Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv Nem igazán tudom melyik témában kérdezzem, így a kocsmába két virtuális sör mellett
    Valaki tud olyan zárható tanksapkáról ami a Pannóniára jó? A Jawa-nál tudom hogy volt/létezett, a Pannóniára is van valami ami rámegy? Városban is ott szeretném hagyni a motort utcán és a helyi suttyók nem szeretném ha a tankot homokkal/cukorral/máig harcoló orosz alakulattal megtöltenék.

Komment

Városban is ott szeretném hagyni a motort utcán
      Nem tudom,én úgy vettem észre amerre jártam a Pannóniával:tisztelettel közelítették meg nem fogdosták!Soha nem hagytam félreeső helyen,és eleinte messziről figyeltem a reakciókat...
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

tisztelettel közelítették meg nem fogdosták!
        Én viszont már többször mentem vissza úgy a motorhoz, hogy rajta ültettték a kisgyereket és : Csak egy képet csinálunk! felkiáltással karmolták össze-vissza a festéket.

Komment

Szerintem azt az MZ oldaldoboz zárat hagyd. Jó drága, de nem tűnik valami tartósnak...
          nézz be egy jobban felszerelt bútorboltba és keress lemezszekrény zárat.
          Én nemrég vettem 8db-ot, kb fél óra alatt egy kulcsossá alakítottam őket. Néhány száz ft darabja és meglepően finoman és pontosan működik.
          (bár, mint az összes hasonló szerkezetű zárat ezt is feltöröm max 1 perc alatt tolvajkulccsal. Pedig én nem értek hozzá )

Igaz nekem Danúvia tanksapka van rajta nem Pannónia, de régebben gondolkodtam rajta hogy megcsinálom zárhatóra.
          A terv az volt hogy egy lemezszekrény zárat felhasználva csinálok egy zárható dugót bele, amire ráfogatom a Danúvia tanksapkát(középső csavart kelletett volna csak levágni és a helyére egy lemezt tenni) úgy, hogy egy kis csuklós fémpánttal legyen összekötve a kettő. A Danúvia tanksapkát felnyitva ott lett volna alatta a kulcslyuk, azt nyitva pedig az egészet ki lehetett volna húzni.

Aztán végül hagytam a fenébe az egészet, és remélem hogy senki nem mer hozzányúlni

Komment

Egy gondolat fűt engemet!

56-cm

3650-gr

fiu

Az én unokám,és ma délután született!

És Máté-nak nevezik.................
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Jó egészséget a Családnak remélem megtanítod még szerelni és motorozni. Nincs szebb mint egy olajos kormos képű gyerek ki ha végzett a pólójába törli a kezét!

Komment

Nincs szebb mint egy olajos kormos képű gyerek ki ha végzett a pólójába törli a kezét!
                A szomszéd másodikos gyermekén ,gyakorolok szintén --Máté-- már ritkábban engedik át!!!

Komment

Gratulálok az unokához!

Komment

Az én unokám,és ma délután született!

És Máté-nak nevezik...
                    Úgy vettem észre plüssállatra nem lesz gondja
                    Gratulálok és jó egészséget nekik!

Komment

Gratulálok a szülőknek! Neked meg sok örömöt benne. Majd el kell neki mondani,hogy egy jó szakemberen látszik hogy dolgozik.. A haver gyermekénél bevált..nagyon szorgalmas segítség volt.. de amit az anyjától kaptam utána..

- - - Updated - - -

Click image for larger version

Name:	face hird 043.jpg
Views:	1
Size:	201.2 KB
ID:	151983Click image for larger version

Name:	face hird 044.jpg
Views:	1
Size:	200.1 KB
ID:	151984 R 51/2....R67/2 Már kezdem unni.. 20-30 év,s átállok valami másra..

Komment

Atti69! Egy ilyen szép BMW motort meg lehet unni?

Komment

Egy ilyen szép BMW motort meg lehet unni?
                          Szegény nem a motorozást:hanem a folyamatos javítást"unja".....

Komment

A melót meg lehet unni mely lehet egyhangú !- képzeljétek el a nőgyógyász esetét!!

Komment

Mintha nőgyógyászhoz csupán 18-30 éves Pamela Anderson alkatú egészséges nő járna.Gondold el Sándorom,hogy egy agyonfertőzött sziloplaszt szagú "alagútban" kell kotorászni és főleg meggyógyítani azt.

Inkább molyolok a vasakkal még akkor is,ha néha elegem van belőle,illetve a rücsi kapargatásból,-hogy a fene a fejit annak,aki kitalálta.

Üdvözlettel:Che

Komment

sziloplaszt szagú „alagútban” kell kotorászni
                                A megfáradt hidraulika olaj sem rossz, néhány mosásig tartja is magát a gúnyában

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X