Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Rombolnátok itt a demokráciát, kivételezés, meg megvonás. Aszerint ki van a szívünköz közelebb. Egész Magyarország így működik, sajnos. Amit nagyban utálunk, az kicsiben tetszik?
Everything is better when you decide you don't care.
Rombolnátok itt a demokráciát, kivételezés, meg megvonás. Aszerint ki van a szívünköz közelebb. Egész Magyarország így működik, sajnos. Amit nagyban utálunk, az kicsiben tetszik?
Elolvastam többször is ezt a hozzászólást, és nem értem. Egyszerűen csak arról van szó, hogy van a fórumnak egy olyan része, amely a fórumozók aktívabb részének hozzáférhető. A jelenlegi korlát, hogy ezt is láthassa a tag, minimum 100 hozzászólás. (A hiperaktívakat most hagyjuk, magam ellen nem szívesen beszélek. )
Vannak viszon olyan tagjaink is, akik nem annyira szeretnek írogatni, viszont aktív tagjai közösségünknek. Ők most hátrányba vannak pl. a "Magánügyeink" rovat esetében. Az ő részükre kellene valami megoldást kitalálni.
Hát ez nem olyan nehéz. 100 hozzászólás vagy legalább egyszeri személyes részvétel a Tiszakeszi találkozón.
Világos, egyértelmű, és nem rejti magában a korrupció.... ööö... ilyenről nem is hallottunk... a személyes részrehajlás lehetőségét.
Egyébként ennyi erővel az is érthetelen, hogy egy internetes fórum aktív tagjai nem írogatnak. Akkor ők inkább passzív tagok, nem? Ha persze egy veteránklub lenne a veteran.forum.hu, akkor nyilván más lenne a helyzet, meg az aktívság mérőindikátora.
Ami ellen szót emeltem, az nem a szabályok melletti kiállás, azok változtathatóak, hanem a szubjektív értékelés belevitele a rendszerbe, ami szerintem az élet minden (hivatalos) területén tud okozni gondokat, csak már annyira az életünk része, hogy el se tudjuk képzelni máshogy. "Ismerek valakit, aki ismer valaki, és lécci ez most legyen már elintézve".
Na mindegy, messzire vezet ez, és amúgy is sokszor kapom meg én ezt a "nem értelek" dolgot, már kezdek hozzászokni.
Everything is better when you decide you don't care.
Úgy tűnik "A munkásosztály a mennyországba ment"..Jó dolgod van Gyuri,bár a vízben nem sokan lubickolnak,biztos lehet a víz hőfoka,vagy 2/70.Azért nem irigykedem,-jár ez mindenkinek,nem csak a munka az élet.
Komment