Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Van egy kis összetűzés öregem meg nagynéném között perpill, nagynénémet ismerve jobban jársz ha nem én kérdezek rá...
    Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1631304426416.jpg
Views:	0
Size:	0
ID:	228598
    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 szept. 11, 14:31.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      jobban jársz ha nem én kérdezek rá..
      Hát én?

Linkre nekem üres oldal jön be
      Hívtam a jó havert hogy mi a helyzet. Nem vagyok elfelejtve , majd jön és megnézi
      Május vége óta jön
      Nem tudom mi lesz, de elkeserit

Ma beültem a szomszéd hölgy öreg Suzukijába, próba hogy férek el
      Háááát, eléggé guggolós a 190cm-hez. Igaz hogy 90%-ban csak itt a falu/városban használnám
      De nem akarom eldobni a Galantot!

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Hát én?

Linkre nekem üres oldal jön be
        Te nyugodtan hívd fel, jobb is mert pontosabban le tudod írni miről van szó. Itt a kép újra:
        Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1631304426416.jpg
Views:	380
Size:	65.6 KB
ID:	228602

Komment

Itt a kép újra:
          Köszi!
          Adott esetben felhívom. Előre tudom hogy "látni kell" és meg is értem ezt
          A másik gondom, hogy nehezen lesz, hanetán elvállalja, aki haza hoz

Komment

A másik gondom, hogy nehezen lesz, hanetán elvállalja, aki haza hoz
            Ha nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta (~1km) van vasútállomás a faluba.

Komment

Ha nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta
              Sajnos gond
              Igy 4szemközt mondom csak
              tavaly érszűkület miatt műtötték a lábam és szarabb lett, 30-50m a járástávolság de az is inkább bottal vagy bevásárló kocsival
              A másik a pánikbetegség aminek egyik tünete az agorafóbia. Elmegyek én bárhova autóval, vagy korábban motorral, de ha gyalog akkor "belehalok"
              Szoval ezért kell megszerveznem a dolgot

Ajánlanak most egy Coltot. Vezettem egy darabig olyat is. Szervizes vizsgáztatta, ismeri, öregúr meghalt és hagyatéki eljárás
              Ki tudja mire lesz az autó eladó és mennyiért
              A Colt egy kis autó és a Galantba is úgy kell beemelnem a bal lábam, de legalább automata váltós és a lábam igencsak "inog".
              Ez utóbbi egy kényelmes nyugágy lenne ha a rohadt rozsda azon a pár 10-30 centin nem zabálta volna meg,
              Köszönöm, nincs elfelejtve a projekt, de hogy mi lesz belőle nem tudom

Komment

Igy 4szemközt mondom csak
                Juj, az nem jó . Nekem is mennem kell(ene) kontrollra a pajzsmirigyem miatt. Illetve házidokihoz mert mintha éreznék valamit a nyakamon aminek nem kéne ott lennie....

Komment

kontrollra a pajzsmirigyem miatt.
                  Az is egy alattomos szarság! Még biopsziáig is eljutottam vele, aztán semmi
                  Most megint gyanakodfott a körzeti, T3-T4 jó TSH mégis alúlműködik. Hagyjuk inkább, mondtam.

Komment

Még biopsziáig is eljutottam vele, aztán semmi
                    Én eljutottam késig sajna, nem rosszindulatú göböm volt de a mérete miatt jobbnak látták kiszedni.

Komment

Én eljutottam késig sajna, nem rosszindulatú göböm volt de a mérete miatt jobbnak látták kiszedni.
                      Baloldal 100% jobb oldal 75% ment a kukába.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Baloldal 100% jobb oldal 75% ment a kukába.
                        Akkor azt hiszem én még örülhetek (csak a bal oldalt vették ki)...

Komment

Ha nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta (
                          Találtam egy szervizt Gödöllőn. Felhivtam őket, mondtam hogy rohadás javitás kellene, merre hogy, mennyire rohadt
                          Hozza be, megnézzük, adunk rá ajánlatot,. Lehet vagy 15km, barátságosabb távolság és ha otthagyom hazahoznak
                          Köszi mégegyszer a segitséget!

Komment

Örülök hogy lett jobb megoldás, remélem valami "hajkímélő" kategória lesz az árajánlat .

Komment

Nagyon köszönöm mindenkinek aki a fb-on felköszöntött szülinapom alkalmából! Igazán jólesett,köszönöm szépen! Ott nem tudok hozzászólni.... most pihizni küldtek mert veszítettem a fekete fehér...igen nem játékban. Pedig csak egy függőnyre irányuló poszthoz szóltam hozzá...

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Nagyon köszönöm mindenkinek aki a fb-on felköszöntött
                                (Nem fb-s ként) Isten éltessen a fórumon is!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X