Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Köszönöm szépen. Virtuálisan fogunk koccintani valóságban meg úgy gondolom az időpont valós mint eddig de ez is mint a hely még képlékeny. Dönt a többség majdan!
Érdeklődnék, van-e valakinek tapasztalata, véleménye az alábbi barkács esztergagépről?
Szervusztok! Barátom! Ne haragudj, de ez szerintem nem gép, hanem annak imitációja. Hasonlót már láttam igen közelről. NEM ezt a típust, de szerintem ennek egy át címkézett társát. A meglátásom : Lehetőség szerint inkább egy kipróbált "békebeli", mit egy olcsósított alulméretezett valami.
400Watt teljesítmény? Ez kézifúróból is gyenge... Ráadásul elektronikus fordulatszabályzós. Ezek sajnos nem teljesítmény kompenzáltak. Ahogy terheled, jó eséllyel gyengülnek. Azonban, ha kompenzált is, sajnos nagy csodát ne várj tőle. Nekem az anyag felhasználás is problémás. Jellemzően kezeletlen vas és nem acél a szán. Nem akarlak befolyásolni! Csak a meglátásom vázolom. Vannak igazi forgácsoló szakemberek itt. Ők talán tudnak segíteni a döntésben. Amúőgy ezt most találtam : https://www.jofogas.hu/nograd/Hyunda..._124715717.htm
Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2022 jan. 08, 13:27.
Érdeklődnék, van-e valakinek tapasztalata, véleménye az alábbi barkács esztergagépről?
Én egy Kínai esztergamarógépet tekergettem meg új korában.Sakkfigurához,fogantyú készítéshez,kész alkatrészből lereszelgetni,megcsiszolni valamit,egyszerű fúrásra használható.Nézzük a teljesítményét:töredéke egy pisztolyfúrónak,képzeljük el mennyi idő egy 20 mm-es furat elkészítése,ha meg nem áll.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment