Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Hát én?jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejobban jársz ha nem én kérdezek rá..
Linkre nekem üres oldal jön be
Hívtam a jó havert hogy mi a helyzet. Nem vagyok elfelejtve , majd jön és megnézi
Május vége óta jön
Nem tudom mi lesz, de elkeserit
Ma beültem a szomszéd hölgy öreg Suzukijába, próba hogy férek el
Háááát, eléggé guggolós a 190cm-hez.
Igaz hogy 90%-ban csak itt a falu/városban használnám
De nem akarom eldobni a Galantot!
Komment
-
Te nyugodtan hívd fel, jobb is mert pontosabban le tudod írni miről van szó. Itt a kép újra:horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát én?
Linkre nekem üres oldal jön be
Komment
-
Köszi!jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt a kép újra:
Adott esetben felhívom. Előre tudom hogy "látni kell" és meg is értem ezt
A másik gondom, hogy nehezen lesz, hanetán elvállalja, aki haza hoz
Komment
-
Ha nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta (~1km) van vasútállomás a faluba.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA másik gondom, hogy nehezen lesz, hanetán elvállalja, aki haza hoz
Komment
-
Sajnos gondjagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta
Igy 4szemközt mondom csak
tavaly érszűkület miatt műtötték a lábam és szarabb lett, 30-50m a járástávolság de az is inkább bottal vagy bevásárló kocsival
A másik a pánikbetegség aminek egyik tünete az agorafóbia. Elmegyek én bárhova autóval, vagy korábban motorral, de ha gyalog akkor "belehalok"
Szoval ezért kell megszerveznem a dolgot
Ajánlanak most egy Coltot. Vezettem egy darabig olyat is. Szervizes vizsgáztatta, ismeri, öregúr meghalt és hagyatéki eljárás
Ki tudja mire lesz az autó eladó és mennyiért
A Colt egy kis autó és a Galantba is úgy kell beemelnem a bal lábam, de legalább automata váltós és a lábam igencsak "inog".
Ez utóbbi egy kényelmes nyugágy lenne ha a rohadt rozsda azon a pár 10-30 centin nem zabálta volna meg,
Köszönöm, nincs elfelejtve a projekt, de hogy mi lesz belőle nem tudom
Komment
-
Juj, az nem jóhorex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgy 4szemközt mondom csak
. Nekem is mennem kell(ene) kontrollra a pajzsmirigyem miatt. Illetve házidokihoz mert mintha éreznék valamit a nyakamon aminek nem kéne ott lennie....
Komment
-
Az is egy alattomos szarság! Még biopsziáig is eljutottam vele, aztán semmijagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekontrollra a pajzsmirigyem miatt.
Most megint gyanakodfott a körzeti, T3-T4 jó TSH mégis alúlműködik. Hagyjuk inkább, mondtam.
Komment
-
Én eljutottam késig sajna, nem rosszindulatú göböm volt de a mérete miatt jobbnak látták kiszedni.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég biopsziáig is eljutottam vele, aztán semmi
Komment
-
Baloldal 100% jobb oldal 75% ment a kukába.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn eljutottam késig sajna, nem rosszindulatú göböm volt de a mérete miatt jobbnak látták kiszedni.
Komment
-
Akkor azt hiszem én még örülhetek (csak a bal oldalt vették ki)...mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBaloldal 100% jobb oldal 75% ment a kukába.
Komment
-
Találtam egy szervizt Gödöllőn. Felhivtam őket, mondtam hogy rohadás javitás kellene, merre hogy, mennyire rohadtjagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta (
Hozza be, megnézzük, adunk rá ajánlatot,. Lehet vagy 15km, barátságosabb távolság és ha otthagyom hazahoznak
Köszi mégegyszer a segitséget!
- 3 likes
Komment
-
(Nem fb-s ként) Isten éltessen a fórumon is!Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon köszönöm mindenkinek aki a fb-on felköszöntött
- 2 likes
Komment
Ott nem tudok hozzászólni.... most pihizni küldtek mert veszítettem a fekete fehér...igen nem játékban. Pedig csak egy függőnyre irányuló poszthoz szóltam hozzá...
Komment