Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ma feldobtam a tetőt a pótsufnira... s ugy érzem mint ha elfáradtam volna.. Elindulok és kipihenem egy boxer mellett.. Előkészítem indításhoz, s leellenőrzöm sikerült-e töltést varázsolni rá.

Komment

Töltés van... lámpa működik,de kevés.. 6,7 v holnap finomítás következik képekkel. A jobbos henger 60 fokkal hidegebb pedig szépen s egyenletesen jár, ezt is ellenőrzöm.. Most elég késő van.. ellenőrzöm a szőlő levének az erjedési állapotát.. szerintem az 50-50% kékfrankos-oportó páros a leggazdagabb ízben és illatban.. jóval fölözi a tavalyi minőséget..

Komment

A tetőszerkezetet leborítottam osb lemezzel, s az oldal 90%-a is kész van szintén szögelt osb lapból.. ez volt itthon.. Holnap a tetőt borítom 3mm műanyag uv álló lappal ami 2x3m táblákban került ide jóárasítva.. A BMW-re kevés idő jutott,de azért ügyködtem rajt idáig... holnap próba. Kíssé csúszik,de kész lesz időre..

Komment

Szigetelés ? Oldalt , fent ?
          Aztán rá rétegelt lemez ?

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Oké ijen sorrendben küldjed,és utána megyünk felrakni !
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szigetelés ?
              Egyenlőre csak rajtam lesz..

Komment

Szigetelés ? Oldalt , fent ?
                "Egyenlőre csak rajtam lesz."

Nekem jelenleg 5cm nikecell szigetelés van a mennyezeten és az oldalfalakon. Már ezt is viszonylag jól be tudom fűteni,de másnapra azért kihül. Jövőre tervezek a falakra kívülre is 5cm nikecellt dryvit rendszerrel,azután akár ki is költözhetek...

Komment

Már most is elég komfortos...nem fúj a szél. Beton valószínű jövőre.. ajtó még valószinű meglesz egy hét mulva. Bepakoltam a hajópallót, s már jelentősen zsugorodott a hasznos tér. Még pár dolog, s építhetem a következőt..

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Nekem jelenleg 5cm nikecell szigetelés van a mennyezeten és az oldalfalakon. Már ezt is viszonylag jól be tudom fűteni,de
                    Ez csak egyszerű tárolónak épült, de lehet belakom.. Fázósabb vagyok mint régebben, nagyobb a hőigényem.. mult télen egy egész palack gázt elégettem a sziesztával..

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      egy egész palack gázt elégettem a sziesztával..
                      A MOL-os 3-m2-est?Mert ha nem:akkor fakír vagy!!!
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Én is idén bővítettem a garázst,hogy elférjen a wartburg és a négy motor,de legyen helyem az autók lakatolására is. Aljzatbetont is csak idén kapott,pedig jópár éve áll már.....

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          elférjen a wartburg és a négy motor,de legyen helyem az autók lakatolására is.
                          Látom nálad is küzdelem van..
                          mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          :akkor fakír vagy!!!
                          Kedves emlék: kb 6 éve -20 fokban Audi 2.5 td szinkroncsere + vezérmű szíjak csere fűtetlen garázsban.. Nem láttam jól a jeleket a lehelletem párájától.. A váltó középrésze öntöttvas.. kva nehéz..

Komment

Az osb lapokat flexel szabtam.. kicsit sírtam is közben(a füsttől)...fűrész híján. Egyébként az a lényeg h kész idáig..

Komment

Szép jó estét mindenkinek .

Egy olyan fogas kérédésbe kérném a segítségeteket hogy mi okozhat olyat hogy egy 2t 50 köbös motornak a tökig betekert alapjárat állító csavarral is viszonylag alacsony az alapjárata hiába tekerem kijjebb a keverékállító csavart? (Frissen összerakott blokk, sajnos nem veterán de rajtam így is kifogott .)

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Szép jó estét mindenkinek .
                                Így legyen.. Ez bizony lehet bármi.. de akármi is.. Ellenőrizni kell a megbontott alkatrészek helyes visszaszerelését..+ karbi tisztaságát.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X