Valahogy nem akar ez a gép menni...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Tolj ki vele,dobáld ki az ujításokat és tedd vissza a kopott szar eredetit lehet zörög,pislákol,és csúszikAmi viszont lényeges hogy a kuplung lánc már megint majdnem beleér a deknibe Ez se bírt többet mint az előző...
Szóval az is csere.
de megy!!!!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Az egyenlő lenne azzal hogy feladom a harcot ezzel a technikával!mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTolj ki vele,dobáld ki az ujításokat és tedd vissza a kopott szar eredetit lehet zörög,pislákol,és csúszik
de megy!!!!
- 1 like
Komment
-
Á dehogy!heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz egyenlő lenne azzal hogy feladom a harcot ezzel a technikával!
Azt jelentené,hogy tudnád használni a motort és maradna modern cuccod a tervezgetéshez...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
A motor igazából megy. Csak nem elég jólmátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÁ dehogy!
Azt jelentené,hogy tudnád használni a motort és maradna modern cuccod a tervezgetéshez....
Az meg hogy elkopott a lengővillapersely az már időszerű volt. Még a gyári van benne, kitudja hány ezer kilométerrel. És persze ezen a villán (még) nincs zsírzószem. De menetfúróm van hozzá, zsírzószemet megvettem, szóval ha kiszedem akkor nekiesek és rakok bele. Csökkenteni aligha fogja az élettartamát
A láncon se lepődök meg. Szar minőség, a motor meg erősebb mint gyárilag volt.
- 2 likes
Komment
-
Gondolom nem volt semmi megbontva:és csak kiállt a sorból.Szikra,benzin után, kompresszió...ez lehet szelephézag,tömítés összefúj a szomszéd henger,gyűrűk....az nem együtt megy el legalábbis nem csendben.Gondoltam akkor B terv...de a GSXR nek 2 hengere nem megy...felfoghatatlanul az egymás melletti 2.
megrázni megrázott a rohadék, benzint kap, de mégse...
Bontás nélkül az első: a kompressziómérés!Utánna lehet gógyizni!
Sajnálom a boxert........
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Sajnálom,pedig azt hittem szerencséd lesz.. még lehet. Nem tudom mennyibe fájt. Ha jön vendégem (remélem) rákérdezek hogyan működik a dolog eredményesen.
- - - Updated - - -
"Elment a motorból az erő" Ezen kívül az olajzófurat jó tömítettségét is észrevettem a hengertalpon...persze a himbatengelyek enyhén berágottak. A kipuff könyök anyagvastagsága is figyelemre méltó.
- - - Updated - - -
"Elment a motorból az erő" Ezen kívül az olajzófurat jó tömítettségét is észrevettem a hengertalpon...persze a himbatengelyek enyhén berágottak. A kipuff könyök anyagvastagsága is figyelemre méltó.
- 2 likes
Komment
-
Sose értettem hogy hogy a fenébe lehetett ilyen szar helyre rakni az olaj leeresztőt...
De most legalább tisztább az olaj mint tavaly ilyenkor volt
A kuplung lánc meg majdnem beleér a blokkba...
Egy lengővilla persely kiszedő szerszám. Új bronzpersely megrendelve, a lengővillára meg raktam egy zsírzószemet.
Meg egy kis lánctisztítás
Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2017 júl. 23, 15:40.
- 5 likes
Komment
Komment