horex eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. A mögötte lévő tartályra a próbát fújtam egy rétegben.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValaki tényleg ráér...............
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefestékek adatait,mert csak nem fogtam bele
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe mi a batyu?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.Legjobban a technológia kellene...
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA hetem húzós lesz,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTegnap lepakoltam a 45kilős sujokat egy gépről,kiszedtem 26 db berohadt csavart másfél méteres hoszabbítóval ,volt 24 anya amelyik megszakadt..én is
Komment
-
Az a kettes számú megoldás,először nagykalapács,ha hozzá lehet férni,hidegen fejre ütve nyúlik a fém(melegen zömül)ha tud nyúlni a rezgéstől, kencéktől,megmozdul,ha nem akkor melegít,a hőtől kitágul,mikor lehül összehúzódik legtöbbször segít.Itt századokról-tizedekről beszélünk...este D50m/m csapszegcsalogatás volt nagy-lehúzó,lángvágó közepes (2-kilós kőtörő..nem bírom már./Kb tíz éve ekevázat egyengettem... ötvenkilós kovácsüllőmet használva kalapácsnak,lehet nem is én voltam?/... ) talán megmozdult kettő van,ez a könnyebb:majd maUtoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2020 ápr. 21, 05:48."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Szervusztok!
A témához,-jót szokott még tenni ha vízben áztatjuk,ha a méreteinél fogva lehetséges.Az áztatás előtt,ha az anya eldobós is lehet,a laptávokat szembeni rátartással 60 fokonként megkalapálni,míg körbe nem érünk,vagy vágóval a csavar hossztengelyével szemben 120 fokra bevágni mind a két oldalon.
A lángvágós megoldást nagyon költségesnek találom a mai palack cserélős árak miatt,talán a propán-bután olcsóbb és a célnak az is megfelel.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejöv héten a tartályon mutatom a techet lépésenként.
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepropán-bután olcsóbb és a célnak az is megfelel."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseörülök és fáradt vagyok
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNyilvánosan természetesen !
- 1 like
Komment
Komment