Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: Tudja valaki, milyen nyomató, vagy présgép ez ami a képen van? Tud róla valamit mondani valaki?

Komment

wsievers eredeti hozzászólása
      Én láttam.
      Te még nézed az Ural.hu/Izs.hu oldalakat? Bazsimoci meg használja is. Ez elképesztő!
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        milyen nyomató, vagy présgép ez ami a képen van?
        A tölcsérből gondolom,hogy fröccsöntő,de csak tipp.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A tölcsérből gondolom,hogy fröccsöntő,de csak tipp
          Karosszérialakatosé volt, valami más lehet.
          Az első képen fent, jobboldalt van egy rövid pneumatikus cső, itt sűrített levegő mehet bele.
          Gondolom a fej részében lehet egy rövid útú munkahenger, ami a nyomatást, préselést végzi.
          A kézi tekerővel a fej alatti "tengelyt", szerszámot lehet le-fel állítani.
          Gondolom, ez az alsó rész durva megközelítésére való, a munkát pedig a munkahenger végzi.
          Nem az enyém a szerkezet, szétszedni, megnézni nem tudtam, hogy mi van a burkolatok alatt.
          Gépkönyv sincs hozzá. Rákerestem a neten, de sehol nem találtam hozzá valami leírást.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Sajnos a VF-egyre csendesebb,szerintem az utolsókat rúgja...
            Ugyan már, kicsit leült a fórum mert a jelenlegi bizonytalan helyzetben sokan inkább befagyasztották a projektjeiket hogy legyen tartalékuk. Legalábbis én így gondolom, aztán hogy mennyi köze van a valósághoz azt sajnos nem tudhatom. (Plusz nem mindenkinek fűtött a műhelye, vagy nincs is és hidegben dolgozni nem a legjobb.)

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ugyan már, kicsit leült a fórum
              Remélem mátéapu -nak nem lesz igaza. Mindig vannak "csendesebb" időszakok. Most itt vannak az ünnepek, gondolom ezzel van mindenki elfoglalva. Aztán, majd amikor jön a tavasz, talán belendülünk a kellemesebb, melegedő idő közeledtével. Én sem szívesen megyek ki a hideg műhelybe, pedig lenne mit csinálni.

Komment

Mindenkinek, tagoknak és látogatóknak is nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

Komment

Mindenkinek, tagoknak és látogatóknak is nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
                  "Rossz" témába küldted, van külön karácsonyos topik:
                  https://veteran.forum.hu/forum/cseve...e16#post229409

A válaszom nem vágott témába azért írtam ide.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    "Rossz" témába küldted
                    Későn vettem észre, hogy van karácsonyos téma, ezért írtam ide.
                    Mikor észrevettem, utána a karácsonyos témába is írtam.

Bocsánat!

Komment

Hajlandók vagyunk békülni a jövő évi talin, hogy hol azt még nem tudjuk.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        hogy hol azt még nem tudjuk
                        Leányfalu kajakos egyesület vízparti telke esélyes ! (Taluga infó )

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Leányfalu kajakos egyesület
                          Ez a Wichmann Tamás Oktató Központ (Vadkacsa Egyesület)?

Komment

(Vadkacsa Egyesület)?
                            Hát ezt sajna nem tudom. Lenne ott több is ? Vannak házikók, meg ilyesmi....

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Hajlandók vagyunk békülni a jövő évi talin
                              És mikor koccintunk az unokádra ? Kittinek már ideje van nem ?

Komment

Boldog új évet!
                                ..........................
                                Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 dec. 31, 23:10.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X