Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Zsolti!

A szívünk egyik csücskei vagytok,-családostól és nagyon jól tetted,hogy nem bírtad ki szeptemberig.

Az embernek vannak jó és rossz napjai,amikor érzékenyebb mint kellene,ami származhat akármitől is,itt néha előfordul egy kis frocli,amit nem kell komolyan venni,-tudod kanok vagyunk és mindenki okos és győztes akar lenni,de alapjaiban jó szándékú a társaság és ez a lényeg.

A képek alapján szépen készül a motorod és azzal nem kell törődni,hogy ki találja azt lassú haladásnak,-a lényeg az,hogy előbb-utóbb elkészüljön és úgy csillogjon,mint amikor az legördült a futószalagról,vagy még szebben.

Nagyon remélem,hogy elszáll a sértődöttség,mert arra komoly okot nem látok,sőt titkon azt is remélem,hogy úgy bő 30 óra múlva kezet foghatunk Tiszakeszin!

Túl rövid az élet ahhoz,hogy sértődöttséggel teljen el az idő,egy olyan társasággal szemben,aki alapjaiban befogadó,szolidáris és összetartó.

Baráti üdvözlettel:Che

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Elvileg jobb oldalt kéne húzni rajta. Mondjuk a Jawan így van. A Pannóniát ennyire nem ismerem. Logika szerint, ha a két lánckerék síkban fut, akkor a kerék is középen van.
      Nézd meg, hogy nincs-e vázdeformáció, villaelcsavarodás, vagy valami hasonló.

Nem bírtam ki szeptemberig.
      Jobb oldalt húzni rajta, tehát akkor balra kellene fordítani egy picit a kereket?
      Pannónián ilyen excenteres központi álító rettenet van. Ami, ha egyszer össze van rakva és be van állítva akkor jó, mert a lánc feszítéshez csak egy csavart kell lazítani, egy másikat meg tekerni és szépen párhuzamosan mozog az egész villa előre-hátra.
      De ha azt egyszer szerelni kell... Oldalanként 5-5 alkatrész amiket csak a szereléskor rákent zsír tart a helyén miközben be kell szépen illeszteni a helyére.
      Lánckerekeket régebben nézegettem, de nem sok mindent láttam. Teljesen tokozott láncvédő hátránya...

Komment

Nem bírtam ki szeptemberig.
        Köszönöm!!

Azóta lelkiismeret furdalásom van,miért kellett nekem macerálni......

- - - Updated - - -

Ami, ha egyszer össze van rakva és be van állítva akkor jó, mert a lánc feszítéshez csak egy csavart kell lazítani, egy másikat meg tekerni és szépen párhuzamosan mozog az egész villa előre-hátra.
        Igen és akkor ne is kísérletezz,biztos vagyok benne tudod,hogyan kell!

Léc egy zártszelvény mellé állítani a motort,ahhoz hozzá-állítod:ahogy le van írva!!!!

Fura dolog ez a merre tekerjem dolog,gondolj az ellenkormányzásra:szerintem átveri az embert a logika!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Azóta lelkiismeret furdalásom van,miért kellett nekem macerálni
          ...

Elmúlt ez a lényeg.

A vonalbaállításra jó módszer a Mátéapué.

Komment

A vonalbaállításra jó módszer a Mátéapué.
            Nem az enyém....:....gyári előírás!
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Léc egy zártszelvény mellé állítani a motort,ahhoz hozzá-állítod:ahogy le van írva!!!
              Szerintem ez egy fa..ság. Ez akkor lenne jó ha a villa jól áll, és csak a kereket kell beállítani. Így viszont egy jóég tudja hogy álló kerékkel próbálsz villát és egyben kereket állítani.
              Azt esetleg el tudom képzelni, hogy lánc nélkül kopp előre húzott vagy kopp hátratolt kerékkel vagy mégjobb ha mindkét állásban, csinálsz egy beállítást a villára, és utána állítod a kereket.
              Azt ha tévedek békülhetünk holnap
              .

Komment

Jaj itt már annyi békülésre vágyó ember van,hogy előre láthatók a következmények.Béküljünk,béküljünk,-de azért módjával,mert a pillanat az nagyon jó,-de a másnap az szörnyű tud lenni!

Elkezdtem összeszedni a vinni valókat,egy 25 tételes lista alapján,-hát lesz cucc.Még a padlásra fel kell mennem,hogy Máténak bőrt keressek a szegtáska javításhoz,mert megígértem,ha valakinek szüksége van még tenyérnyi bőrhulladékra az jelezze,nem nagy darabokról van szó,pumpabőrnek,bojtnak,rojtnak,.........!

Üdvözlettel:Che

Komment

Hát, az a baj hogy itt az eltérés olyan kicsit hogy a kerekekbe belenézve nem látom. A deszkás módszert nem igazán használom, ahhoz kellene egy segítség aki közbe fogja a motort. Mert ugye a középtámasz útba van...

Én ígértem valakinek hogy viszek neki valamit? Joker vasait viszem. Más nem jut eszembe.

Komment

és utána állítod a kereket.
                    Azt ha tévedek békülhetünk holnap
                    Tévedsz:neked nincs pannóniád pótolnod kell ezt az űrt!A kerék füzős tengellyel a villában fix,és a lengőkart kell spulltba lőni utána a lengőkar következő javításáig nem kell,csak egy excenteres tengellyel a láncot spannolni,zseniális:csak nehéz belőni.

Komment

Tévedsz:neked nincs pannóniád pótolnod kell ezt az űrt!
                      Khm...
                      https://veteran.forum.hu/members/emu...lbums/t5h-139/

Komment

Khm..
                        Látom én,hogy a tied is félre húz,ezt csak béküléssel.............

Komment

viszek neki valamit
                          Én vennék egy-két kulcstartót pl...

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Én vennék egy-két kulcstartót pl...
                            Még van pár darab. Viszem őket.

Komment

No hát 20:00kor egész pontosan innen , neki vágok !! De persze úgy gondolom , tudom mit csinálok , úgy érzem lélekben is felkészültem![emoji5]

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről

Komment

Húzz bele!

Csak akkor lazíts,ha vége!

Viszont figyelj magadra,ne menj ha nem vagy toppon,nem verseny te győzöl !!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X