Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Az ótó drága volt a benzin is az oszt még szívja is derekasan,
nem mindenkinek jött át hogy akinek futotta majomra, annak fussa banánra is
Múltkor kocsival mentem dolgozni, összefutottam egy ismerőssel, mondom hazahozom, csak hazafelé megyek tankolok még.
Akkor mondta hogy az egyik kollégája vett egy X5-ös BMW-t, de mindig csak 2000-ért tankol bele, akkor amikor már alig van benne üzemanyag, mert arra már nincs pénz
Igen és ezután jön a zűrzavar mert állandóan felkapja a benzin pumpa a tank aljában évek során felgyülemlett szemetet!
Hát, én valahogy úgy vagyok vele hogy ha nagyzolásból megveszi azt a nagy batár autót, de arra sincs pénze hogy tele tankolja akkor meg is érdemli.
98-as gyártmányú Suzukival járok, ha 1/4-nél van a mutató akkor már kezdek beütemezni egy tankolást. Ahol persze tele tankolom. Mert lehet hogy csak egy Suzuki, de legalább nem kell rá annyit költenem hogy benzinre ne maradjon
- - - Updated - - -
No, egy esztétikai hiba, ami nagyban rontotta egy szép, szimmetrikus motor összképét kijavítva javítva
Egyébként 3D-s nyomtatóval, ABS-ből (ebből vannak a bukósisakok is) nyomtatott műanyag héj, belülről üvegszálas műgyantával megerősítve(mivel nem fért el egybe a nyomtatóba így két félből készült, az összetétel meg gyenge pont, amiatt kell az erősítés). A zárnyelvek rozsdamentes acélból, szépen beágyazva az üvegszálas belsőbe.
A két dobozon pedig egy kulcsos zárak.
Erről majd én készítek képet Csongrádon . Békés és Csongrád megyében élő Fórumosok figyelmét felhívnám a KOA. által szervezett és mini találkozóra bővítés lehetőségét elfogadni sziveskedjetek. Az időjósok szépet mondanak / reméljük a sátor megmarad egészben nem úgy mint tavaly./
Ma mentem egy kört, gondoltam előhozom az akadozásos hibát és kicsit tartom azon a fordulaton. Hát, szerencsére nem mentem messzire...
Jött a durrogás, aztán a csend. A szikra eltűnt. Szóval hazatoltam gyorsan(6-700m)
Kicsit megmozgattam mindent, aztán néha már volt szikra. Lekaptam a tankot meg a gyújtásdeknit, és szépen jár a motor...
Viszont a lendkerék elég forró volt.
Igaz, hogy ma azért elég hűvös van itt(tekintve hogy fél3-kor még esett az eső), de úgy tűnk hogy megvan a hiba.
Volt itthon egy másik CDI nagyfesz trafóm, szóval azt kicseréltem és szépen megy a motor.
Bár(mondjuk ez lehet hogy a túl olajos keverék miatt van, most ez nem a szokásos 1:20) a motor nem gyorsul úgy ahogy kéne neki. 85-nél ha odahúzom kell kb 200m mire eléri a 95-öt
Komment