Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Galambhelyzet: Jól elvan... itt lakik az ablak előtti akácfán,pár óránként lejön az etetőbe s szundizik egy órácskát. A jobb szárnya 3-4 centivel lentebb van,de a repülésben nem zavarja.. sajn röntgen nélkül nem tudtam jobban rögzíteni.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása
      korantból valami gumis szutyok lesz,
      Kösz, hogy szóltál, marad a RO-55.

Komment

Azért néha kényszerből ilyesmit is elvállalok..... van az a pénz........de nem mindenkinek. Most hoztam a homokszórótól.. 3 hét alatt elkészült. Talált nekem rajt pár lyukat.. csak hogy örüljek. Az összeg: 18000Ft ez sok vagy kevés? A tartály forrasztva lesz + savazva + belső festés cca: 8000Ft. Az elemek bemaródó alapozóval fújva cca: 3500Ft Alapozás epoxi: ca: 4000Ft Füller:cca: 3000Ft. Festék: Lechler cca: 2700Ft/dl Munkadíj:cca: 10000Ft . Így összeadogatva elég rendes összeg jön ki. A kedvencem a második képen.. foltban javítás...de szép legyen ám, meg ne lehessen meglátni...de gyorsan mert tegnapra kell..

Komment

Most fújom a foltra a 3. sor lakkot + oszlató hígítót.. stekklámpával. Holnap delőtt viszik. Reggel ósszepolírozom oszt jóvan. Az előző hsz.hoz: esetleg..talán..netalán...véletlenül... a tulaj meglepne kis vörösborral.. .. akkor talán számíthatna kis kedvezményre..

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A kedvencem a második képen..
            Szép feladat. Ez is kilyukadt?
            Most fújom a foltra a 3. sor lakkot + oszlató hígítót.. stekklámpával.
            Jó munkát hozzá!

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szép feladat. Ez is kilyukadt?
              Nem.. rozsdára festettek,s ledobta kittet.
              Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Jó munkát hozzá!
              Most indulok. Köszi!

Komment

Na... eddig tartott.. Pisztolymosással együtt. Holnap teszek képet az eredményről. Megítélésem szerint: jó lesz az..

Komment

Megítélésem szerint: jó lesz az..
                  Látva az eddigieket, attól tartok én is!

Komment

Van hiba,de a követelménynek megfelel. Amit fújtam..feketébb fekete mint az eredeti.

Komment

Hm hmm ez lehet nekem ismerősöm kéne legyen? majd bejelölöm a fészbúkon.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Hm hmm ez lehet nekem ismerősöm kéne legyen? majd bejelölöm a fészbúkon
                        Jelöld be..az lesz... kissé kikozmetikázva. Mai nap lefoglaltak,de holnap rákerül a wash primer.s utána a többi cucc.

Komment

Mai nap lefoglaltak,de holnap rákerül a wash primer.s utána a többi cucc.
                          Nem oly sürgős, mint mondtam volt.

Komment

A 251 ETZ befejezés kissé várat magára... r75/5,kimko,fűkasza,főrész, Ts 125, HD szervíz.. A kovászos ubi recept: 5literes üvegre: 1 jó nagy marék friss kapor hajtás az üveg aljára majd 8-10 gerezd fokhagyma apróra szeletelve. Erre egy teáskanál koriander bogyó, két teáskanál mustármag,egy teáskanál szemesbors,fél teáskanál köménymag, 10-15 babérlevél, 8-10 gerezd fokhagyma vékonyra szeletelve majd egy tojás nagyságú krumpli szintén szeletelve... erre kerülnek jó szorosan a bemetszett uborkák. Ha megtelt az üveg, akkor a másfél evőkanál/liter vízzel felöntőm, s lefedve nem napos meleg helyen hagyom érni 3 napig. A papa meg a gyerek úgy odáig van érte... másnaponta teszek el egy 5literes üveggel.. S nem elég!!! Hoppá... a szegfűborsot kihagytam.. nagyon finom fűszer,de három szemnél többet tenni nem szabad (eltúlozva szappan ízűvé válik) kis bazsalikommal és kakukkfűvel bolondítva igazi ízorgiát válthatunk ki..
                            Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2021 júl. 07, 20:15.

Komment

A fokhagymát kétszer írtam,de nyugodtan bele lehet tenni azt a mennyiséget,,, fokhagymával nem lehet elrontani..még a palacsintát sem. Ja... kenyér meg azé nem kell,mert a krumplitól erjed.

Komment

evőkanál/liter vízzel felöntőm,
                                Biztos bennem van a hiba, de másfél evőkanál mi?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X