Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Esténként sörrel eszem..
    A lengyeleknél láttam hogy üveg uborkával és talán vodkával leülnek és mindkettőt elemésztik némi beszélgetés közben.

Komment

Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én Somogy megyében, Kaposfőn lakom. Amikor a közeletekben járok, jelentkezni fogok, szívesen megismerkednék veletek.
      lehet ráfaragol , mert egyszercsak meg kell látogatnom Attit, és elviszlek magammal.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        lehet ráfaragol
        Ennél jobban ne faragjak rá. Megbeszélhetjük, egyik hétvégén amennyiben vasárnap időben visszaérünk, mert hétfőn reggel meló van.

Komment

Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Úgy emlékeztem az ETZ 250 -nek, a gyári üzemanyagtartálya az ülés felöl homorítva van, és nem ennyire szögletes. Ezek szerint rosszul emlékeztem.
          Ez a moci 251-es, nem 250-es...
          Sorry, nem olvastam tovább és már helyesbített Atti69...

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

A lengyeleknél láttam hogy üveg uborkával és talán vodkával leülnek és mindkettőt elemésztik némi beszélgetés közben.
            ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Komment

Blackfriday van... Hella kormányvég indexek.. nipolán cső 20m... Lavalette gyújtómágnes.. 8 doboz rendes sör.. chili paprika..

Komment

Na... elkezdett teremni a chili paprikám.. uzsonnára bemajszoltam kettőt.. nem rossz.. ha a balatonba bedobok kettőt.. csípősszósz lesz az egész.. esetleg permetszernek is használható de csak óvatosan....mer nem csak a levéltetű potyog...de a bőingek is.. Alig várom hogy savanyúságnak kóstolhassam ami 2000 szer erősebb...

Komment

Napi balfasság... gyönyörködöm a Simson tartályban mily szép a fényezés.. tartom a kezemben s sétálok beakasztani a helyére. Persze a bejárat fölé felfüggesztettem egy hd tartályt száradni hogy süsse a nap (segítettem hőlégfúvóval is)........hülye baseball sapka + gazdája.. persze lefejeltem rendesen. A hd tartály először a fejem törte,utána a Simsont..majd a lábam ujját. Szinte sírtam a boldogságtól..

Komment

Mivel oly valakié a cucc akivel nagyon nem szeretnék haragban lenni..ezért refrektorokat kapcsoltam s elkezdtem a javítást. Holnap reggel festékbolt... mert spórolásként a végét már úgy fújtam hogy hígítóval kimostam a festékes dobozt....

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      először a fejem törte,utána a Simsont..majd a lábam ujját.
                      Bocs a "Teccik"-ért, de nem bírtam ellenálni!

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Bocs a "Teccik"-ért, de nem bírtam ellenálni!
                        Tudom... legszebb öröm a káröröm..abban nincs írígység.
                        Akkor pont nem.. de már igen.(tudok rajta mosolyogni).. hazaugrottam a taliról,vettem festéket+edzőt... időben javítva lesz. Eldicsekedtem vele mindenkinek..

Komment

A nyár nem csak móka és kacagás.... Ebből 10 szett fényezve... ez egy kis részlet.

Komment

Mielőtt még.... A szinkódok a német MZA-tól jöttek fújt kártyákkal együtt. Konvertálva lettek ipari pur bázisú Lechler festékre... mert spórolás van... de azé nem lett sz@r.. Így 15/szett árban megállt.

Komment

Szép .

Én múlt héten a golfot foltozgattam nagybátyám segítségével:

Csak ennyit fotóztam mert minél előbb kész akartam lenni vele, nyakig van melóban....
                              Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 aug. 14, 21:36.

Komment

Jújj ez már elemcserére gyúr,mikor már kifelé eszi az anyagot csak eltakarni tudod.Ha tologatod a javítást megeszi az oszlopokat is.
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information