Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Isten éltesse !

    Komment


      Bocsánat én is csatlakozom igaz kicsit késtem : Boldog Névnapot és Egészséget!

      Komment


        Ez is megvan még sincs este.... (<- pár órával korábban)
        https://www.dropbox.com/s/rwev2tdell...72537.jpg?dl=0
        (Már nagyon ráfért az elektromos részlegre egy fejlesztés mert kész hosszabbító aknamező volt odabent... )

        Komment


          Fiúk!

          Nem tudom,hogy mi az oka,-talán a Kovid19,de nagyon leült a fórum,-igaz magam sem vagyok túlságosan aktív,de fél szemmel elég nehezen megy még a gondolkodás is.A fórum egy virtuális tér és itt nem kötelező a maszk viselés és a két méter távolságtartás sem,-tehát legyetek aktívabbak!Mi önkéntes karanténban vagyunk,még az utcára sem megyünk ki,-itt gubbasztunk,Igaz a gyerekek,gondoskodnak a szükségleteinkről,amely nagyon jól esik és nem tudok elég hálás lenni érte.

          Nem látom még ennek a vírus dolognak a végét,de úgy vélem messzire van még,-remélem a fórumosok nem fertőződtek meg és a családtagokkal egyött egészségesek vagytok,melyet őszintén kívánok!

          Nagyon szívesen olvasom az írásaitokat és hiányát érzem,írjatok hát,még akkor is,ha nincs minden hozzászólásra,tőlem válasz,-azért itt vagyok!

          Üdvözlettel:Che

          Komment


            Én jól vagyok... remélem mindenki más is. Szerencsémre van tennivalóm bőven,erre panaszom nem lehet.. de az anyagiak most nagyon gyengén csordogálnak,ezért spórolás van. A tyúkok elkezdtek tojni,s az egyik művésznő 100 gramm feletti teljesítményt produkál. Megérkeztek a kiwi tövek amiket mai nap el kell ültetnem. A szőlőim miket ősszel ültettem sajnos nem mind fejlődik (egyenlőre) de még hagyok időt mert megindulhat akár alvó rügyből is. Motoros téma: 2 db Simson Schwalbe váz lefestve,alkatrészek elmosogatva és elpakolva ( alkatrészeket nem rendeltem forráshiány miatt) várnak a "jóidőre" mikor hozzáfoghatok. Egy D rad 500 fényezése befejeződik a napokban,s kezdem összeállítani a 2 MZ Rt motort komplettre.

            Komment


              Kissé jobban megfigyeltem s megnyugodtam.. indulnak azok,csak lassabban. Szőlőfajták: Preobrazsenie,Árkádia,Bazséne,Gála . Nézzetek rá neten.. s ha valakinek esetleg oltóvesszőre igénye lesz a jövőben akkor szivesen adok.

              Komment


                A kiwirol annyit meg hogy amit nem szedtem le eddig es mivel nem volt fagy meg mindig ott vannak es nonek nagyobbak nem mentek tinkre mindennap eszek rola .December ota folyamatosan lehet fogyasztani.

                Komment


                  movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  A kiwirol annyit
                  Egy önporzó fajtát vettem, valamint más fajtából egy termőt s egy porzót. A szép cseresznyefám ami még nem örvendeztetett meg terméssel... (nem önporzó Szamolyai fajta) vettem hozzá porzó fát (Biggarro) viszont a Szamolyai már elvirágzik,a Bigarró pedig csak épp rügyez... szerintem ismét csak zöld levelekben gyönyörködhetem.. Más: Ráértemben késeket éleztem... de elfelejtettem bejelenteni. Most van pár szabdalt ujj... + negatív bejegyzés a káderlapon.. + nekem kell kezelni a savanyúkáposztát. ( Nálam a késélezés akkor van befejezve ha bőrőn van polírozva az él, s az arcszőrt szárazon simává teszi) Megint egy kis mg: a s barackvirágok potyognak.. nem jut exportra... de mutatóba se sajnos.. Különben meg az élet szép.. vigyázzunk rá. + másokéra is..

                  Komment


                    Szervusztok!

                    Attitól kérdezni szerettem volna,hogy a kajszi termés milyennek ígérkezik,de ezek szerint olyan lesz,mit erre,-semmilyen.Az őszibarack a lakóövezeti kisebb kertekben túlélte talán,de kijjebb a városból,a zártkertekben annak is vége.Sajnos nem ígérkezik a gyümölcsökből jó termés,idáig sem volt olcsó,ezek után meg,talán már megfizethetetlenné fog válni.

                    Movisz teleportálhatna egy pár vödör kivit,itt az áruházláncok reklámjaiban,még mindig darabárus termék,-az árára nem emlékszem sajnos,-de nem olcsó.

                    Üdvözlettel:Che
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2020 ápr. 10, 10:00. Oka: Javítás:kijebb-ről kijjebre

                    Komment


                      Sziasztok
                      Sajnos nincs modon kuldeni,carnevalkor voltam otthon viszek mindig az aposomnak tobb ladaval mert szegeny kuszkodik a stitichezza-val es a kiwi az rendbe teszi az anyagcseret . Click image for larger version

Name:	IMG_20200409_162007758_HDR.jpg
Views:	124
Size:	1.08 MB
ID:	222448 Click image for larger version

Name:	IMG_20200409_161930433_HDR.jpg
Views:	117
Size:	1.05 MB
ID:	222449 a teraszok egyresze mar beultetve. Click image for larger version

Name:	IMG-20200409-WA0005.jpg
Views:	150
Size:	245.2 KB
ID:	222450 kozbe tisztitom az elottem levo kilatast Click image for larger version

Name:	IMG-20200409-WA0006.jpg
Views:	187
Size:	119.2 KB
ID:	222451

                      Komment


                        movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A kiwirol annyit meg hogy amit nem szedtem le eddig es mivel nem volt fagy meg mindig ott vannak es nonek nagyobbak nem mentek tinkre mindennap eszek rola .December ota folyamatosan lehet fogyasztani.
                        Ez az ember bosszant bennünket, mi azt lessük, hogy elfagyott a barack vagy sem!

                        Komment


                          Úgy tűnik,hogy ebből már békülés is lehet!

                          Komment


                            Oszinten bekulnek barkivel ,nagyon remelem hogy lessz ra lehetoseg mielobb. Click image for larger version

Name:	20190708_142400.jpg
Views:	142
Size:	444.8 KB
ID:	222459 De addig is nezelodjunk a szep emlekek kozott

                            Komment


                              Most hirtelen nem találom a karbi pucolás témát így ide rakom. Másik oldalon szervizes emberke adott egy jó tippet mibe kell áztatni pucoláskor:
                              https://www.sportmotor.hu/video/9-0vBODTD3B

                              Komment


                                Alaposan megvizsgálgattam az őszibarackokat.. azok sikeresen átvészelték,s egy fajta még most virágzik,a nektarin pedig most kezdett el rügyezni. Ami viszont furcsának tűnik: méhecskéket alig látok a virágokon. Többször kimentem figyelni,s a két nagy szilvafán talán 5-6 szorgoskodott... a cseresznyén pedig valami idegen fajta hasonló rovar járkált nektárt gyűjtve. Jövőre pár db imdiánbanánt tervezek még beszerezni mert a mostani költségvetésbe nem fér az egyebek miatt,s még a csili palántákat is be kell szereznem.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X