Kedves Józsi bátyám! Lehet várni kell még,jobb állásokra is kevés a lelkes fiatal versenyző.... azt is tudjuk nem lenne nyugdíj. Politikai fórumokon aktívkodtam mostanában,mert érdekel a jövő nemzedékének a sorsa. Sajnos jelenleg a világot felforgatja a pénzhatalmi "elit" ezért vidám jövőképre kevés esélyt látok. Bizakodó vagyok,pedig gyarló embernek tartom magam. Terveztem egy templomlátogatást is az esélyeim bővítésére,talán egyszer megvalósul az is. Mindenesetre kissé visszatart,hogy akkor gyóntam utóljára mikor még valóban ártatlan voltam... tehát elég tetemes a listám..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
A gyónáshoz nem kell pap.A mikor az ember az éjjeli órákban,-úgy egyedül,átgondolja az életét és azt mondja magában,hogy ekkor és akkor,ezt vagy azt,helytelenül cselekedtem és most,ha módomban állna és visszaforgathatnám az idő kerekét,-akkor nem tenném,-hát ezzel a gyónás befejezettnek tekinthető.Az ember azt nagyon jól érzi belül,hogy hibát,bűnt követett el és meglehet,hogy szinte az elkövetés pillanatéban,már bánja is,-akkor minek ehhez a pap,a lényeg az önvizsgálat.Vallástalan ember vagyok,de ez nem jelenti azt,hogy nincs hitem,-mert az isten az embert a maga képmására teremtette,-tehát "nekem ti vagytok az isten,-véreim Magyar proletárok",-írta ezt egy költő,aki manapság igencsak el van hallgatva,-akár Petőfi.(Ady bár az idézet nem pontos)
A politikai fórumokat magam is látogatom,mind a két oldalt olvasom,bár tagja egyiknek sem vagyok és hozzá sem szóltam soha és úgy vélem nem is fogok,de tisztában szeretnék lenni a történések értelmével.Sajnos ezek a politikai oldalak és főleg a hozzászólások egy olyan megosztott társadalomról tesznek tanúságot,ahol az ellentétek kibékíthetetlenek.A választások kapcsán nagyon kiüresedtem és nagyon csalódottnak érzem magam és az összes politikust útépítésre küldeném dolgozni,mert valahogy úgy érzem,hogy nem a nép kell nekik,csak a bársonyszék és annak vonzata,a vastag boríték.Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2018 ápr. 26, 00:45.
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy nem a nép kell nekik,c
Az én olvasatomban a politikusoké!Miért is nem azt írták ,hogy a tiétek....?!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Józsi már Lenin is arról beszélt, hogy " antagónisztikus " kibékíthetetlen ellentétek vannak már az akkori társadalomban is. Az én hitem szerint az ország a Népé és nem a politikusainké igaz úgy hordják széjjel mint a TSZ-ek vagyonát anno. No de térjünk meg mert feddésben részesülünk vagy jobb esetben át teszik sorainkat a Haydin parkba mert ott is régen állt valamelyikőnk a dobogón!
- 4 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan három ETZ-m,mindhárom teljes felújításra vár.....
- 1 like
Komment
-
Kolléga most adta oda a Németországi leveleimet és az egyik üzlet levelében volt egy poénos kis kép :
https://www.dropbox.com/s/gw7mamylutub1al/poen.png?dl=0
- 4 likes
Komment
-
Indítási kisérlet megtörtént.. nem indult,nem pöffent. Ehhez az is hozzátartozik,hogy eredeti beállításokkal próbálkoztam,nem állítottam semmin. Ellenőrizve már kiderült 15mm utógyujtással nem is fog indulni. Beállítás: 2,8 mm előgyujtás.. s a berugókar leesik mint ha kiemelt kuplunggal próbálnám. Megvételkor ugyanez volt a hiba.. a határoló kiemelő lemez nem volt a helyén (szerelési hiba) én jól raktam össze és ezért kerülgetett a frász.. Olajleengedés,dekli levétel után kiderült.. a tengelyen szorult meg a csúszó fogaskerék. Kézzel hozzáérve visszaugrott a helyére.. jópár próba,s hibátlanul működött. Mindent visszaszerelve könnyen indult és szép zörejmentes gyári hangja van. Pár indítás után ismét leesett a berugó kar,de kis koppintás a végére,s meggyógyult.
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöthetnénk üzletet. A három helyett lenne egy jód.
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMire gondoltál??????
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJóárasítva kettőt átvennék,egyet megcsinálnék neked,hogy szabaduljon fel helyed.
Komment
Komment