Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Totál letisztult dizájn!

Komment

Ez a gép tele biztonsági elemmel még jó, hogy közben elfogyott a flex-ből a korong!!.Micsoda nagy értékű biztosítása lehet mikor az a fránya kölyök kiszökik a kapun és találkozik bár mivel!! Ha a tanyán beoson a birka hodályba legfeljebb kócos lesz de máskor mi lesz vele és a másikkal? Szép ötletek ezek csak mindig vannak hátul ütőik és a végén a vétlen bünhődik. Lehet az egy gyerek is ki egy ilyen " ötletes" géppel mit az apuka szerkesztett rohangál!!

Komment

Ez a gép tele biztonsági elemmel
        mint például fék .........

Komment

ÚÚÚÚÚÚtálom a telet !!Click image for larger version

Name:	SAM_2665.jpg
Views:	1
Size:	195.9 KB
ID:	151248Click image for larger version

Name:	SAM_2666.jpg
Size:	197.0 KB
ID:	151249Click image for larger version

Name:	SAM_2681.jpg
Size:	194.9 KB
ID:	151250Click image for larger version

Name:	SAM_2682.jpg
Size:	193.3 KB
ID:	151251Click image for larger version

Name:	SAM_2683.jpg
Size:	198.0 KB
ID:	151252Click image for larger version

Name:	SAM_2684.jpg
Size:	193.3 KB
ID:	151253

Komment

Szervusztok!

Nálunk is használatban a Trabant ajtó,-felnyelezve.Most egy kicsit bejöttem pihenni,de azután,-na söprés és hányás.Erre azért lényegesen kevesebb hó esett,-olyan 4-5 cm.,de olvad is,ezért nehéz eltakarítani,mert tapad mindenre.Éjszakára elég komoly fagyokra van kilátás,ezért muszáj feltakarítani,mert nem akarok jégpályát.

A vigasz,-rossz után jön a még rosszabb,-majd ha elfogy a tűzifa,mert fogy rendesen.Rendeltem 25 mázsát,de csak február derekán lesz belőle valami.

Nehéz lesz még ez a 12 hét,ami a fecskék várható érkezéséig hátra van.

Üdvözlettel:Che

Komment

Nálunk nincs hó sajnos...

Komment

nincs hó sajnos..
                Szerintem néhányan osztoznánk az örömeiben,néhányszáz m2-t ellapátolni igen nagy öröm.Megértem aki síel,szánkózikaz másképpen nézi,ö nem a tüzelőn a szigetelésen a ruhán és az átázott cipőn agyal!

- - - Updated - - -

-majd ha elfogy a tűzifa,mert fogy rendesen.
                Nagy öröm van a faluban,állam bácsi segít,mivel a cserepezésben nem tudott!Minden házra jutott tűzifa :1,8-mázsa kicsit keserű,de ez is valami.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Mit tudtok csinálni azzal a töménytelen fával!Azért,ha jobban meggondolom,abból az 1.8 mázsából már tekintélyes mennyiségű fogpiszkáló kijönne,-egész jó bót.

üdvözlettel:Che

Komment

ÚÚÚÚÚÚtálom a telet !!
                    Ne is mond ! .... nálunk pénteken hajnal egy órakor kezdte , de ma reggel 9-kor még esett ! már van vagy 25-30 cm . Tegnap kb délután kettőtől , fél ötig lapátoltam.... reggelre ismét 10-15 cm volt . A városon belül a főútvonalak nehezen járhatóak , a mellékutak szinte egyáltalán nem . Tegnap délutántól megszűnt a helyi autóbusz közlekedés , reggelre is csak pár vonalon indult el . És mivel a városban elég kevés a vízszintes utca , autóval is nehéz közlekedni, főleg a mellékutakon . Katasztrófa ... hóekét , hótoló - sózó kocsikat alig látni ... a helyzet magaslata .

Komment

Csak beütött alvázszáma/sorozatszáma kell hogy legyen, és egy adásvételi.
                      Na de ilyen egy Dnepr Ural oldalkocsinak sincsen, hacsak nem utólag csináltak neki. Vagy rosszul tudom? Más oldalkocsinál mi a helyzet? Elvben ez nem önálló jármű, nem fődarab - minek lenne száma?
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Más oldalkocsinál mi a helyzet?
                        A Dunának van, két helyen is !

Komment

és azt is kell..
                          Ne keressék feleslegesen !

Komment

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Katasztrófa ... hóekét , hótoló - sózó kocsikat alig látni ... a helyzet magaslata .
                            A gazdaság dübörög nem a hótoló.
                            Amúgy mocskosuél nem értem hogy mért nem lehet mezőgazdasági vállalkozókkal megegyezni, hogy övé x km, oszt csinálja ha nem akkor kötbért fizet (mert ugye követelni jobban tudunk mint teljesíteni)
                            Traktorja, műtrágyaszórója van, max beruház egy tolólapra. Szerintem örömmel csinálná ha megéri, és a pártelveket a kiválasztásnál így is lehetne érvényesíteni.

Komment

Traktorja, műtrágyaszórója van, max beruház egy tolólapra.
                              Engedélyek,évente sárga villogó,nem lóghat ki és akkor már egy normál úton négyszer kell elmenni ,hogy meglegyen a szélesség műtrágyaszóró veszélyes nem használható,legalább hóesés után mégegyszer el kell menni.köteles vagy mindenre és mindenkire vigyázni,autó,kuka(kiszálnál ?) egy kukás napon mindenkinek szólni én eltoltam a hóval egyet elborult kaptam...,ha kihagyod az autókat hová megy a hó ami előtted van....?
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Úgy tűnik nagy divat lett ez hirtelen
                                Megvan, ne keresd tovább a belső égésről készült tökéletes videót | Vezess

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X