Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

A lengyeleknél láttam hogy üveg uborkával és talán vodkával leülnek és mindkettőt elemésztik némi beszélgetés közben.
    ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Komment

Blackfriday van... Hella kormányvég indexek.. nipolán cső 20m... Lavalette gyújtómágnes.. 8 doboz rendes sör.. chili paprika..

Komment

Na... elkezdett teremni a chili paprikám.. uzsonnára bemajszoltam kettőt.. nem rossz.. ha a balatonba bedobok kettőt.. csípősszósz lesz az egész.. esetleg permetszernek is használható de csak óvatosan....mer nem csak a levéltetű potyog...de a bőingek is.. Alig várom hogy savanyúságnak kóstolhassam ami 2000 szer erősebb...

Komment

Napi balfasság... gyönyörködöm a Simson tartályban mily szép a fényezés.. tartom a kezemben s sétálok beakasztani a helyére. Persze a bejárat fölé felfüggesztettem egy hd tartályt száradni hogy süsse a nap (segítettem hőlégfúvóval is)........hülye baseball sapka + gazdája.. persze lefejeltem rendesen. A hd tartály először a fejem törte,utána a Simsont..majd a lábam ujját. Szinte sírtam a boldogságtól..

Komment

Mivel oly valakié a cucc akivel nagyon nem szeretnék haragban lenni..ezért refrektorokat kapcsoltam s elkezdtem a javítást. Holnap reggel festékbolt... mert spórolásként a végét már úgy fújtam hogy hígítóval kimostam a festékes dobozt....

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              először a fejem törte,utána a Simsont..majd a lábam ujját.
              Bocs a "Teccik"-ért, de nem bírtam ellenálni!

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Bocs a "Teccik"-ért, de nem bírtam ellenálni!
                Tudom... legszebb öröm a káröröm..abban nincs írígység.
                Akkor pont nem.. de már igen.(tudok rajta mosolyogni).. hazaugrottam a taliról,vettem festéket+edzőt... időben javítva lesz. Eldicsekedtem vele mindenkinek..

Komment

A nyár nem csak móka és kacagás.... Ebből 10 szett fényezve... ez egy kis részlet.

Komment

Mielőtt még.... A szinkódok a német MZA-tól jöttek fújt kártyákkal együtt. Konvertálva lettek ipari pur bázisú Lechler festékre... mert spórolás van... de azé nem lett sz@r.. Így 15/szett árban megállt.

Komment

Szép .

Én múlt héten a golfot foltozgattam nagybátyám segítségével:

Csak ennyit fotóztam mert minél előbb kész akartam lenni vele, nyakig van melóban....
                      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 aug. 14, 20:36.

Komment

Jújj ez már elemcserére gyúr,mikor már kifelé eszi az anyagot csak eltakarni tudod.Ha tologatod a javítást megeszi az oszlopokat is.
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Sajnos igen de egyelőre nem fér bele . Szépen ki lettek vágva és 1-es horgyanyzott lemezzel kipótolva. (az ajtóívbe valót kész élvezet volt megcsinálni.) A küszöbhöz már volt hozzányúlva, valószínűleg kimaradhatott az üregvédő azért indult meg ennyira....

Komment

Jó napot!
                            Akadna valamerre Kistarcsától nem távol, olyan elvetemült autókaroszériás aki erősen rohadt alváz nyúlvány javítást bevállalna?
                            Mitsu Galant két hátsó nyúlványnak nevezett rész
                            Ez egy U profil ami a fenéklemeztöl kezdődik és görbülve a hátsó torony táján fejeződik be. A gond, hogy oda támaszkodik az a lengőkar ami végül is vonszolja a hátsó kereket. Akár kazánlemez vagy más durvább megoldás is megfelelne, mert van rajta 2 év vizsga

Lehet hogy érdemesebb lenne valami ócsó autót venni, ezt főleg az egészségem miatt tartanám meg, de ezt nem részletezném

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Akadna valamerre Kistarcsától nem távol, olyan elvetemült autókaroszériás aki erősen rohadt alváz nyúlvány javítást bevállalna?
                              Arrafelé csak egyet ismerek (nagybátyám, kb 50 km ahogy elnézem), hogy bevállalná-e abba nem vagyok biztos. Sajnos karosszéria javítás az egy nyúl üreg aminek a mélysége csak akkor derül ki amikor már nyakig benne vagy. Piaci helyzet miatt nem nagyon megy bele semmibe ami úgy néz ki hogy egy munkaóra temető lesz, és nem azért mert nem tudja megcsinálni hanem mert egyszerűen nem fogják kifizetni neki ha kiszámlázza. És még így is van olyan hogy bizony belenyúl a darázsfészekbe.....

Komment

Na elnyelt minden a topik
                                A lényeg hogy jópár öreg autót hegesztettem anno, sajátomat és haverokét is, de akkor volt műhely, aparát és energia
                                Fotot a rohadásrol nemrakok be, mert mindenki felhördülne a rémségtöl
                                Katalogus képem viszont van
                                https://zinref.ru/avtomobili/Mitsubi...nglish/006.htm
                                A 21-es rész ami rohadt nálam
                                Benzintank, szőnyegek, hátsó ülések ki és akna vagy csápos emelő nélkül nem menne

Egy öreg Susukira tellene, ami ccm-re olcsó átirás de klimás és automata. Le kellene elkudni 3-350ezerre.
                                Hogy férnék el benne nem tudom
                                Azért kéredezz rá nagybátyádnál hátha...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X