Kopasz 1 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi is így vagyunk és egy kicsit aggaszt is a dolog.
- 1 like
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea férj elkapta a Covid -ot, Ő két-három nap alatt úgymond könnyen átesett rajta. A felesége elkapta tőle, Ő erősen dohányzik, őt nagyon megviselte.
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép lett a csíkozás..
2 képek
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a legjobb gyökereztetési eredményem... gyökér nincs... de jó szüretnek igérkezik. Következő próbám az oltás lesz. Nem adom fel.
Én kaptam vagy 20-vesszőt tízet leszúrtam 3-kihajtott(legalább kétszer meglocsoltam)a többit elajándékoztam,nekik jobb volt az arány,még van egy szép nagyszemű el is lopták mire megérett,igaz egy tő maradt :mert kikaszáltam...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép lett a csíkozás.."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...meg minden más is!!!
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelkészültem a szőlőlugassal..mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevégigrohantam a kerten
- 1 like
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem szabad rohanni!!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
Komment