Én is köszönöm a segítő szándékot, szerencsére ez most elkerül bennünket. A múltkori csinált bajt. Tegnap este jöttek a gyerekeink egy része haza Szegedről közel 40 percet késett a vonat mert a sinekre fát döntött a vihar, alig tudtam elmenni értük az állomásra mert a vihar letarolta a főutcát. Most láttam ramaty helyzetben dolgozni a rendőröket. Gondolom ott sem mindenki számított ilyen időre volt kit kivezényeltek fehér rövid ujjú ingbe utcát zárni és ömlött az eső. A vásárcsarnokunk tetejének másik oldalát hajlította a szél egy autó tetejére mobil garázst csinált. Annak mindent lehet még építési engedélyt sem kell neki kérni rombolásit meg pláne nem. De félre a tréfát mostanában nagyon kedvel bennünket a szélvihar. Ki látta a képeket és a valóságot nem 80-90 km- es szél tarol így. Lassan házi óvóhelyet kell építeni mint az Amerikában.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
A paszta jó dolog.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]37110[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37111[/ATTACH]A 250-es Simson motorját szétvetette az erő.
A hengertalpon lévő olajzófuraton kenné a himbákat,ha tudná. Alap dolgokra figyeljünk szerelgetés közben mert csúnya vége lehet.
De nem az olajzó járatokba és a felömlőkbe kell(ene) kenni
- 1 like
Komment
-
Az egyik.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolom valaki alapos akart lenni...
/OFF
Egy linket majd tudnál adni a webshophoz ahonnét a LED-eket beszerzed? Az üzlet ahonnét vásárolok nem tud már 10W-osat szerezni a nagykertől
.
Vagy íbéj esetleg, ha a típust már tudod
- 3 likes
Komment
-
Kösziheeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
. EBay-t inkább nem vállalom be egy ~3$ cucc miatt
.
Komment
-
Pedig az is biztonságos. Annó a legelső dolog amit onnan rendeltem valami 1$ alatti cucc volt(pár kis IC) . Vagy két hét múlva hozta is a postásjagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi
. EBay-t inkább nem vállalom be egy ~3$ cucc miatt
.
Ha meg valami nem jó akkor írsz az eladónak. Ha nem reagál akkor ebay ügyfélszolgálat intézi. De ha esetleg mégse akkor paypal vita azt jóvan
(bár a webáruházzal se volt még gondom sose. Ha valami nem volt jó szó nélkül visszafizették)
- 2 likes
Komment
-
Na igen de nekem perpill se hangulatom se időm ilyenekkel szenvedni ha nem jóheeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig az is biztonságos. Annó a legelső dolog amit onnan rendeltem valami 1$ alatti cucc volt(pár kis IC) . Vagy két hét múlva hozta is a postás
Ha meg valami nem jó akkor írsz az eladónak. Ha nem reagál akkor ebay ügyfélszolgálat intézi. De ha esetleg mégse akkor paypal vita azt jóvan
(bár a webáruházzal se volt még gondom sose. Ha valami nem volt jó szó nélkül visszafizették)
.
Amúgy mondjuk ha veszek ilyen LED-eket akkor ez képes lenne 3-asával kihajtani a LED-eket? Illetve kissé meg vagyok lőve meghajtóval, csak simán sorba a LED-ekkel vagy nekem kell ráforrasztanom a plusz kivezetést?Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 aug. 17, 19:20.
Komment
-
A LED-hez azért kellene hűtőcsillag mert ha erre forrasztasz vezetéket akkor nem tudod normálisan rárakni a hűtőbordára.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha van csillag akkor azt rácsavarozod, vagy hővezető ragasztóval ráragasztod(én már egy ideje csak azt használok) a hűtőbordára, vezetékeket meg ráforrasztod...
Szerintem működnie kellene azzal a LED meghajtóval.(ilyen több LED-es meghajtókat még nem próbáltam) Gondolom 2 aksi 2 LED, 3 aksi 3 LED és így tovább.
Persze ha nem lítiumos aksiról üzemelteted hanem más áramforrásról a lényegen az se változtat, csak a LED-eknek megfelelő feszültség legyen.
Komment
-
A robesz akkujáról fog menni szóval az áramellátás nem gond. Kösz a tippeket, akkor kicsit átvariálom a dolgokat(sajnos nem lesz jó a meghajtó[egyelőre csak egy jelentkezőt találtam], 6V3A a led meg 3,35V3A)...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 aug. 17, 22:57.
Komment
-
6V-os rendszerről menne?jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA robesz akkujáról fog menni szóval az áramellátás nem gond. Kösz a tippeket, akkor kicsit átvariálom a dolgokat(sajnos nem lesz jó a meghajtó[egyelőre csak egy jelentkezőt találtam], 6V3A a led meg 3,35V3A)...
Ha igen akkor lehet jobban járnál egy ilyennel.
Mondjuk a LED-eket így nem tudod sorba kötni.
Vagy, ha mindenképp ragaszkodsz a sorba kötött LED-ekhez akkor egy Step up vagy Boost convertert keress. Ha cv mellett cc-t(áramot) is tudsz rajta állítani akkor más LED meghajtó nem is kell utána.
Komment
Komment