Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezek szerint az emberek nagy része kussol és meghúzza magát, nehogy valami árnyékban leselkedő ,,jóakaró" embertársa feljelentse... Ameddig békén hagyják őket jól érzik magukat.
    Gondolom valami olyasmi, nem laktam eleget Németországban hogy megtapasztalhassam az ott élők sötét oldalát. Mindenesetre én nem vagyok az a típus aki csak úgy befogja, nem is szokott tetszeni melóba pár embernek. Főleg a "főnököknek"......

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      én nem vagyok az a típus aki csak úgy befogja, nem is szokott tetszeni melóba pár embernek. Főleg a "főnököknek"......
      A főnököknek az a lényeg normális helyeken, hogy a kiosztott munka el legyen végezve. Ameddig jól csinálod a dolgodat nem kell aggódnod. Persze én nem dolgoztam az Audiban, lehet mások a szempontok. Azt viszont tudom, hogy az egészségügyi szünettől kezdve kb az orrfújásig meg van határozva, hogy hányszor és mennyi ideig lehet mindent is csinálni. Ez van, a német az szigorú fajta, de nemhiába.

Komment

Én valami olyan irányzatot látok előre-törni: nem baj ha nem jó amit csinálunk , csak ne szóljon be senki , ne próbálkozzon okosságot mondani, főleg ne mutassa meg miként lehet jól elkészíteni valamit .Nem azért fizetek ,hogy a saját fejed után menj !!!!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Én valami olyan irányzatot látok előre-törni: nem baj ha nem jó amit csinálunk , csak ne szóljon be senki , ne próbálkozzon okosságot mondani,
          Egyetértve... Gyakran előfordul, hogy én - a laikus - félve ugyan, de vitába szállok a felkent szakemberrel, aztán a végén kiderül, hogy nekem volt igazam. Akár büszke is lehetnék, de inkább aggaszt a dolog.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A főnököknek az a lényeg normális helyeken, hogy a kiosztott munka el legyen végezve.
            Ezt majd inkább találkozón vesézem ki......

Komment

Csak sikerőlt, LAPTOP Neha betőt tEveszt,

Komment

Ez igy jo nagy szar,

Komment

Komment

Van tőbb kep is DE NEM ENGED FELTÉLTENI, EZ egy moto guzzi lagola,,,,,most találtam,

Komment

Movisz Lodolája szebb volt, de azért nyomtam egy tetsziket
                      Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 júl. 31, 21:06. Oka: név kijavítva

Komment

csak kis festek kell,s már kesz is, Ha sikerul felere faragni az arat,akkor betolom a kortefa alá,

Komment

Lodola, tegyel fel tobb kepet es kielemezzuk.

Komment

Egy oldal : egy kép.....................
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Valamit kiir angolul,hogy nem jo.szerintem nagy a kepmeret. Indithato,de igen lepukkant állapot. Az állapot nem is zavar,,,inkább az ahhoz kepest magas ára. Hozzáadva a papirozás+utaztatás árát.....igen elgondolkodtato, Tetszik a motor,,,menetproba után meginkább...bele lehet szeretni, majd jo erosen elgondolkodom.

Komment

Esetleg valakinek van eladó HUF-ja? Vevő lennék rá

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X