Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezért sokszor már inkább el sem vállalom,
    Tudod ?!.......................................

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ( Ö még nem tudja ! )
      Fondorlatos mir-mur..

Komment

Attllám mindegyikőtök ki még csak az 5: X körül vagy még az alatt lévők! Majd Ti is érezni fogjátok milyen is mikor az ember 70 körül lóra tud pattanni és még tud egy jót motorozni!! Igaz én még tináger vagyok hisz a 69.-et taposom de azt szorgalmasan. Máténak címezve: hasonlók miatt hagytam én is abba mások számára a javítást. Szarul nem csináltam meg azért hozták hozzám szépet- jót és semmi pénzért / referencia munkának / meg csináltam már eleget. Attila az embereket hozzá kell szoktatni a szaktudásod és gyakorlatod értéke áru amit meg kell fizetni. A jó bornak nem kell cégér!! ez igaz még ma is .Nem a rossz melód miatt keresnek meg de legalább hosszabbakat pihensz vagy lesz miből pihenned!

Komment

"eladom csk a műszakin szarakodnak ,kend már be valamivel ne legyn feltünő"

Na ilyet aztán végképp nem vállalok! Az igazság az,hogy három éve lett "kész" a garázsom,de aljzatbetonra már nem maradt idő és azóta folyamatosan van munkám,pedig sehol nem hirdetem magam. Idén már mindenképpen szeretnék betonon dolgozni. Ráadásul fejembe vettem,hogy így 45 évesen megvalósítom fiatal korom álomautóját,egy w126 mercedest,amiből egy éve sikerült vásárolnom egy igencsak elhanyagolt példányt,amit szintén szeretnék már lábra tenni. Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én szeretem a kihívásokat,viszont (fiatal korom ellenére) kezdek fáradni.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Tudod ?!.......................................
            Tudom................

Komment

[QUOTE=Che;n211332]Csakhogy előkerültél Beagle,-örülök neked.-Sintérrel mi van,-mert hiányom van belőle,-"aki hallja adja át"..

Köszönöm Józsi báttyám! Igyekszem most már többet itt lenni!
              Úgy döntöttem,ugyanis hogy törlöm magam a fészbukról. Túl sok időt vett el az életemből.....
              Sitérrel is rég beszéltem már,de a napokban felhívom,úgyis van felé restanciám...:-)

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                "eladom csk a műszakin szarakodnak ,kend már be valamivel ne legyn feltünő"

Na ilyet aztán végképp nem vállalok!

na ennek nem örülök

Komment

Kész lesz az olvadt dugós Simson.. Megjöttek a cuccok elkezdtem összerakni. Ha fél háromig végzek.. akkor indulok a gazdához 80km-re.. s rakom össze..

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    A csorba hűtőbordára van jó tippem,a régi pancsin csináltam mert azon kívül jó volt.
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A csorba hűtőbordára van jó tippem,
                      Nekem is De ebbe már nem fért bele. Most negyed órája értem haza.. vacsora s itt vagyok. Rátok hallgatva..odaúton plusszolgattam a munkadíjam. Kb 600km-t utaztam, elintéztem a főtengelyt, fúrást gyáridugóval (ez 45 pénz) + tömítésgyártás. Mivel a tartály helyén maradt,így a hengert és hengerfejet a helyszínen szereltem fel. Az olajnívót újrajelöltem és a lelkére kötöttem a szint tartását. Szintén ellenőrizve az olajnyomás.. hogy tudja mire kell figyelni. Örülök annak ritka szép ( Simsonhoz képest is) motorhanggal üzemel a gép.

Komment

Nem bírtam rábeszélni a kisöreget hogy tegezzen... mesterúrnak szólít..

Komment

mesterúrnak szólít..
                          Ez a legkevesebb, sokaknak olyan vagy mint a Megváltó.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Megváltó.
                            Kissé azé túlzás. Mindenesetre nem úgy akarom végezni..)

Komment

Erről egy igen régi kedves történet jutott eszembe. Volt váll alá érő hoszzú hullámos hajam,és körszakállam... a kislányom úgy négy éves lehetett, s nézegette a képet a telefonon,majd megszólalt-apa! Te voltál Jézus!? Kis döbbenet s gondolkodás kellett hogy válaszoljak... Mondtam: nem,de lehettem volna.

Komment

nem,de lehettem volna.
                                Na ja... Nem lehet mindent bevállalni

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X