dongos78 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése......akarjuk tudni?
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz normáéis hogy minden fekete de a tank kék?
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUtolsó pillanatra maradt,de fontos hogy kész legyen a tél beállta előtt.. ezért hozzáfogtam a sufnim bővítéséhez. Mai nap 6 óra tevékenykedéssel közel kész a szerkezet. Persze az is fontos a haladás szempontjából,hogy azoknak az alkatrészeknek az előkészítésével (festés) haladjak.. amelyekkel télen tudok bíbelődni.. s akkor már csak szerelgetni kell.
- 1 like
Komment
-
Kedves Atti!
Örömmel konstatálom,hogy nincs különösebb bajod és a jelentkezéseddel helyreállt a rend.Azért,legalább hetenként adj magadról életjelet,akár egy nyúlfarknyit,hogy ne aggódjon a társaság.Tudom sok a gond,a munka és néha el is fárad az ember,vagy jól esik a magány,-de jó tudni akkor is,hogy vagy és nincs különösebb baj nálatok.
Baráti üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekülönösebb baj nálatok.
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa végre . Pont jókor....
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése20-30 évemre maradok Lány párti!!!
- 3 likes
Komment
-
Töltés van... lámpa működik,de kevés.. 6,7 v holnap finomítás következik képekkel. A jobbos henger 60 fokkal hidegebb pedig szépen s egyenletesen jár, ezt is ellenőrzöm.. Most elég késő van.. ellenőrzöm a szőlő levének az erjedési állapotát.. szerintem az 50-50% kékfrankos-oportó páros a leggazdagabb ízben és illatban.. jóval fölözi a tavalyi minőséget..
- 4 likes
Komment
-
A tetőszerkezetet leborítottam osb lemezzel, s az oldal 90%-a is kész van szintén szögelt osb lapból.. ez volt itthon.. Holnap a tetőt borítom 3mm műanyag uv álló lappal ami 2x3m táblákban került ide jóárasítva.. A BMW-re kevés idő jutott,de azért ügyködtem rajt idáig... holnap próba. Kíssé csúszik,de kész lesz időre..
- 2 likes
Komment
Komment