mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta (
Hozza be, megnézzük, adunk rá ajánlatot,. Lehet vagy 15km, barátságosabb távolság és ha otthagyom hazahoznak
Köszi mégegyszer a segitséget!
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon köszönöm mindenkinek aki a fb-on felköszöntött
- 2 likes
Komment
-
Na jó.... az a függöny hamiltonon volt, s nem használtam a nálam okosabb ismi ral 5009-es kódját..... Más: bővült az állomány.. már nem csak macskákat etetünk, idetévedt egy süni is. 20:30-kor megjelenik s jól bekajál a macskák maradékából... most persze annyit teszünk ki hogy legyen bőven maradék..
- 4 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(Nem fb-s ként) Isten éltessen a fórumon is!
- 1 like
Komment
-
A két mz vázból időközben négy lett.. apróbb hegesztési munkák adódtak,de szerencsére megjött a kis co gép. Palack még nincs,ezért 0.6 porbelessel próbálgattam. Elég szr,oly füst képződik nem látom mit hegesztek. Érzéssel a 0,5 lemezt sikerült azért szépen összevarrni. Vázhegesztéshez elektródával használtam,s meglepően jól viselkedett,stabil ívtartás finomabb folyás mint a hagyományos trafóssal. A gép: Iweld 205 pocketmig aluflux.
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePalack még nincs,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,?Régi bezárt Pressó-Kocsma!Nincs kocsmáros ismerősöd?????
1 kép
- 2 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehajkímélő" kategória lesz az árajánlat
Szimpatikus volt a szerviz és a munkafelvevő is
Beszélgettünk, majd eltünt, láttam hogy egy szerelővel mennek ki az udvarra ahol az autóm állt
5 perc és visszajött. Hát ez nagyon elrozsdásodott. Honnan tudja, kérdeztem. Alányúlt a szerelő. Aha, akkor semmit nem láthatott belölle, mert annál jobban elrohadt
Bla-bla, nem érdemes megcsináltatni
Azért jöttem hogy tegyük emelőre és konzultáljunk, volt a kezemben rohadt autó, hozzá tudok szólni. Ott egy üres emelő álljon rá
Áááá nem mert nincs hozzá ember. Mihez, az emelőhöz?
Ez belekerülne 3-350ezerbe is, mondta.
Tökéletes, elfogadom.
Adódhat ott más is és akkor nem annyi, meg szilent , lengőkar cserék
Nem kell semmi csere, mondtam, a karosszéria birja ki minimum két évet, ennyi az összes kérésem
Ment a mellébeszélés és majd hivjam fel
Nem anyázom, mert amúgy nem volt flegma, de többször elmondtam telefonba hogy mirol van szó és akkor feleslegesen odahülyít és nem vizsgálja meg ahopgy megbeszéltük
Értem én hogy addig 100 sárvédőt kicserél és azokkal nem kinlódik, dehát azért lakatos a lakatos hogy ilyet is megjavitson
Valamelyik fórumon olvastam "amennyiért egy ismeretlen használt szart vennél, költsd az autódra mert azt legalább ismered"
Így vagyok én is!
Hát ez a sztorim. Őszintén megmondom, nincs merszem kimenni az országútra és elvinni nagybátyádhoz. Valami majdcsak leszUtoljára szerkesztve a következő által: horex; 2021 szept. 29, 11:05.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésedehát azért lakatos a lakatos hogy ilyet is megjavitson
Ez a magyar valóság, megy a garasoskodás (tisztelet a kivételnek). Utána meg persze megy a rinya hogy nincs szakember mert mindenki elhúzott külföldre.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea magyar valóság, megy a garasoskodás
Rohadt autót a csóró javíttat, beleértem magamat is. Annyim van hogy vehetnék egy használtat, azóta is bújom a netet
Öreg autót meg én is láttam közelröl, nekem hiába hirdetnek 20-22 éves megkímélt autót. Nem tetőt vennék hanem fenéklemezt
A hozzá nem értő elviszi egy rozsdával javittatni és nem hiszi el hogy máshol is rohadhat amikor szétbontják
Visszatérve a szervizre, az mérgesitett, hogy telefonon nagyon részletesen elmondtam mi a gond, ott meg képtelen volt emelőre tenni
Elmondtam neki miért annyira zükséges nekem az autó. Meg is értette, mégse...
Van egy teljes átvizsgálás csomag 12ezerért.
OK kifizetem, de hagyjuk a francba a fék, világitás stb.átvizsgálását, csak a rohadást nézzük . Így sem sikerült.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa meg addig nem adja vissza az autót amíg nem fizet
Egyszerübb hegesztési munkákat csináltunk egy öreg hölgy udvarán. Jött az albérlője hogy a Skodája küszöbje. OK megcsináljuk
No, lett más javitás is a fenéklemezen. A fickó naponta sürgette és alig várta hogy meglegyen
Eljött a fizetés napja, most nincs pénze, a gyereknek kell cipőt venni bla-bla
Addig ment a vita míg fogtam a flexet és ha nem fizet kivágom a beépitett részeket. Persze a fickó nem egy kétajtós szekrény volt
A végén kifizette a munkát
- 2 likes
Komment
Komment