Szervusztok! Jankó51 olvasom, értelmezem és igazat adok írásodnak!
Minden érthető! Sok dolog volt és lesz ami még megbeszélésre vár! Én is tevékenykedek egy ismerősnél, aki házat vásárolt és igyekszik lakhatóbbá tenni/ tetetni. Reggel elmegyek és délután, kora este érkezek haza. Gondolom hasonlóan vannak a barátaink is! Jaj, meghát utána kertimunkák is vannak.... Úgyhogy való igaz! Csak látszólag vagyunk hallgatag stádiumban, de nem tűntünk el!
Jó erőt és egészséget Fiúk! Állítólag ma és holnap NYÁR lesz! NAGYON!
Minden érthető! Sok dolog volt és lesz ami még megbeszélésre vár! Én is tevékenykedek egy ismerősnél, aki házat vásárolt és igyekszik lakhatóbbá tenni/ tetetni. Reggel elmegyek és délután, kora este érkezek haza. Gondolom hasonlóan vannak a barátaink is! Jaj, meghát utána kertimunkák is vannak.... Úgyhogy való igaz! Csak látszólag vagyunk hallgatag stádiumban, de nem tűntünk el!
Jó erőt és egészséget Fiúk! Állítólag ma és holnap NYÁR lesz! NAGYON!

). Ugyanakkor az idő mégis borzasztóan felgyorsul. Fiatal koromban (még nem volt szabadszombat) hétfőn bementem dolgozni és sóhajtoztam: mire lesz még itt hétvége. Aztán 50 felett bementem hétfőn és már péntek is lett. Valaki figyelmeztetett: vigyázz, ha nyugdíjas leszel még gyorsabban megy az idő és valóban már nem is a napokat számolom, hanem az évszakokat. Nyakunkon a nyár, ami úgy elröppen majd, hogy észre sem vesszük. Annyi mindent terveztem műhelymunkát a télre, aminek a fele sem valósult meg idő hiányában. Most akkor gyorsan, vagy lassan telik el az idő?
No ez nem teljesen rossz mert nem töri ki a seggem a karosszék ennyi előnye van igaz a szék hiányzik marad illúziónak
.
Komment