Én nem nyomtam "tetszik" gombra egyikőtöknek sem. Ezt nem véletlen tettem mert a helyettesnek a helyettesét nevű rangsort én sem helyeslem. Kérem ezen sorokat áthelyezni mert újból sértjük az eredeti szabályzatunkat. NEM POLITIZÁLUNK csak az a baj , hogy a politika behálózza a mindennapjainkat. A leg tisztátalanabb dolognak tartom a világon. Miatta át írják a történelmet is pl.: 1956. mely a mai napig tisztátalan hisz legalább egy bocsánat illene a sok ma már hősi halott miatt is.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
NEM POLITIZÁLUNK
*csatlakozó
- 2 likes
Komment
-
hozzászólásom második fele,inkább a rangkorságról szólt volna
Na mindegy. Rendeljünk inkább még egy kört Chemotoxtól. (Aki amúgy május 22. óta nincs a pult mögött. )Everything is better when you decide you don't care.
- 4 likes
Komment
-
Sanyikám!
Politikáról,illetve politizálásról,akkor beszélhetnénk,ha valamilyen ideológiát mocskolnánk,vagy felmagasztalnánk,esetleg propagandát folytatnánk bármely irányzatért.
Átolvasván a hozzászólásokat,-azokban semmi ilyen nem történt,-tehát politikáról nem esett szó.Ami a BKV-val kapcsolatos hozzászólásokat illeti,én azt sem tartom politikának,mivel a BKV egy vállalat,amely már több évtizede működik és működése átívelt több ilyen-olyan politikai irányzatú kormány regnálásán.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa mindegy. Rendeljünk inkább még egy kört Chemotoxtól. (Aki amúgy május 22. óta nincs a pult mögött. )
- 4 likes
Komment
-
Én meg már azt hittem hogy vasárnap lévén tele a kocsma.... Az a baj a téllel,hogy mire behangolom magam már sötét van. Tyúkokat lefektettem...a munkakedvem meg elmúlt. Esetleg még rajzolgatok lazulás képpen, Esetleg agyban van-e kép valakinek,hogy miben lehet 76,7 átmérővel, 18mm csapszegmérettel dugatyú, aminek a csapszegtől mért tető magassága 35mm. A másik nagy dolog: mert itt lehet okoskodni.. Ha valóban beszorult csavar nem mozdul s nem szeretnénk beletörni.. a fagyasztó spray nagy segítség. Most fogyott el, de a probléma megoldva. A hidegtől az a nagy erős csavar összemegy.. s ha már kisebb...akkor könyebb vele megbírkózni is.
- 4 likes
Komment
-
,szürke egyhangú és főleg hideg.
Tessék nekifogni a kedvenc motorodnak!Két négyzetméter a kályha mellett kiseper bringa oda állít és szemrevételezés!!!!!(+ fotó mert szeretném látni a kedvencedet)
Én nagyon gondolkodom egy oldalason,de nem tudom mivel járna,az összeépítés és mibe fájna a dolog?!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Szervusztok!
Tegnap,illetve ma idáig a diótörő volt,-na nem Csajkovszkitól ,most abbahagyom egy pár órára,mert valamennyit aludni is kell,azután ismét,mert meg kell törni és a párom nem győzi egyedül és még gyenge is.
A telet én soha nem szerettem,-pedig sokan mondják van szépség benne,-nem tudom,nem találom pedig keresem.
Jól van megtisztálkodom és megyek aludni,mert lefejelem a monitort.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVajon házilag lehet e olyan állagút varázsolni a dió hajából, hogy az szemcseszórásra alkalmas legyen ? Én még nem láttam „kabinkész” állapotában.
- 2 likes
Komment
-
Vajon házilag lehet e olyan állagút varázsolni a dió hajából, hogy az szemcseszórásra alkalmas legyen ? Én még nem láttam „kabinkész” állapotában."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Elég macerás előállítani. A kabinban lehet olyan por lenne,amitől nem látnál semmit. Gondolom szép felület elérése a cél.. Én esetleg kipróbálnék előtte valami bolti szert,hogy lássam mire számíthatok pl: kukoricadara,gríz, 1kg nem nagy befektetés,s a maradékot is fel lehet használni ha nem válik be.
- 2 likes
Komment
Komment