek"......
- 2 likes
Komment
-
Én valami olyan irányzatot látok előre-törni: nem baj ha nem jó amit csinálunk , csak ne szóljon be senki , ne próbálkozzon okosságot mondani, főleg ne mutassa meg miként lehet jól elkészíteni valamit .Nem azért fizetek ,hogy a saját fejed után menj !!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Egyetértve... Gyakran előfordul, hogy én - a laikus - félve ugyan, de vitába szállok a felkent szakemberrel, aztán a végén kiderül, hogy nekem volt igazam. Akár büszke is lehetnék, de inkább aggaszt a dolog.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn valami olyan irányzatot látok előre-törni: nem baj ha nem jó amit csinálunk , csak ne szóljon be senki , ne próbálkozzon okosságot mondani,
- 5 likes
Komment
-
Ezt majd inkább találkozón vesézem ki......Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA főnököknek az a lényeg normális helyeken, hogy a kiosztott munka el legyen végezve.
- 2 likes
Komment
-
Valamit kiir angolul,hogy nem jo.szerintem nagy a kepmeret. Indithato,de igen lepukkant állapot. Az állapot nem is zavar,,,inkább az ahhoz kepest magas ára. Hozzáadva a papirozás+utaztatás árát.....igen elgondolkodtato, Tetszik a motor,,,menetproba után meginkább...bele lehet szeretni, majd jo erosen elgondolkodom.1 kép
- 2 likes
Komment

Komment