emu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Na... elkezdett teremni a chili paprikám..
uzsonnára bemajszoltam kettőt.. nem rossz..
ha a balatonba bedobok kettőt.. csípősszósz lesz az egész.. esetleg permetszernek is használható de csak óvatosan....mer nem csak a levéltetű potyog...de a bőingek is..
Alig várom hogy savanyúságnak kóstolhassam ami 2000 szer erősebb...

- 3 likes
Komment
-
Napi balfasság... gyönyörködöm a Simson tartályban mily szép a fényezés.. tartom a kezemben s sétálok beakasztani a helyére. Persze a bejárat fölé felfüggesztettem egy hd tartályt száradni hogy süsse a nap (segítettem hőlégfúvóval is)........hülye baseball sapka + gazdája.. persze lefejeltem rendesen.
A hd tartály először a fejem törte,utána a Simsont..majd a lábam ujját. Szinte sírtam a boldogságtól..
- 5 likes
Komment
-
Bocs a "Teccik"-ért, de nem bírtam ellenálniAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelőször a fejem törte,utána a Simsont..majd a lábam ujját.
!
- 1 like
Komment
-
Tudom... legszebb öröm a káröröm..abban nincs írígység.Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocs a "Teccik"-ért, de nem bírtam ellenálni
!

Akkor pont nem.. de már igen.(tudok rajta mosolyogni).. hazaugrottam a taliról,vettem festéket+edzőt... időben javítva lesz. Eldicsekedtem vele mindenkinek..
- 3 likes
Komment
-
Szép
.
Én múlt héten a golfot foltozgattam nagybátyám segítségével:

Csak ennyit fotóztam mert minél előbb kész akartam lenni vele, nyakig van melóban....Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 aug. 14, 20:36.
- 1 like
Komment
-
Jó napot!
Akadna valamerre Kistarcsától nem távol, olyan elvetemült autókaroszériás aki erősen rohadt alváz nyúlvány javítást bevállalna?
Mitsu Galant két hátsó nyúlványnak nevezett rész
Ez egy U profil ami a fenéklemeztöl kezdődik és görbülve a hátsó torony táján fejeződik be. A gond, hogy oda támaszkodik az a lengőkar ami végül is vonszolja a hátsó kereket. Akár kazánlemez vagy más durvább megoldás is megfelelne, mert van rajta 2 év vizsga
Lehet hogy érdemesebb lenne valami ócsó autót venni, ezt főleg az egészségem miatt tartanám meg, de ezt nem részletezném
Komment
-
Arrafelé csak egyet ismerek (nagybátyám, kb 50 km ahogy elnézem), hogy bevállalná-e abba nem vagyok biztos. Sajnos karosszéria javítás az egy nyúl üreg aminek a mélysége csak akkor derül ki amikor már nyakig benne vagy. Piaci helyzet miatt nem nagyon megy bele semmibe ami úgy néz ki hogy egy munkaóra temető lesz, és nem azért mert nem tudja megcsinálni hanem mert egyszerűen nem fogják kifizetni neki ha kiszámlázza. És még így is van olyan hogy bizony belenyúl a darázsfészekbe.....horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkadna valamerre Kistarcsától nem távol, olyan elvetemült autókaroszériás aki erősen rohadt alváz nyúlvány javítást bevállalna?
- 2 likes
Komment
-
Na elnyelt minden a topik
A lényeg hogy jópár öreg autót hegesztettem anno, sajátomat és haverokét is, de akkor volt műhely, aparát és energia
Fotot a rohadásrol nemrakok be, mert mindenki felhördülne a rémségtöl
Katalogus képem viszont van
https://zinref.ru/avtomobili/Mitsubi...nglish/006.htm
A 21-es rész ami rohadt nálam
Benzintank, szőnyegek, hátsó ülések ki és akna vagy csápos emelő nélkül nem menne
Egy öreg Susukira tellene, ami ccm-re olcsó átirás de klimás és automata. Le kellene elkudni 3-350ezerre.
Hogy férnék el benne nem tudom
Azért kéredezz rá nagybátyádnál hátha...
Komment
Komment