Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ez igen jó. Kár, hogy a chemotox nem rovarriasztó, hanem kontakt rovarölő.
Ha esetleg az igen okos szakinak kicsit kezd tikkelni a szeme és nyáladzani a pofája, szóljatok neki, hogy talán megmérgezte magát.
Körülbelül olyan, mint amikor fogadtam egy sráccal egy szendvicsben, hogy belefújhatok dezodorral a szájába.
Utána meg panaszkodott, hogy rossz íze van, illetve kettőben kellett volna fogadni.
Erről eszembe jut milyen rég mentem gyorsan motorral... Pár éve sajnos.. De most azé leporolom,előkészítem. A madárfészekben 7 fióka kuporog..élvezik a zenét.A morcos tekintet miattam van.
Délelőtt elindultam a boltba.. mire odaértem a listámon majdnem minden ki lett pipálva.. Két újabb helyet találtam ahol kivan pakolva az áru a ház elé,s ott a becsületkassza.. Csak fagyasztott borsót kellett vennem.. keveset termeltem.
Hordom ki a feltornyosult kincseket,hogy hozzáférjek a munkaterülethez.. Van még mindig meglepi amiről mem is tudtam,de már nem akarom visszavinni, Találtam salak Jawa hátsó felnit,kolorteszt gyertyát. ural olajszivattyút és még sok apró kűtyüt. Talán lada új kardán kereszteket is. szabad préda, Majd megpróbálom kupacolni s fényképezni.
- - - Updated - - -
Fergusonnak is megtaláltam az ETZ 250 tuningleírást.. + egy általánost is.
Nem mindent adok ám oda amit találok.. De azé ne csüggedj,még folyamatban van. A felajánlások rovatba beömlesztem ha végeztem.
- - - Updated - - -
Már azokat a cuccokat amiket nem akarok kerülgetni. A colortesztet egyszer kölcsönadtam (nem tudom kinek) ezek szerint visszahozták... Én is megörültem neki.
Szivesen odaadom,elpostázom.. Csak ne felejtsd el visszaadni.. Az egyik barátom mondta: Tudod ez nem macska vagy papagáj...ez nem talál vissza. Ezt vissza kell hozni...
Komment