Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a férj elkapta a Covid -ot, Ő két-három nap alatt úgymond könnyen átesett rajta. A felesége elkapta tőle, Ő erősen dohányzik, őt nagyon megviselte.
    Azért ezt nem lehet így egységesen kivetíteni mindenkire. Nekem pl nincs semmilyen betegségem (bár a pajzsmirigyem fele ki lett szedve de gondot nem okoz mert a megmaradt lebeny teljesen átvette a másik szerepét is) vagy káros szenvedélyem mégis 2 hétig nyomtam az ágyat. Lázcsillapítók csak időlegesen csökkentették a lázamat, folyamatosan 37 és 39 fok között ingázott (mire levitte a lázamat a bogyó addigra kiment a hatása és mire vehettem be a kövi adagot megint felment 38.8-ra általában. De a legcefetebb az volt hogy totál nem volt étvágyam és 2-3 falatnál többet nem bírtam enni mert úgy éreztem hogy még 1 és viszontlátom az előzőket is. A 3. hét azzal telt hogy próbáltam magamba erőltetni a kaját meg újra megerősödni mert a egy szimpla emeltről majd vissza körtől totál lemerültem. Összesen 3 hetet voltam táppénzen.

Komment

Szép lett a csíkozás..

Komment

A szőlő egy csodálatos növény... élni akar,ezért könnyű szaporítani (mások szerint) de nekem nem sikerül. Ez a legjobb gyökereztetési eredményem... gyökér nincs... de jó szüretnek igérkezik. Következő próbám az oltás lesz. Nem adom fel.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szép lett a csíkozás..

2 képek
          Irigylem,hogy ilyen csodákat láthatsz...............
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ez a legjobb gyökereztetési eredményem... gyökér nincs... de jó szüretnek igérkezik. Következő próbám az oltás lesz. Nem adom fel.

Én kaptam vagy 20-vesszőt tízet leszúrtam 3-kihajtott(legalább kétszer meglocsoltam)a többit elajándékoztam,nekik jobb volt az arány,még van egy szép nagyszemű el is lopták mire megérett,igaz egy tő maradt :mert kikaszáltam....
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szép lett a csíkozás..
              Nagyon szép lett! Gratulálok! Na, ilyenkor irigykedem.....

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szép lett a csíkozás..
                Értem én mire kell olyan sok célzóvíz.itt látszik az eredménye...........

Komment

Szép lett a csíkozás..
                  ...meg minden más is!!!

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    ...meg minden más is!!!
                    Enyém a fényezés +apróságok. A cimbim bíbelődött a többivel.. d e szó mi szó.. látványos a gép.

Komment

Most nagy örömködés van.. elkészültem a szőlőlugassal.. Komoly terveim vannak,várom a termést nagyon.

Komment

Megerőltettem magam,kölcsön motoroshátival végigrohantam a kerten nehogy kétszer kelljen tankolni.....

Komment

elkészültem a szőlőlugassal..
                          Kuka melegben lugas alatt borozgatni, az jobb mint a permetezés.
                          mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          végigrohantam a kerten
                          Nem szabad rohanni!!!! Ki kell élvezni a dolgot: néhány csepp a szembe, aztán az orrba, szájba! Felénk szép idők járnak a permetezőkre: vagy esik, vagy fúj.

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Nem szabad rohanni!!!!
                            Értem én ! Viszont igyekeztem kihangsúlyozni,a kerti munkákhoz való huzalmamat !!! Nem szeretem elhanyagolni,viszont nem örömöt,csak a fáradságot látom benne......

Komment

Holnapra van szervezve egy rovid tura veteranokkal .Az elejen ketten -harman lettunk volna .De egy par nap alatt olyan sok jelentkezo lett hogy kesz karavan lessz .Szerintem az embereknek eleguk van a bezartsagbol mennenek minden fele ha van ra lehetoseg.Mas alkalmakkal mindig kevesen voltunk az ilyen spontan rogtonzott talalkozora par nappal az idopont elott lehetetlen volt 8-10 jarmunel tobbet ossze verbuvalni .Meglatjuk holnap de mar legalabb 50 fo jelzett hogy jon.

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Meglatjuk holnap de mar legalabb 50 fo jelzett hogy jon.
                                Szervusztok!
                                Az a jó a dologban, hogy öngerjesztő folyamat ez! Mindenki tovább adja az infót és, HA a fele jelentkező össze jön... NA AKKOR már garantált a jó hangulat! Talán a dolog amolyan évenkénti találkozóvá is válhat! Kívánom a sikeres és kellemes túrát! Jó időt és egészséget!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X