Jújj ez már elemcserére gyúr,mikor már kifelé eszi az anyagot csak eltakarni tudod.Ha tologatod a javítást megeszi az oszlopokat is.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Jó napot!
Akadna valamerre Kistarcsától nem távol, olyan elvetemült autókaroszériás aki erősen rohadt alváz nyúlvány javítást bevállalna?
Mitsu Galant két hátsó nyúlványnak nevezett rész
Ez egy U profil ami a fenéklemeztöl kezdődik és görbülve a hátsó torony táján fejeződik be. A gond, hogy oda támaszkodik az a lengőkar ami végül is vonszolja a hátsó kereket. Akár kazánlemez vagy más durvább megoldás is megfelelne, mert van rajta 2 év vizsga
Lehet hogy érdemesebb lenne valami ócsó autót venni, ezt főleg az egészségem miatt tartanám meg, de ezt nem részletezném
Komment
-
Arrafelé csak egyet ismerek (nagybátyám, kb 50 km ahogy elnézem), hogy bevállalná-e abba nem vagyok biztos. Sajnos karosszéria javítás az egy nyúl üreg aminek a mélysége csak akkor derül ki amikor már nyakig benne vagy. Piaci helyzet miatt nem nagyon megy bele semmibe ami úgy néz ki hogy egy munkaóra temető lesz, és nem azért mert nem tudja megcsinálni hanem mert egyszerűen nem fogják kifizetni neki ha kiszámlázza. És még így is van olyan hogy bizony belenyúl a darázsfészekbe.....horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkadna valamerre Kistarcsától nem távol, olyan elvetemült autókaroszériás aki erősen rohadt alváz nyúlvány javítást bevállalna?
- 2 likes
Komment
-
Na elnyelt minden a topik
A lényeg hogy jópár öreg autót hegesztettem anno, sajátomat és haverokét is, de akkor volt műhely, aparát és energia
Fotot a rohadásrol nemrakok be, mert mindenki felhördülne a rémségtöl
Katalogus képem viszont van
https://zinref.ru/avtomobili/Mitsubi...nglish/006.htm
A 21-es rész ami rohadt nálam
Benzintank, szőnyegek, hátsó ülések ki és akna vagy csápos emelő nélkül nem menne
Egy öreg Susukira tellene, ami ccm-re olcsó átirás de klimás és automata. Le kellene elkudni 3-350ezerre.
Hogy férnék el benne nem tudom
Azért kéredezz rá nagybátyádnál hátha...
Komment
-
-
Hát én?jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejobban jársz ha nem én kérdezek rá..
Linkre nekem üres oldal jön be
Hívtam a jó havert hogy mi a helyzet. Nem vagyok elfelejtve , majd jön és megnézi
Május vége óta jön
Nem tudom mi lesz, de elkeserit
Ma beültem a szomszéd hölgy öreg Suzukijába, próba hogy férek el
Háááát, eléggé guggolós a 190cm-hez.
Igaz hogy 90%-ban csak itt a falu/városban használnám
De nem akarom eldobni a Galantot!
Komment
-
Te nyugodtan hívd fel, jobb is mert pontosabban le tudod írni miről van szó. Itt a kép újra:horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát én?
Linkre nekem üres oldal jön be
Komment
-
Köszi!jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt a kép újra:
Adott esetben felhívom. Előre tudom hogy "látni kell" és meg is értem ezt
A másik gondom, hogy nehezen lesz, hanetán elvállalja, aki haza hoz
Komment
-
Ha nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta (~1km) van vasútállomás a faluba.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA másik gondom, hogy nehezen lesz, hanetán elvállalja, aki haza hoz
Komment
-
Sajnos gondjagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta
Igy 4szemközt mondom csak
tavaly érszűkület miatt műtötték a lábam és szarabb lett, 30-50m a járástávolság de az is inkább bottal vagy bevásárló kocsival
A másik a pánikbetegség aminek egyik tünete az agorafóbia. Elmegyek én bárhova autóval, vagy korábban motorral, de ha gyalog akkor "belehalok"
Szoval ezért kell megszerveznem a dolgot
Ajánlanak most egy Coltot. Vezettem egy darabig olyat is. Szervizes vizsgáztatta, ismeri, öregúr meghalt és hagyatéki eljárás
Ki tudja mire lesz az autó eladó és mennyiért
A Colt egy kis autó és a Galantba is úgy kell beemelnem a bal lábam, de legalább automata váltós és a lábam igencsak "inog".
Ez utóbbi egy kényelmes nyugágy lenne ha a rohadt rozsda azon a pár 10-30 centin nem zabálta volna meg,
Köszönöm, nincs elfelejtve a projekt, de hogy mi lesz belőle nem tudom
Komment
-
Juj, az nem jóhorex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgy 4szemközt mondom csak
. Nekem is mennem kell(ene) kontrollra a pajzsmirigyem miatt. Illetve házidokihoz mert mintha éreznék valamit a nyakamon aminek nem kéne ott lennie....
Komment
-
Az is egy alattomos szarság! Még biopsziáig is eljutottam vele, aztán semmijagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekontrollra a pajzsmirigyem miatt.
Most megint gyanakodfott a körzeti, T3-T4 jó TSH mégis alúlműködik. Hagyjuk inkább, mondtam.
Komment
-
Én eljutottam késig sajna, nem rosszindulatú göböm volt de a mérete miatt jobbnak látták kiszedni.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég biopsziáig is eljutottam vele, aztán semmi
Komment
-
Baloldal 100% jobb oldal 75% ment a kukába.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn eljutottam késig sajna, nem rosszindulatú göböm volt de a mérete miatt jobbnak látták kiszedni.
Komment
Komment