Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Na... elkezdett teremni a chili paprikám.. uzsonnára bemajszoltam kettőt.. nem rossz.. ha a balatonba bedobok kettőt.. csípősszósz lesz az egész.. esetleg permetszernek is használható de csak óvatosan....mer nem csak a levéltetű potyog...de a bőingek is.. Alig várom hogy savanyúságnak kóstolhassam ami 2000 szer erősebb...
Napi balfasság... gyönyörködöm a Simson tartályban mily szép a fényezés.. tartom a kezemben s sétálok beakasztani a helyére. Persze a bejárat fölé felfüggesztettem egy hd tartályt száradni hogy süsse a nap (segítettem hőlégfúvóval is)........hülye baseball sapka + gazdája.. persze lefejeltem rendesen. A hd tartály először a fejem törte,utána a Simsont..majd a lábam ujját. Szinte sírtam a boldogságtól..
Mivel oly valakié a cucc akivel nagyon nem szeretnék haragban lenni..ezért refrektorokat kapcsoltam s elkezdtem a javítást. Holnap reggel festékbolt... mert spórolásként a végét már úgy fújtam hogy hígítóval kimostam a festékes dobozt....
Tudom... legszebb öröm a káröröm..abban nincs írígység.
Akkor pont nem.. de már igen.(tudok rajta mosolyogni).. hazaugrottam a taliról,vettem festéket+edzőt... időben javítva lesz. Eldicsekedtem vele mindenkinek..
Mielőtt még.... A szinkódok a német MZA-tól jöttek fújt kártyákkal együtt. Konvertálva lettek ipari pur bázisú Lechler festékre... mert spórolás van... de azé nem lett sz@r.. Így 15/szett árban megállt.
Komment