Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    alulemez
    Amire tuja van festve

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      olyan növényt ajánlani ami jól bírja a ládát vagy nagyméretű cserepet, és elég takarást biztosít ?
      Törökrács futóvirággal..Talán a repkény ami a falakra van futtatva én damilossal metszem és csíkban elkapálom a gyökerét de bírja...
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

alulemez
        Jó ötlet, ez bármilyen ládában, dézsában elvan.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          ami jól bírja a ládát vagy nagyméretű cserepet, és elég takarást biztosít
          Leginkább valami egynyárit tudok elképzelni. Pl. nagyvirágú hajnalka. Ha jó földbe teszed, a levelei is szép nagyok lesznek.
          vagy tűzbab, ami szintén felmászik az egekbe. A szárán felmászhatsz az óriások birodalmába.
          Ősszel még egy levesre valót is leszedsz róla.
          ...esetleg ezt a kettőt vegyesen.

Komment

Joker ötlete a nyerő az jól tűri a napsütést és kevés vízzel elvan. Felrakás előtt befested zöldre és rászabadítod a gyerekeket pingálják ki még télen is ha látod mosolyt csal az arcodra.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              rászabadítod a gyerekeket pingálják ki még télen is ha látod mosolyt csal az arcodra.
              Az attól füg... mit rajzolnak rá

Komment

A tűzbab,vagy Török bab egy nagyon szép és hasznos növény,ahogy a képeket elnézegetem amit a neten találok róla,lenyűgöző látvány.Nagyon dúsra tud nőni és a termése,mint zöldbab,mint szárazbab emberi fogyasztásra alkalmas.A hátránya,hogy ezen a klímán csak egynyári növénynek tekinthető és minden évben újra kell vetni,de nagyobb ládákban is jól megvan,kellő öntözés mellett.Általában előnybe részesítem az olyan növényeket,amelyeknek a szépségen túl fogyasztható termésük van.

Nálunk vadszőlő van a drótkerítésre futtatva,a mostani eszemmel inkább szőlőt futtatnék rá,mert annak haszna is van,a repkény,vagy borostyán meg egy útálék élősködő,burjánzó,falromboló,kiirthatatlan gaz,-igaz ez csak az én véleményem róla.

Amennyiben úgy akarod kialakítani a térelválasztót,hogy az télen is elzárja az átlátást,akkor természetesen a növények egyike sem felel meg és más megoldásra van szükség,de gondolom télen nem rohangál senki sem gatya nélkül a teraszon,-bár ki tudja,-volt azért már ilyenre is példa.

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  még bő két hét és itt kellene lenni a fecskéknek
                  Ahogy kinézek az ablakon, csak azt látom hogy minden madár dél felé tart. Na nem azért mert arra akarnak menni. Hanem mert olyan erős viharos szél tombol, hogy amelyik a kis lábaival el meri ereszteni a faágat, azonnal elsüvít délnek vagy kétszázzal
                  Remélem azért visszajönnek ha eláll a szél
                  Vagy úgy vannak vele ahogy én. Megunják ezt a nyomorult éghajlatot és már azon törik az agyukat hogy jobb is lenne ott délen.
                  Mi is csak várjuk azt a jó időt, de nekem már egyre kevesebb a bizodalmam hogy itt még lesz valami pozitív történés. Persze, ilyen hosszú tél után pesszimista vagyok mint az állat és egszer csak fel lehet ülni a vasdisznó hátára... de akkor is unom ezt...

Komment

Nem tudtok valaki közeli szakembert , aki a frissen felásott udvaromra ( már 4 próbálkozás az évek során ) füvet varázsolna ?

Komment

Idén asszem, a nagyfokú érdeklődés ellenére is elmarad a tavasz. Vagy ezt is elsikkasztotta valaki, és most otthon ül a kertjében az összes tavasszal...
                      Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2018 ápr. 01, 15:43.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Megüt a guta,egy qrva ÁFOR katalógust nem lehet találni,
                        Nekem valahol van egy, ha megtalálom neked adom.
                        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Nem tudtok valaki közeli szakembert , aki a frissen felásott udvaromra
                          Már nem merem megigérni, mert legutóbb is úgy jártunk ahogy...
                          Most tanfolyam is viszi hétvégenként az időt. Ápr. 14.-én viszont egészen biztos hogy a környéken járok. Ha neked is jó, benéznék, megnézem mekkora meló, és annak függvényében megbeszélünk valamit. Hogy hány deci pálinka/üzemórával működök stb.

Komment

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Már nem merem megigérni, mert legutóbb is úgy jártunk ahogy...
                              Most tanfolyam is viszi hétvégenként az időt. Ápr. 14.-én viszont egészen biztos hogy a környéken járok. Ha neked is jó, benéznék, megnézem mekkora meló, és annak függvényében megbeszélünk valamit. Hogy hány deci pálinka/üzemórával működök stb.
                              Köszönöm , de nem lesz az késő a vetéshez ? és addig mit szórjak rá a mohásodás ellen ? oltatlan meszet ?
                              Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2018 ápr. 02, 19:13.

Komment

Úgy tűnik,hogy nagyon nehezen szárad fel a társaság,-mi lesz fiatalok?Moha ellen gereblye és egy kevés műgané.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X