Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása
    Mentek az Elefanttreffenre
    -5 fok az semmi...lehet át kéne nekünk is tenni a fórumtalit Január végére...

https://www.bvdm.de/index.php?id=47&lang=7
    Nem jó ötlet, leégne a villanyóra a sok sátor fűtésétől .

Komment

A sört viszont nem kellene hűteni,-csak úgy a hó tetejéről lazán felkapni.

Komment

A sört viszont nem kellene hűteni,-csak úgy a hó tetejéről lazán felkapni.
        Ha valaki meg bírja inni ilyenkor...
        Múltkor csak egy kortyot ittam. Nem is esett jól, a torkom is azonnal megfájdult.
        Nyáron nincsenek ilyen nyűgjeim.
        Ilyenkor pálinka, vörösbor, forralt bor kell a népnek.

- - - Updated - - -

Én tegnap láttam egy nagy rakás emberkét aki nem így gondolja (itt csak 2 látható)
        Nem tudom ilyen időben milyen pozitív élményt adhat a motorozás?
        Szerencsétlen postásokat szoktam sajnálni, amikor a jégpáncél hátán hazárdíroznak az Aprilia scarabeokkal (vagy tán Piaggio Liberty? Fene tudja)

Komment

Hát, én ilyenen időben jól valahogy akkor esik jól a sör ha nincs behűtve
          Bár az alaksorból felhozva azért nem is szoba meleg, de azért elég jó

Komment

Nem tudom már Józsi bácsi melyik témában hiányolta a Johnson fémtisztítót . Én ezt használom, és jó !
            Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2017 jan. 29, 12:45.

Komment

Mai nap jól esett dolgozgatni. Vezetékeket húztam,bovdent gyártottam, összecsavaroztam ezt-azt, s jó volt látni hogy haladtam. Három láda műhelyszemétből nemsoká motor lesz.

Komment

2.eset. Ha esetleg valaki Simsonnal bíbelődik s a panasz a hirtelen tönkrement kuplung,esetleg sebváltó. Mert a sebességek kapcsolhatók,de a motor nem mozdul. Ne fussatok fölös köröket,meg kell nézni a hátsó lánckereket mert az agyban elforoghat a lánckerék. (talán utángyártás) Első esetben én is levettem a deklit s vakartam a fejem hogy látszólag minden rendben. Végigmentem a hajtásláncon,s a végén meg lett a bibi. Remélem hasznát veszitek.

Komment

Ha esetleg valaki Simsonnal bíbelődik...

Most a kétütemű (kis) Simsonra gondolsz?

Komment

Most a kétütemű (kis) Simsonra gondolsz?
                    Kizárásos alapon. A 250-esből gyárilag kihagyták a lánckereket. S 50,51 tipusok voltak.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Kizárásos alapon. A 250-esből gyárilag kihagyták a lánckereket. S 50,51 tipusok voltak.
                      Bocsika! Nem sok 4T-s Simsonnal volt dolgom, életem során...így kimaradt a lehajtás is

Komment

Azért nem tudja mert nincs a katalógusban!!!!!!!

Az igaz,ez sem túl egyszerű és nem tudok bele írni!
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mert nincs a katalógusban!!!
                          Készül most egy. Pár hét és teszek fel róla fotót. Majd akkor lesz.

Komment

Kevés a kép a fórumon.. nézegetnék szivesen pár készülő kétkerekűről képeket. Pár napsütéses nap alatt én is érezhetően (legalább is úgy tűnik) jobban haladtam. Van azért egy két bánatom: 1. fíber tömítést nem kapok a környéken 2. kormányt kellene hajlítani motorra,s nem találok szakit. 3. Az egyik tyúkomnak kötőhártya gyulladása van.

Komment

1. fíber tömítést nem kapok a környéken 2. kormányt kellene hajlítani motorra,s nem találok szakit. 3. Az egyik tyúkomnak kötőhártya gyulladása van.
                              1.,Felénk már szétázó ál-tömítés anyag kapható 2.,cső,satu,lánghegesztő(célzóvíz) 3., fazék....
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

1.,Felénk már szétázó ál-tömítés anyag kapható 2.,cső,satu,lánghegesztő(célzóvíz) 3., fazék...
                                1. olyan itt is van. 2. az lesz a vége.. 3. Minden nap beszökik a műhelybe,s tojik egy tojást. maradós csirke.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X