Atti69
Én először a "hengerfej csavarokra" gondoltam, szépen rájuk húztam ami segített a hidegindításba de még így se az igazi. Alapjárat nem veszélyesen alacsony de a tompítottat "nem szereti".
sepy
Igen van benne tájoló tüske.
Remélem nem a blokk felek között fúj ki mert azt bizony gázos lesz orvosolni(fránya zsugor illesztés megfejelve a tömítőpasztával)...
Én először a "hengerfej csavarokra" gondoltam, szépen rájuk húztam ami segített a hidegindításba de még így se az igazi. Alapjárat nem veszélyesen alacsony de a tompítottat "nem szereti".
sepy
Igen van benne tájoló tüske.
Remélem nem a blokk felek között fúj ki mert azt bizony gázos lesz orvosolni(fránya zsugor illesztés megfejelve a tömítőpasztával)...
Szerencsém van a házzal,egy begyújtással következő napig 25 fokig hűl le (most,de hidegebb időben kissé bővebben kell pakolni) A műhelyben még nem fűtök, pedig már én is érzem hogy a lábamnak kevés a papucs.. na jó nem strandpapucs,ilyen klumpaszerű izé... habosított gumiszerű műanyag a kínai könnyűipar remeke. Utóbbi években fázósabbá váltam, s ilyenkor nézegettem a kellemes lábbeliket... többnyire a katonai bélelt ejtőernyős bakancsokat. Közeleg az idő és meghozom a döntést.. mert fázós lábbal azért a gondolatok áramlási iránya is más. Lehet már az idén beruházok rá.. esélyes..

Csak a lyuk alsó szélég töltöm magam.
Komment