Kopasz 1 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsténként sörrel eszem..
- 3 likes
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn Somogy megyében, Kaposfőn lakom. Amikor a közeletekben járok, jelentkezni fogok, szívesen megismerkednék veletek.
- 4 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselehet ráfaragol
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy emlékeztem az ETZ 250 -nek, a gyári üzemanyagtartálya az ülés felöl homorítva van, és nem ennyire szögletes. Ezek szerint rosszul emlékeztem.
Sorry, nem olvastam tovább és már helyesbített Atti69...
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A lengyeleknél láttam hogy üveg uborkával és talán vodkával leülnek és mindkettőt elemésztik némi beszélgetés közben.
Komment
-
Na... elkezdett teremni a chili paprikám.. uzsonnára bemajszoltam kettőt.. nem rossz.. ha a balatonba bedobok kettőt.. csípősszósz lesz az egész.. esetleg permetszernek is használható de csak óvatosan....mer nem csak a levéltetű potyog...de a bőingek is.. Alig várom hogy savanyúságnak kóstolhassam ami 2000 szer erősebb...
- 3 likes
Komment
-
Napi balfasság... gyönyörködöm a Simson tartályban mily szép a fényezés.. tartom a kezemben s sétálok beakasztani a helyére. Persze a bejárat fölé felfüggesztettem egy hd tartályt száradni hogy süsse a nap (segítettem hőlégfúvóval is)........hülye baseball sapka + gazdája.. persze lefejeltem rendesen. A hd tartály először a fejem törte,utána a Simsont..majd a lábam ujját. Szinte sírtam a boldogságtól..
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelőször a fejem törte,utána a Simsont..majd a lábam ujját.
- 1 like
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocs a "Teccik"-ért, de nem bírtam ellenálni!
Akkor pont nem.. de már igen.(tudok rajta mosolyogni).. hazaugrottam a taliról,vettem festéket+edzőt... időben javítva lesz. Eldicsekedtem vele mindenkinek..
- 3 likes
Komment
-
Szép .
Én múlt héten a golfot foltozgattam nagybátyám segítségével:
Csak ennyit fotóztam mert minél előbb kész akartam lenni vele, nyakig van melóban....Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 aug. 14, 21:36.
- 1 like
Komment
Komment