Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem, 12V. Az értékelések alapján képes sorosan kötve több LED-et is kihajtani. Az hogy tud 5 módot csak hab a tortán .
    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 aug. 18, 17:17.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nem, 12V. Az értékelések alapján képes sorosan kötve több LED-et is kihajtani. Az hogy tud 5 módot csak hab a tortán .
      Akkor jónak kell(ene) lennie

Komment

Hé, Zoli!

Ezt a gépkocsit ma Debrecenben fotóztam... (csak Neked)
        Click image for larger version

Name:	fideb 001.jpg
Views:	1
Size:	191.9 KB
ID:	152706Click image for larger version

Name:	fideb 002.jpg
Size:	193.3 KB
ID:	152707Click image for larger version

Name:	fideb 003.jpg
Size:	187.8 KB
ID:	152708Click image for larger version

Name:	fideb 004.jpg
Size:	196.3 KB
ID:	152709

Komment

Kedves Zénó!

Zolin kívül azért tetszhet másnak is?Nekem nagyon tetszik ez a FIAT 850 spider és köszönöm a fényképet.

Üdvözlettel:Che

Komment

Hát persze...
            azt gondoltam, (mielőtt odamásztam), hogy Alfa... (ugyanis ebben a témában csak "távszakértő" vagyok)
            én megint ezzel a kisjawa-val jártam ott

Name:	május1 110.jpg
Size:	191.6 KB
ID:	152722

Komment

Irányított szabadidőm rá szabott keretében megfigyeltem a főtengely állapotát.Click image for larger version

Name:	face hird 083.jpg
Size:	197.3 KB
ID:	152732Click image for larger version

Name:	face hird 084.jpg
Size:	191.0 KB
ID:	152733Futófelületek szépek,görgők rendben,olajzófuratok tiszták.Click image for larger version

Name:	face hird 085.jpg
Size:	192.7 KB
ID:	152734Click image for larger version

Name:	face hird 086.jpg
Size:	192.4 KB
ID:	152735Kissé könnyítettem a hajtókaron,hogy ellensúlyozzam a nehezebb dugattyút. A centírozás könnyedén megoldható a kimarásba helyezhető idomszerrel. Szerelőbarát megoldás,amit ma már nem alkalmaznak. Kb: 30perc volt a művelet.

Komment

Ma beugrottam kvzni, s a kkor kezdődött a Leggyorsabb indián.. persze megfigyeltem még 1x, csak a reklámok alatt rohantam ki rozsdás csavarokat légkulccsal lebűvészkedni.

Komment

A meggyborom 18%-osra sikerült. Persze kis köze volt hozzá a spéci fajélesztőnek. Kis kóstolgatás után garantált csontlágyulás,és talpgömbölyödés a mellékhatás Nem olyan rossz az...

Komment

Jövő héten be kell motoroznom egy gépet,de a tulaj szerint kicsi a kompresszió. Persze kiderült nem a kompresszió kicsi....csúszik a kuplung. Hibafeltárás részben kész... szóval jövő héten próba. Click image for larger version

Name:	face hird 092.jpg
Views:	2
Size:	194.9 KB
ID:	152792

Komment

Mi a "lekvár" van a hengerbe?

És egy kis "szolgálati közlemény". A Dropbox-nál úgy döntöttek hogy megszűnik a publikus mappa ezért az összes onnét linkelt cuccom elérhetetlenné vált(a fotóalbumokat ez nem érinti)...
                      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2017 szept. 02, 10:01.

Komment

Alu oxid + rozsda. Megpróbáltam finoman 2kg-os kalapács segítségével lehúzni a hengereket, de drasztikusabban kellett hozzá állni. cca 40 perc alatt lenn van a két henger. Mai nap beutalom a fejeket gyógyfürdőbe,hogy időben kész legyenek.

Komment

Megpróbáltam finoman 2kg-os kalapács segítségével lehúzni a hengereket, de drasztikusabban kellett hozzá állni. cca 40 perc alatt lenn van a két henger. Mai nap beutalom a fejeket gyógyfürdőbe,hogy időben kész legyenek.

Name:	DSC03167.jpg
Size:	188.7 KB
ID:	152799Click image for larger version

Name:	DSC03168.jpg
Size:	187.5 KB
ID:	152800

Ezt a témát bontsuk ki egy kicsit jobban. mert én is ezzel küzdök, csak én a kalapácshoz hozzá sem merek nyúlni.
                          Eddig láncsprayt és csavarlazítót kapott,eredménytelenül. és sajnos a felső holtponton állt meg.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            [ATTACH=CONFIG]37237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37238[/ATTACH]

Ezt a témát bontsuk ki egy kicsit jobban. mert én is ezzel küzdök, csak én a kalapácshoz hozzá sem merek nyúlni.
                            Eddig láncsprayt és csavarlazítót kapott,eredménytelenül. és sajnos a felső holtponton állt meg.
                            Annó Jawa Mustangot szedtem szét ami hasonló volt. Gyertya nélkül állhatott, a gyűrűk hozzárohadtak a perselyhez.
                            Minden csavar ki, a gazdája megfogta a hengernél fogva én meg kalapáccsal püföltem a dugót. A végén kijött(mondjuk a dugó teteje homorú lett )
                            Aztán hengerfúrás, új dugó...

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              [ATTACH=CONFIG]37237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37238[/ATTACH]

Kérd kölcsön a röfi pörzsölőt valakitől és gyújts be alá...

Komment

Ezt a témát bontsuk ki egy kicsit jobban.
                                Heegany jól mondja. Én egyedül vagyok,inkább melegítettem és hűtöttem... utána egy keményfa henger és kalapács. Click image for larger version

Name:	face hird 095.jpg
Size:	187.3 KB
ID:	152801A hengerfejben a korrózió cm mélyen..szerencsére még nem lyukadt át.Click image for larger version

Name:	face hird 094.jpg
Size:	196.8 KB
ID:	152802 Kis bíztatásra a gyűrűk nagy része kipattant,így azokat megmentem. Hideg zsíroldóval szépen tisztítható az égéstér, a kokszot,oxidot jól oldja.

- - - Updated - - -

Eddig láncsprayt és csavarlazítót
                                Én fékfolyadékot használok.

- - - Updated - - -

Fejlemény: A motorból 1,5l helyett 3,5l benzines vizes olajat engedtem le... a hajtókarok szorultak, a főtengelycsapágyak még jobban. Negyedikbe kapcsolva és a hátsó kereket előre-hátra forgatva megjárattam...most a berúgó karral is könnyedén forog.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X