2 hete a Kutyakaparó csárda előtt láttam parkolni egy nagy kék autót. Visszafordultam,mert azt hittem Magosix. (színe,kerekei,forma alapján) De nem.. Egy amerikai számomra ismeretlen márka a 30-as évek elejéről. Beszélgettünk a tulajjal,(egy Argentin polgár a családjával ) európai kórúton vannak 120 napig.. Én a párommal,s a kislányommal voltam. Egész jól elbeszélgettünk 5 nyelv ismert szavainak keverékével.. Nem egy agyoncsicsázott autó volt, inkább állagmegőrzött darab.. korabeli Bosch gyertyákkal. 3000ccm,6henger. Lefényképezni nem tudtam sajnos,mert a telefonom nem olyan.. Csak beszélni tudok,de azt is általában akkor,ha én hívok.. tizenpár év alatt vannak apróbb nyűgjei. A lényeg: jót beszélgettünk,jól érzik magukat itt.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Az index Danuviás oldalán van róluk fénykép és egy kicsit részletesebb ismertető.
Itt meg a hivatalos oldaluk, ha valaki kihagyná az index fórumos lépcsőt hozzá: Tres Americas: We areEverything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTeljesen más érzés...párhuzamosan szorít,stb...
....ez a lényeg apám!!!!
- 3 likes
Komment
-
Egyszer majdcsak marad hosszabb időre is valameik talán.
- - - Updated - - -
Megragadom az alkalmat..talán a kocsma témába belefér.. Egy szőlődarálónak tudnék még örülni..olyan igazi tekerősnek.. Esetleg hasonló veterános kincseket adnék érte.. vagy nem hasonlót..
- 2 likes
Komment
-
Az ilyen "csemegéket" szeretem. Megszakítóval vezérelt elektronikus gyujtás,ledes világítás,házilag tekercselt világítótekercsek. igazán precízen összeállított szerkezet. Megpróbáltam megérteni,de nem sikerült.. Vagyis az nem baj,hogy nem értem,az a gond,hogy nem működik.. A tehén is bonyolult állat,még is megfejtem.. Egyszer ez is működni fog..
- - - Updated - - -
A kép lemaradt. Egy villamosmérnök tervezése és gyártása. Az elv biztos jó..
- 5 likes
Komment
Komment