Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Én nem nyomtam "tetszik" gombra egyikőtöknek sem. Ezt nem véletlen tettem mert a helyettesnek a helyettesét nevű rangsort én sem helyeslem. Kérem ezen sorokat áthelyezni mert újból sértjük az eredeti szabályzatunkat. NEM POLITIZÁLUNK csak az a baj , hogy a politika behálózza a mindennapjainkat. A leg tisztátalanabb dolognak tartom a világon. Miatta át írják a történelmet is pl.: 1956. mely a mai napig tisztátalan hisz legalább egy bocsánat illene a sok ma már hősi halott miatt is.

    Komment


      NEM POLITIZÁLUNK
      Nem is, ez sajnos a szomorú valóság. Nálunk pl jelezve lett hogy gond van a kábelköteggel(sima nem hibrid autóról beszélünk), lejött egy emberke és akkor elmondtuk neki(hosszúsággal voltak gondok meg egy stekit* kellett volna átrakni). Erre mondja hogy nem rakhatják át mert "erősáramú"... (a vezeték kb 3mm átmérőjű volt)

      *csatlakozó

      Komment


        hozzászólásom második fele,inkább a rangkorságról szólt volna
        Igen, manapság nagyon sok az igazgató, ezért kell egy fő-, meg egy vezér-, meg még még ki tudja milyen igazgató. Ez sajnos siralmas és több dolog van mögötte, ami nem jó. A sok mesterségesen felduzzasztott menedzseri pozícióba megbízható káderek ülnek sokszor valós szakmai tudás nélkül. Általában arra jók, hogy akadályozzák az alattuk levők munkáját. Mivel egy megbízható kádert nem szabad alulfizetni, viszont a magyar bérek olyanok, amilyenek (siralmasak), ezért kell mindenkiből igazgatót csinálni. Így viszont a sok igazgató között valahogy mégis meg kell különböztetni a főnököt, ezért lesz vezér-, meg fő-, meg ügyvezető igazgató. A BKK lehet, hogy túl sok emberrel üzemelt, lehet, hogy voltak hibák, de legalább egy koncepció mentén kezdett el működni a dolog, ami már önmagában is nagy szó (mármint, hogy van koncepció), de itt még jó is volt. Aztán a polgármesternek nem tetszettek az új szelek, és inkább tönkretette az egészet, csak nehogy már valaki esetleg jobban tudjon bármit, mint ő.

        Na mindegy. Rendeljünk inkább még egy kört Chemotoxtól. (Aki amúgy május 22. óta nincs a pult mögött. )
        Everything is better when you decide you don't care.

        Komment


          Sanyikám!

          Politikáról,illetve politizálásról,akkor beszélhetnénk,ha valamilyen ideológiát mocskolnánk,vagy felmagasztalnánk,esetleg propagandát folytatnánk bármely irányzatért.

          Átolvasván a hozzászólásokat,-azokban semmi ilyen nem történt,-tehát politikáról nem esett szó.Ami a BKV-val kapcsolatos hozzászólásokat illeti,én azt sem tartom politikának,mivel a BKV egy vállalat,amely már több évtizede működik és működése átívelt több ilyen-olyan politikai irányzatú kormány regnálásán.

          Üdvözlettel:Che

          Komment


            Én lehet értetlen vagyok de miként lehet az, hogy egy évek óta veszteséggel működő cégnél a vezetők több millió prémiumot- jutalmat érdemelnek jó munkájukért??!

            Komment


              UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Na mindegy. Rendeljünk inkább még egy kört Chemotoxtól. (Aki amúgy május 22. óta nincs a pult mögött. )
              Szégyen de ezt nem vettem észre , remélem semmi baj nem történt...

              Komment


                Én meg már azt hittem hogy vasárnap lévén tele a kocsma.... Az a baj a téllel,hogy mire behangolom magam már sötét van. Tyúkokat lefektettem...a munkakedvem meg elmúlt. Esetleg még rajzolgatok lazulás képpen, Esetleg agyban van-e kép valakinek,hogy miben lehet 76,7 átmérővel, 18mm csapszegmérettel dugatyú, aminek a csapszegtől mért tető magassága 35mm. A másik nagy dolog: mert itt lehet okoskodni.. Ha valóban beszorult csavar nem mozdul s nem szeretnénk beletörni.. a fagyasztó spray nagy segítség. Most fogyott el, de a probléma megoldva. A hidegtől az a nagy erős csavar összemegy.. s ha már kisebb...akkor könyebb vele megbírkózni is.

                Komment


                  Szervusztok!

                  Nekem a téllel semmi bajom,csak egyszerűen rettenetesen utálom,mert rövidek a nappalok,szürke egyhangú és főleg hideg.

                  Komment


                    ,szürke egyhangú és főleg hideg.
                    Ha az unoka békén hagy,én nem!

                    Tessék nekifogni a kedvenc motorodnak!Két négyzetméter a kályha mellett kiseper bringa oda állít és szemrevételezés!!!!!(+ fotó mert szeretném látni a kedvencedet)

                    Én nagyon gondolkodom egy oldalason,de nem tudom mivel járna,az összeépítés és mibe fájna a dolog?!
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                    Komment


                      utálom,mert rövidek a nappalok,
                      Igen, ez a legfőbb gond. Régebben ki kellett jönni értem éjjel a műhelybe hogy"mára elég már". Most pedig példát veszek a csirkékről. (persze vannak kivételes esetek,a másé fontos hogy tudjon haladni) Kényelmesebbre vettem,mert érzem az időt néha.

                      Komment


                        Szervusztok!

                        Tegnap,illetve ma idáig a diótörő volt,-na nem Csajkovszkitól ,most abbahagyom egy pár órára,mert valamennyit aludni is kell,azután ismét,mert meg kell törni és a párom nem győzi egyedül és még gyenge is.

                        A telet én soha nem szerettem,-pedig sokan mondják van szépség benne,-nem tudom,nem találom pedig keresem.

                        Jól van megtisztálkodom és megyek aludni,mert lefejelem a monitort.

                        Üdvözlettel:Che

                        Komment


                          diótörő volt,
                          Vajon házilag lehet e olyan állagút varázsolni a dió hajából, hogy az szemcseszórásra alkalmas legyen ? Én még nem láttam " kabinkész " állapotában.

                          Komment


                            mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Vajon házilag lehet e olyan állagút varázsolni a dió hajából, hogy az szemcseszórásra alkalmas legyen ? Én még nem láttam „kabinkész” állapotában.
                            Mgprópálnám beszórni egy terménydarálóba, gondolok itt arra a kukoricából készült dara használatos, szerintem a dióhéj állaga is hasonló lenne.

                            Komment


                              Vajon házilag lehet e olyan állagút varázsolni a dió hajából, hogy az szemcseszórásra alkalmas legyen ? Én még nem láttam „kabinkész” állapotában.
                              Régen mozsár volt összetöröd leszitálod a megfelelőt a többit kezded előről.
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                              Komment


                                Elég macerás előállítani. A kabinban lehet olyan por lenne,amitől nem látnál semmit. Gondolom szép felület elérése a cél.. Én esetleg kipróbálnék előtte valami bolti szert,hogy lássam mire számíthatok pl: kukoricadara,gríz, 1kg nem nagy befektetés,s a maradékot is fel lehet használni ha nem válik be.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X