Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kb. 400 km-t leülni kismotoron, egy s.ggel... Lehet hogy a vége felé már nem lesz olyan természetes a mosolyod. Jó kihívás!
    Én egyszer mentem a dongómmal egyhuzamban 80 km-t. A vége felé már nem élveztem. A fák és a táj se akartak nagyon suhanni. Mondjuk tény hogy komfortban van egy hangyányi külömbség

Akkor veled van a gond ! Most a hét végén megtudtuk , Heeegany barátunktól : " a Pannóniával suhanva tartós 80 km /h val - akkor beszűkül az aszfalt , csak egy csík lesz belőle , ezért oldalra kinézni szinte nem is lehet és nem is szabad !

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Akkor veled van a gond ! Most a hét végén megtudtuk , Heeegany barátunktól : " a Pannóniával suhanva tartós 80 km /h val - akkor beszűkül az aszfalt , csak egy csík lesz belőle , ezért oldalra kinézni szinte nem is lehet és nem is szabad !
      Ennyi )
      Na de igazából ennek az a fő oka hogy a legapróbb kátyúra is koncentrálni kell a remek futómű miatt

Komment

Teljesítve !!! Egy élmény volt , a motor fel sem vette az egészet , én sem. Legközelebb babettával

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről

Komment

Congratulation.............

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nem lebeszélni akartalak,csak rávezetni arra amit a többiek is forszíroznak ha a forgalomtól lassabban utazol a tükröt nézd és a szemed sarkából előre!!!!Néhány sofőrtől megretten az ember,és ha nem,akkor valami hiányzik a túléléshez!Gondolom a géped felkészítve,szerelőpontok ,tankolóhelyek,vasutálomások,elkészitve a telóra,vagy haverok futóval,Hideg meleg ruha,és a lényeg LEGALÁBB kétszer annyit vigyél mint amit gondoltál először(ha megmarad akkor szuper)!

Beszámolót kérek az utadról ha nem esik nehezedre JÓ utat!!!!
            Nagyon élveztem ezt a kis kirándulást ! Bár meg kell hagyni hogy a főutak minősége majdhogynem egyenlő a nullával.. Főleg az 52-es... Szétrázott Kecskemétig az aszfalt... a 4es sem kutya néhány szakaszon.. nyomvályúk tömkelege...Emiatt néha kissé feszélyezve éreztem magam ugyanis a menekülési útvonalam így a nullára redukálódott.. Már csak a sofőrök türelmében bízhattam. Le a kalappal a kamionosok előtt !!! No de amin igazán meglepődtem ; nagyon rendes rendőrök igazoltattak Szajolt követően a 4esen egy pihenőben.. Elláttak tanácsokkal, bíztattak s útba igazítottak ( bár erre szükség nem volt ) A telefonom már Kecskeméten lemerült , mind a két powerbankot ki kellett volna hajítsam menet közben hiszen hasznukat nem igazán vettem. Viszont amit még nem tudok.. számíthatok valami büntetésre szerintetek ? Debrecent mikor kikerültem , nagyon autópálya feeling volt Lehetséges véletlen díjköteles útra hajtottam ?? M35 el volt kipingálva a tábla , ráadásul kék színü [emoji5]

Komment

számíthatok valami büntetésre szerintetek
              Nincs rendszám a motoron. Hogyan azonosítanának be?

Gratulálok a teljesítményhez, igen szép ez így kismotorral!

Komment

számíthatok valami büntetésre szerintetek ?
                Ha rendszámod van akkor lehet, bár az ilyen városkerülők lehetnek díjmentesek.
                Ha viszont nincs rendszámod és nem állítottak meg, akkor biztos megúsztad.
                Engem egyszer a vadiúj szolgálati gépjárművemmel büntettek meg az M5 Kecskeméti elkerülő szakaszán, ami mindig ingyenes volt, de mióta kitalálták a megyénkénti rendszert már nem az.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nincs rendszám a motoron. Hogyan azonosítanának be?

Gratulálok a teljesítményhez, igen szép ez így kismotorral!
                  Köszönöm szépen ! Valóban nincs rendszámom , de ha már szóba került lehet azt igényelni ; hogyan ? Ugyanis Munkácsra szeretnék menni de legutóbb mikor Beregszászban csaptam egy kört , visszafelé a határon kötekedett a katona ,hogy miért nincs ?

Komment

ha már szóba került lehet azt igényelni
                    Sajnos nem kell majd igényelni sem, mert ez a nagyon fasza kormány kötelezővé szeretné tenni a kétkerekűekre is a rendszámot.

Komment

Szervusz Revenge!

Ma délelőtt a Kossuth rádióban beszéltek a mopedek rendszám nélküli külföldi használatáról,talán 9-10 óra között.Van valamilyen megoldás,de nem tudtam odafigyelni,mert vendégem volt és hiába kértem,hogy legyen egy kissé tekintettel rám,mert szeretném meghallgatni,-be nem állt a szája.Úgy tudom a neten vissza lehet hallgatni a témákat,én nem tudom hogyan,de Te biztos,ha érdekel keresd meg!

Gratulálok a sikeres utadhoz,-jövőre jöhetsz az 5. találkozónkra Tiszakeszire,-egyébként az idén is jöhettél volna.

Üdvözlettel:Che

Komment

Hmmmm. A rendszámos dolog a petíciónkban is benne van!

Komment

Click image for larger version

Name:	face hird 064.jpg
Views:	1
Size:	200.8 KB
ID:	152597Click image for larger version

Name:	face hird 065.jpg
Views:	1
Size:	199.7 KB
ID:	152598 Bűntudatból egy "kis" munka hét végére.

Komment

Szervusztok!

Megjött a nagy hőhullám után az enyhülés,akkora dirrel-durral,jégesővel és pillanatok alatt 22 mm. esővel,hogy a kórház körül áramszünet,kicsavart,letört fák vannak,-szóval megmutatta arcát ismét a másik szélsőség.Az utcán annyi szemét halmozódott fel,hogy idáig azt takarítottam,hársfavirág,nyírfa barka,gallyak mindenütt és a tömérdek levert,még éretlen szilva és körte.

Extrém nagyon mostanában az időjárás,szerencse,hogy a búzát már betakarították és az már remélhetőleg a magtárakban van,a kukoricának errefelé már nem sokat segít az eső,annak már lőttek,-sajnos!

Komment

Ha bármi nagyobb helyreállítani való károd van szólj. Megszervezzük a mentőbrigádot.
                              Sepy, nálatok mi újság?

Komment

Köszönöm a segítő szándékot,de szerencsénkre nálunk nem okozott semmilyen kárt a vihar.Van egy két letört nagyobb ág és néhány beázás,de ezeket a problémákat magam is megoldom,de a felajánlott segítséget nagyon köszönöm.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X